Pročitajte šta očekuje horoskopski znak BIK u narednoj godini iz meseca u mesec...

B I K

JANUAR

Venera, vaš vladar u znaku Riba, uz planete Neptun i Mars, ovog meseca doneće vam mnogo posla, ali i mogućnost mnogima da posao nađu, ili da ga promene. Dobićete povoljnu ponudu ili dobru vest u drugoj polovini meseca i šansu da povoljno rešite izvestan sudski spor od 15. Očekujte dobru zaradu tokom celog meseca, sa većim dobitkom oko 20. Aspekt koji pravi Mars često zna da se tumači kao napet i savet je da pazite šta kome pričate, kako ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubavna slika je gotovo idealna sa Venerom i Neptunom u Ribama i Merkurom u Jarcu, pa očekujte mnogo romantike, ali i strasti i avantura, bilo da ste sami ili ne. Slobodnima sleduje upoznavanje oko 13. ili krajem meseca, koje bi moglo da potraje.

Zdravstveno je ovo stabilan mesec i jedine smetnje bi mogle biti problemi sa nogama.

{adselite}FEBRUAR

Februar će biti dosta naporan mesec, praćen nervozom i mogućim sukobima, kako na poslu, tako i sa zakonom. Ovog meseca je bolje rešavati stare probleme, nego se upuštati u nove projekte. Poželjno je biti pasivniji, jer su mnogo veće šanse da izgubite, posebno tokom druge polovine meseca, kada su mogući administrativni problemi ili problemi sa dokumentacijom. Takođe, čuvajte se krađe ili pokušaja prevare. Strogo vodite računa šta potpisujete. Finansije vam nisu naklonjene, ali će biti povremenih dobitaka, kada je potrebno da dobijeno ostavljate na stranu.

Polje ljubavi nosi dosta svađe, ali i pomirenja, ili povratka nekih starih ljubavi i obnavljanja prošlosti.

Zdravlje će biti ugroženo i čuvajte se fizičkih povreda, sa naglaskom na rukama.

MART

Imate dobre šanse da nešto u životu promenite. Pluton iz znaka Jarca, kao i Neptun iz znaka Riba će vas sigurno naterati na korenite promene, najviše na porodičnom planu, ali i na poslovnom. Očekujte obilje zakonskih procedura koje, ako ne budete ishitreni, možete uspešno rešiti. U suprotnom, sledi gubitak. Mnogi će promeniti radno mesto, a mnogi nažalost i ostati bez njega, a razlog je podmetanje klipova u točkove. Oni koji su bez posla su u boljoj poziciji i sa više šanse da isti i nađu. Finansijska situacija neće biti loša i očekujte izvesne dobitke ili pomoć tokom prve polovine meseca, ali ne očekujte da ćete uspeti dugo da zadržite novac.

Ljubavna situacija je najmanje stabilna i donosi mnogo problema i razdvajanja od porodice, a oni koji nisu u vezi mogu očekivati iznenadne i sudbinske susrete.

Zdravstveno će ugroženi biti oni sa naglašenim problemima sa grlom.

APRIL

Kada je posao u pitanju, tokom aprila će se sve odvijati onako kako ste zamislili. Očekujte da ćete biti nagrađeni za uložen trud i verovatno unapređeni. Možete očekivati iznenadne dobitke 14-tog, ili iznenadne povoljnosti za pokretanje privatnog posla. Izvori prihoda bi vam tokom ovog meseca mogli biti udvostručeni.

Polje ljubavi obećava. Ako do sada niste uspevali da nađete zajednički jezik sa partnerom, ovo je veoma povoljan period da definišete vaš status. Mnogi Bikovi će ovog meseca ući u ozbiljne i stabilne veze koje imaju dugu perspektivu. Ako ste mladi imate više šanse, ali i ako niste sreća vas neće mimoići.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, osim oko 14. i 15, kada su mogući problemi sa vratnim delom kičme.

 

MAJ

Ovog meseca imate dobre aspekte Meseca i Plutona, sa naglaskom na polovini meseca, a to znači poprilično uspeha u saradnji sa vašim najbližim okruženjem, naročito rodbinom. Obilje dobrih vesti očekujte od 14. i ne propuštajte nijednu priliku. Mnogi pripadnici ovog znaka će pokrenuti privatan biznis u okviru kuće, u saradnji sa partnerom, ili u ortakluku. Budite oprezni kada zakonski regulišete situacije, jer bićete naglašeno energični, pa biste mogli lako doći u sukob. Ne sklapajte partnerske odnose i ne ulazite u ortakluke na ishitreno i ne poveravajte se pred ljudima koje ne poznajete dovoljno.

Polje ljubavi je sa naglaskom na flertu i bar jedna avantura vam sigurno sleduje, pa ako ste u vezi, budite oprezni. Neko ko se dugo sprema da vas osvoji to će sigurno posle 16. uraditi, bili u vezi ili ne.

Zdravstveno su mogući problemi sa zglobovima, a bićete i previše napeti.

JUN

Nije vam lako ovog meseca, ali možete očekivati da vas se sete svi oni sa kojima ste nekada sarađivali i da vam budu od koristi. U poziciji ste da, zbog nekih dobrih stvari koje ste radili, možete očekivati uspeh. Na poslu morate biti pažljivi da se ne zamerate nikom, jer rizikujete svađu i moguće otkaze, ako se posvađate sa nadređenima. U najboljoj situaciji su svakako pripadnici znaka koji imaju privatne poslove ili posluju u okviru kuće. Finansijska situacija ima tendenciju da bude stabilna i bez oscilacija i da priliv novca bude dobar, čak i sa mogućnošću vanrednih a značajnih dobitaka.

Jupiter u polju vašeg posla, ali i zdravlja takođe situaciju drži pod kontrolom. Ipak, čuvajte nervni sistem.

 

JUL

Aspekti ukazuju na velike mogućnosti koje vas čekaju ovog meseca. Na neki način ovo je možda i najvažniji mesec u toku cele godine i maksimalno iskoristite sve ponude koje dobijete, a biće ih i na poslovnom i na emotivnom planu. Očekujte maksimalno dobru finansijsku situaciju, kao i mogućnost zaposlenja, odnosno poboljšanja poslovanja. Svi koji se bave javnim poslovima imaju ogromne šanse za dobru zaradu, a mnogi će život odlučiti da nastave u inostranstvu, ili bar dobiti šansu.

Polje ljubavi vam je takođe izuzetno dobro, posebno onima koji nisu u vezi. Ako ste se pomirili sa sudbinom da nikada nećete sresti srodnu dušu, ovo bi mogao biti mesec kada ćete, na putovanju ili odmoru, upoznati osobu sa kojom ćete ostariti.

Zdravstveno bi ovog meseca moglo biti problema vezanih za grudi i grudni koš.

AVGUST

Nepovoljan mesec. Mars iz Lava vršiće nepovoljan upliv na vaš znak i mogao bi vas „baciti” u troškove. Isti će vam doneti i gomilu obaveza i dosta troškova. Vaša materijalna i imovinska situacija bi mogla da se popravi ukoliko iskoristite povoljan vetar koji će duvati na poslovnoj sceni 13, 14. i 15. i ako ne ostanete pasivni na ponudu koju ćete dobiti tada. Zaradu je vrlo uputno da pretvarate u čvrstu valutu, jer će vam od kraja ove godine trebati da uložite u nekretnine ili poslove.

Polje ljubavi će biti povoljno i napokon ćete osetiti šta znači ležernije poimanje ljubavi. Device i Škorpije će biti znakovi koji će vam okupirati misli, a to ujedno znači da niko neće biti pošteđen prevare ili preljube, pa otvorite oči i kontrolišite partnera, ali i sami pazite da ne budete otkriveni.

Zdravstveno biste mogli imati problema sa leđima.

 

SEPTEMBAR

Očekujte izvanredno uspešan mesec na poslovnom planu. Zaposleni mogu očekivati unapređenje, a one koji su bez posla ovog meseca gotovo sigurno čeka zaposlenje i to najverovatnije u nekoj većoj privatnoj firmi ili organizaciji. Ako se odlučujete za put ili nastavak života i poslovanje negde u inostranstvu, ovo je pravi mesec za takve vrste angažmana, posebno od 15. Finansije će vam se vidno poboljšati i uslediće gotovo siguran novčani dobitak, a moguće da je vezan za inostranstvo ili poslovanje sa inostranim firmama.

Ovaj mesec je i za ljubav povoljan period prepun nežnosti, poklona i ljubavnih ponuda. Obratite pažnju na Device i ne odbijajte ih ovog meseca. Imaju ozbiljne namere. Tajne veze su moguće sa Ovnom.

Mesec je za osobe u ovom znaku zdravstveno stabilan, jedino stomačni virus vreba priliku.

OKTOBAR

Poslovno finansijska situacija ovog meseca biće promenljiva. Finansijski će vas iscrpeti jedna ženska osoba, moguće iz znaka Raka, ili majka ili sestra. Pojačaće vam se poriv za trošenjem i ne rasipajte previše kako ne biste upali u probleme. Poslovno će u opticaju biti dogovor koji ste napravili tokom poslednjih nekoliko meseci i ako se odlučite da prihvatite ponudu mogli biste značajno profitirati, pa je savet da se ne predomišljate previše. Mnoge ponude će biti vezane za inostranstvo.

Polje ljubavi nagoveštava upoznavanje sa mlađom osobom, moguće iz znaka Ovna koja će, ako ste u vezi, potpuno uzdrmati vaša dosadašnja moralna načela i poglede, ako se to već nije desilo prethodnog meseca. Potpuno će vas osvojiti. Ali, i sami biste mogli postati vrlo angažovani na polju ljubavi, što će mnoge oko vas potpuno iznenaditi. Odlučićete se da stupite u akciju i preuzmete inicijativu.

Zdravstveno je naglasak na želucu.

 

NOVEMBAR

Mesec koji se zove akcija u punom smislu te reči. Poslovna scena će biti sadržana od niza uzbudljivih situacija, sa dosta dobitaka i rešenih finansijsko-administrativnih problema, pogotovu od polovine meseca, kada ćete rešiti jedan važan zakonski problem. Budite ipak oprezni, jer će vas određene situacije praviti suviše agresivnim, pa rizikujete ishitrene i impulsivne poteze, a time i gubitke. Jedan nepromišljen potez i sve se okreće protiv vas i gubite dragoceno vreme da „ispravite Drinu”. Ipak, uspećete ovog meseca dosta da zaradite, a ukoliko imate sopstveni posao biće ovo sjajan mesec za vas. Mnogi će ovog meseca moguće osnovati sopstvene firme.

Ni na polju ljubavi vam neće biti dosadno. Ako niste u vezi, očekujte da će vam sigurno neko prvi prići, a kako sada stvari stoje na nebu ne okrećite leđa tom susretu, jer obećava da bi mogao biti uspešan, pa i trajan. Mnogi će ozvaničiti vezu. Ako ste u braku, očekujte poboljšanje odnosa i pomoć od partnera, mada ni zauzeti neće biti imuni na flert.

Zdravstveno su moguće groznice.

DECEMBAR

Očekujte naporan mesec, sa dosta ometanja i odlaganja rešenja vašeg poslovnog statusa. Bikovi rođeni u prvoj dekadi mogu očekivati teškoće ako su zaposleni u većoj radnoj organizaciji, a ostali pozitivno rešenje vezano za posao ili veliku promenu i sasvim novi posao i položaj. U pitanju je velika promena, pa i moguć odlazak u inostranstvo i to sa naznakom da se radi o prekookeanskim ili ostrvskim zemljama. Ako nije preko mora, onda je svakako sever Evrope. Ovog meseca donećete odluke od kojih će vam zavisiti dalji tok i života i poslovanja i zato nikako ne treba da se povlačite. Prihvatite i pratite promene, jer kraj ove godine je sasvim novi početak nečeg veoma stabilnog.

Na polju ljubavi možete očekivati takođe velike promene koje se zovu potpuno nove ljubavi. Nekima i nove-stare ljubavi, što znači povratak nekoga iz prošlosti, ali mnogima sleduju veze sa velikom razlikom u godinama. Koliko na polju posla treba da prihvatite promene, toliko je to neophodno i na polju ljubavi. Ako vas brinu razlike u godinama - nemate razloga za zabrinutost.

Zdravstveno, obratite pažnju na ginekološke probleme.

 

(Novosti.rs / Astrolog: Milan Šašić)

Scroll to top