Za nas uskoro započinje 2017. godina, a za Kineze godina Petla.

Petao je simbol Sunca jer od ranog jutra, njegovim kukuriknjem počinje dan. Na Istoku je on povezan s toplinom Sunca: Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svetlom. Kinezi u Petlu vide simbol pet vrlina: hrabrosti, dobrote, odanosti, dostojanstva i dobre volje.

Pogledajte šta nam donosi godina Petla:

{adselite}Ovan

Dve prethodne teške godine koje su prošle pod devizom “celi život je borba” ostale su iza vas. Rođenima u ovom znaku došlo je vreme ubiranja plodova svog napornog rada, iako se ne može reći da će sve samo pasti pred vaše noge. Da biste nešto dobili, potrebno je uložiti manji napor.

Bik

Godina Majmuna je iza vas, a to znači prošlost za neuspehe i poraze, konstantnu užurbanost i napetost. Napokon, došlo je vreme da se smirite, opustite i dobijete životno zadovoljstvo. Zvezde ne misle da će sve ići kao po loju, ali na dobru kompenzaciju za emocionalne i materijalne gubitke možete da računate.

Blizanci

Godina Petla je za vas puna radosnih iskustava i uspešnih početaka. Ovo je za Blizance pozitivno vreme kada će oni osećati prisustvo čarolije u vazduhu.

Rak

Sreća će vas spojiti sa najinteresantnijim ljudima koji će postati vaši odani prijatelji. Neko će se suočiti s potrebom da se oslobodi teškog tereta koji već dugo vuče za sobom i koji utiče na njihov život.

Lav

Praktično, nećete imati potrebe da ulazite u borbu za profit, za šta niste ni spremni. Predstavnici ovog znaka navikli su sve da postižu sami. Zato će vas ovakva situacija, kada će vam sve ići od ruke, malo zbuniti. Sudbina će darovati Lavovima puno nepredviđenih situacija, koje će na kraju imati izuzetno povoljan ishod za njih.

Devica

Od samog početka godine treba biti odlučniji. Ova odlučnost pomoći će Devicama da se bore s nedoumicama koje je Petao pripremio za njih. Najbolje je izabrati mudru taktiku i koristiti tok događaja u svoju korist.

 

Vaga

Sudbina će ponuditi Vagama puno prilika da poboljšaju svoje blagostanje, ali ne smete da prokockate šanse. Prihvativši se bilo kakvog posla neophodno je uložiti svu snagu za njegovu realizaciju, pokazati odlučnost i samostalnost.

Škorpija

Škorpije će biti na pragu velikih promena. Nošeni vetrom promena, u prošlosti će ostaviti svoje stare kolege, dosadan posao i pustiće u svoj život talas promena. Promene u životu promeniće im pogled na svet.

Strelac

Optimistična priroda predstavnika ovoga znaka i snažna energija otvoriće pred njima mnogo perspektiva. Oni će moći da sagledaju probleme površno, ne udubljujući se u njih, što će pomoći da ih sa lakoćom rešavaju, čuvajući pri tome vreme i živce.

 

Jarac

Zvezde vam preporučuju da pravilno postavite prioritete. Ispočetka obratite pažnju na sebe, odvojite vreme za sebe, počnite da radite na svom razvoju. Novi pogled na svet razveseliće vas i sve oko vas, i sve će se početi menjati. Problemi više neće izgledati tako veliki i Jarčevi će početi da pronalaze radosti u jednostavnim stvarima.

Vodolija

Ova 2017. godina je godina Vodolija. Predstavnici ovoga znaka i jetao kao vladajući simbol godine vrlo su bliski po duhu. Imaće mnoštvo prilika da pokažu istinitost svog rasuđivanja.

Ribe

U njihovom životu završiće razdoblje stagnacije koja dugo traje. Kao da će izaći iz dugog sna, skinuće sa sebe teret neaktivnosti i osetiće neverovatan priliv energije.

(Alo.rs)

Scroll to top