Pročitajte šta očekuje horoskopski znak ŠKORPIJA u narednoj godini iz meseca u mesec...

Š K O R P I J A

JANUAR

Zahvaljujući poslu kojim se bavite, doživećete lepe stvari i uspone tokom celog januara. Period polovine meseca biće posebno povoljan za sve vrste dobitaka i napredovanja, kao i za rešavanja mnogih zaostalih poslovnih problema, sa naglaskom od 11. do 19. Finansije će biti stabilne sa tendencijom porasta primanja. Očekuje vas i uspešno putovanje. Tokom druge polovine januara imaćete i jedan adminstrativni uspeh, ali i nešto vezano za obrazovanje.

Na polju ljubavi će početi poprilično važna dešavanja i mislim da će vam to pričinjavati posebno zadovoljstvo. Moguće su veze i brakovi polovinom meseca, ali i lepa dešavanja vezana za pitanja potomstva. Ulazite u period velikih i lepih dešavanja na polju ljubavi i očekujte da budete zadovoljni.

Polje zdravlja je stabilno, sa blažim problemima sa stopalima.

{adselite}FEBRUAR

U februar, nošeni energijom iz prošlog meseca, ulazite sa velikim optimizmom, ali morate biti oprezni da vas preveliki optimizam ne ponese u gubitak i u razočaranje. Poslovno, ipak očekujte da ćete realizovati mnoge zaostale poslove, a mnoge Škorpije će se vratiti na stara radna mesta ili će doživeti krajem meseca izvesno unapređenje. Finansije će biti snažne, ali očekujte i poveće troškove oko polovine meseca. Najverovatnije neke kazne zbog prekršaja. Izmirićete ili naplatiti dugove.

Na polju ljubavi će februar biti poprilično uspešan i očekujte stvarnu sreću. Usamljeni će upoznati Ovna ili Ribu, mnogi će obnoviti veze, a mnogi će probati da sede na dve stolice. Iskoristite povoljan mesec za pomirenja.

Zdravstveno bi mogli biti prisutni problemi sa očima.

MART

Tokom marta vas čeka veoma jaka poslovna akcija. Ako ste nešto ranije radili a ostali oštećeni, očekujte rešenje u vašu korist. Mart je dobar i kada su putovanja u pitanju. Biće ponekih sporadičnih zakonskih problema, ali ništa što nije rešivo. Mnogi će promeniti neke stavove o životu i početi da menjaju sisteme vrednosti.

Na polju ljubavi ćete se često nalaziti pred velikim izazovima i iskušenjima. Ovaj mesec donosi osećaj da veoma brzo i po kratkom postupku rešavate vaš ljubavni status. Mnogi će doživeti da se zaljube na prvi pogled i da istog momenta i započnu vezu. Škorpije u braku ili vezi treba da smire temperament, jer biće takođe veoma skloni da pokazuju nervozu, bes i nezadovoljstvo.

Zdravstveno će biti naglašeni problemi uho-grlo-nos.

APRIL

Venera poprilično povoljno deluje na vaš znak i zajedno sa Neptunom će verovatno otvoriti mogućnost za napredovanja. Očekujte uspon i reputaciju celog meseca. Očekujte i dosta novca, ali su i dalje realni problemi, zakulisne radnje i tajni neprijatelji koji će ometati vaš napredak, pa poslovni poduhvati i neki uspesi zbog toga na neki način mogu da ispaštaju. Kraj meseca u vaš život donosi promene i period kada će vaš status preko noći promeniti i uozbiljiti, a na red dolaze nove i velike odgovornosti.

Kada je ljubav u pitanju očekujte puno flerta i tajnih veza, ali možete očekivati da vam druga polovina meseca donese stabilizaciju odnosa i neke konačne odluke. Mnogi će se odlučiti za brak. Druga polovina meseca donosi nove odnose i nova osećanja, bili u vezi ili ne.

Zdravstveno će biti naglašen problem sa grlom.

 

MAJ

Uspešan mesec. Očekujte ne brzu, ali jaku reputaciju i uspon, kao i finansijske dobitke vezane za karijeru i vezane za osobu sa kojom verovatno poslovno sarađujete. Očekujte uspeh u investicijama i sa zakonom, kao i dobra poslovna i finansijska dešavanja, sa naglaskom da će vam se saldo znatno povećati. Opustite se i uživajte.

Očekujte i na polju ljubavi da će vam se žestoko pokrenuti emocije i verovatno će doći do sklapanja veza. Generalno, očekujte intenzivan seksualni život i uzbuđenja. Bićete u fazi potpune harmonije, ali ste i skloni da prekršite neke norme, pa budite i oprezni. Ako niste u vezi možete realno očekivati da napokon nađete osobu sa kojom ćete provesti ostatak života.

Zdravlje će vas služiti i vitalnost je zadovoljavajuća, ali jetra i želudac bi mogli biti propratni problem usled preterivanja.

JUN

Spremite se na veoma snažne događaje na svim poljima i očekujte da ćete gotovo sigurno neke stvari pokrenuti na poslovnom planu i započeti novi život. Postoji i naznaka ka nekoj vrsti dobitaka između 19. i 23. i na samom kraju meseca. Novca ćete imati, ali ćete uvesti i drastično restriktivne mere u život i smanjiti troškove, što će se pokazati kao veoma dobar poslovni potez. Ma koliko jun bio težak mesec mogao bi za vaše finansije biti veoma značajan i možete realno očekivati znatan priliv sredstava.

Na polju ljubavi, biće sitnih problema, a naglasak stavljam na nešto što je bilo i pripada prošlom vremenu, ali polovina meseca doneće vam ipak velike i dobre šanse da upoznate nekog veoma zanimljivog. Sam kraj meseca ako ste slobodni mogao bi vas uvesti u bračne vode.

Zdravstvena slika je korektna, a mogući su problemi sa šakama.

 

JUL

Mars veoma dobro deluje, pa očekujte otvorenu veliku mogućnost napredovanja i zvaničnog dešavanja i rešavanja pitanja vezanih za posao polovinom meseca. Očekujte i vrlo važne vesti oko 9, kao i priliv novca. Biće dosta ponuda i dosta poslova, a moguće probleme možete da očekujete ako bez proveravanja nešto potpisujete i od strane pripadnika znaka Blizanaca i Device. Ma kakve povoljnosti bile, ne uzimajte kredite i ne zadužujte se.

Kada je ljubav u pitanju ovaj mesec donosi situacije koje će inicirati veliki broj dešavanja i neverovatan broj promena i obrta, ali i puno strasti. Seksualna aktivnost biće veoma pojačana. Neko iz prošlosti nema nameru da odustane od vas i postajete sve napetiji.

Zdravlje vam je ovog meseca dobro, ali psihoze izazvane nekim emotivnim problemima će obeležiti ceo mesec.

AVGUST

Mesec bi mogao biti finansijski dobar, ali morate razdvojiti posao od privatnog života. Takvo radikalno razdvajanje je potrebno, jer su sukobi u porodici i partnerskim odnosima sasvim izvesni. Najviše problema očekujte sa mlađima, kao i sa usporavanjem i ometanjima od jedne agresivne muške osobe iz znaka Ovna i Lava. Prva polovina meseca je period kada bi moglo biti jakih usporavanja i sukoba, ali svakako očekujte i uspeh u investicijama, posebno ako poslujete sa inostranstvom. Oprez je celog meseca neophodan, jer su izvesni sukobi i sa zakonom. Tek kraj meseca donosi rešenje nekih problema.

Situacija u ljubavi će celog meseca biti krajnje nestabilna. Moguće su česte i žestoke svađe i rasprave koje lako mogu da iznude prekide veza ili brakova. Kraj meseca bi jedino mogao biti zanimljiv, a naglasak je na obnovi neke strasti.

Zdravstveno su takođe na programu jaki problemi. Moguće su jake upale i visoke temperature, povrede, posekotine i opekotine. U saobraćaju budite naročito oprezni.

 

SEPTEMBAR

Septembar je mesec kada, bez obzira na probleme i troškove, možete očekivati povoljnosti i kraj napokon izvesnog problema i rešenje priče vezane za karijeru. Napetosti i problema će biti do 13, a tada na neki način dolazi kraj mukama i rešenje priče, vezane najviše za poslovne, ali i zakonske odnose. Najpovoljniji će biti period od 26. do 30. kada su mogući iznenadni novčani dobici i zakonska rešenja vezana za posao. Nećete biti opušteni, ali uspešni da. Puno ćete trošiti, ali ćete i imati šta da trošite. Idealan je mesec za vansezonski godišnji odmor i savet je da otputujete negde i dobro se odmorite krajem meseca.

Na polju ljubavi će biti isto i očekujte da će se situacija na tom polju odvijati po vašim željama i ukusu. Sve nesuglasice koje su postojale rešićete.

Zdravstveno je moguć problem sa donjim delom leđa.

OKTOBAR

Jupiter ulazi u vaš znak i pred vama je jedan od najpovoljnijih meseci u celoj godini. Više nego realno možete očekivati obnavljanje poslova i povoljna dešavanja i povoljne vesti vezane za novčane dobitke. Očekujete pomoć osoba iz znaka Strelca sa kojima ćete tokom ovog meseca započeti kontakte i pregovore. Možete očekivati i putovanja i rešene neke administrativne probleme, ali i rešavanje pitanja stana ili nekretnina. Period oktobra je povoljan za sve vrste napredovanja, kao i za rešavanja mnogih zaostalih poslovnih, imovinskih i zakonskih problema.

Na polju ljubavi i partnerskih odnosa očekujte mnogo susreta i komunikacije i mesec je takav da obećava dosta rešenih emotivnih problema u vezi sa nekim pitanjima oko kojih ćete se dosta dvoumiti, ali je mesec dobar ako želite da nađete upravo ono što vam treba i da harmonizujete i stabilizujete svoje odnose kada je tema ljubavi u pitanju.

Polje zdravlja je stabilno, osim povremenih stomačnih problema.

 

NOVEMBAR

Ovo bi mogao biti mesec povoljnosti i dobitaka i mogao bi se nazvati mesecom snažne inicijative u karijeri i dobicima sa otvorenom mogućnošću putovanja. U prvoj polovini meseca ćete doživeti veoma lepa dešavanja na poslovnom planu, u smislu pozitivnih promena u karijeri, a takođe očekujte razrešenje nekih zakonskih stvari. Putovanje je takođe i više nego izvesno. Veoma uspešno ćete rešavati sve probleme. Finansijska situacija biće veoma dobra i mogli biste da budete veliki dobitnik na svim poljima i da žestoko budete srećni ovog meseca.

Polje ljubavi je sjajno ovog meseca i očekujte važna događanja. Biće dosta promena vezanih za vaše poimanje ljubavi, a na to će uticati snažan autoritet i utisak koji će osoba koja vam bude ponudila brak najverovatnije ostaviti na vas.

Zdravlje je ovog meseca stabilno sa blažim problemima sa bešikom.

DECEMBAR

Kraj godine će obeležiti položaj Marsa i Jupitera u vašem znaku, što može da znači period velikih uspeha i prvenstveno zvaničnih rešenja, ili ozvaničavanja vezanih za isključivo poslovne i materijalne stvari, ali i delimično na partnerske odnose. Okolnosti vam apsolutno idu naruku. Morate biti aktivni i nikako da ne gubite volju. Vaša neodlučnost bi mogla biti velika smetnja kada dođete u situaciju da menjate pozicije ili poslove, a nemate više nijedan realan razlog za neodlučnost i to na duže staze. Druga polovina meseca će biti finansijski izuzetno dobra i možete u poslednjoj nedelji godine očekivati jake dobitke.

Ceo mesec će i po pitanju ljubavi biti vrlo dobar. I zauzeti i slobodni bi 15. mogli imati najlepši događaj u emotivnom, ljubavnom, seksualnom smislu.

Zdravlje je stabilno ovog meseca, ali budite spremni na neke stare i hronične probleme.

 

(Novosti.rs / Astrolog: Milan Šašić)

Scroll to top