Pročitajte šta očekuje horoskopski znak RIBE tokom ove godine iz meseca u mesec...

R I B E

JANUAR

Predvama je jedna zanimljiva godina. Vrlo uspešna. Već tokom januara očekujte poslovni uspeh, odnosno početke privatnog poslovanja u vašem bliskom okruženju. Neko od bliskih rođaka odigraće ključnu ulogu u pokretanju privatnog biznisa, ali i po pitanju nekretnina. Malo veće probleme ili promene mogu da očekuju Ribe treće dekade. Finansijska situacija će se popraviti, a dobici sleduju celog meseca.

Polje ljubavi biće veoma zanimljivo, jer će se mnoge Ribe naći u strasnom ljubavnom trouglu. U igri su tri znaka, Bik, Riba i Ovan. Ribama treće dekade sleduju raskidi ili razdvajanja, zato budite oprezni.

Zdravlje - donji delovi nogu.

{adselite}FEBRUAR

Od6. do 20. postoji naznaka za dobro poslovanje i za ostvarivanje dobitaka, kao i sklapanja dobrih ugovora, ali od 21. postajete veoma razdražljivi i možda ne bi bilo loše da se tada malo povučete i da napravite pauzu. Raspoloženje vam je takvo da vas može savladati potrošačka groznica i postoji rizik da potrošite puno, pa novac, koga će verujem biti, gledajte da pretvorite u nešto trajnije vrednosti ili da kupite nešto što će vam koristiti. Bilo kako bilo, na posao i obaveze zaboravite od 21. i prepustite se odmoru i uživanju.

I za ljubav je ovo srećan mesec i bićete veoma zadovoljni, posebno oni koji žele ili se spremaju da postanu roditelji. Mnoge Ribe će baš ovaj mesec iskoristiti i za put pred matičara.

Zdravstveno su mogući problemi sa grlom.

MART

Tokommarta ćete imati jak tempo i često biti u poziciji da radite po dva ili više posla odjednom. Fokus će ipak biti na nedovršenim poslovima, koje ćete završiti uspešnije nego što očekujete. Ako ste negde nekom ostali dužni vratićete dug, ako su vama ostali dužni vratiće vam. Ako ste imali problema u radnoj organizaciji ili sa zakonom, period druge polovine meseca će vam doneti uspešna rešenja. Maksimalno se oslonite na prijatelje, a posebno ako su Ovnovi. Stariji pripadnici znaka su u dobroj fazi za rešavanja pitanja penzije. Novca ćete imati tokom celog meseca, a dobitak vezan za inostranstvo ili putovanje očekujte u poslednjoj nedelji.

Jedino u ljubavi možete osetiti izvesnu prazninu ili osećaj usamljenosti, ali očekujte da nećete biti sami dugo. Moguće je jedno zanimljivo poznanstvo 26. Direktno će vam prići Lav sa konkretnom ponudom.

Zdravstvena slika biće uglavnom stabilna. Prehlada će biti jedini problem.

APRIL

Energijavam neće nedostajati ovog meseca i vidni će biti uspesi koje budete ostvarivali, ali ćete tokom celog meseca osećati čudnu napetost i nervozu. Nemate razloga za takvo raspoloženje, jer ćete uspešno privesti mesec kraju i čistih računa. Odnosno astrološki savet je da život dovedete bar u pozitivnu nulu, jer vas čeka period potpuno novih dešavanja. Nervozu i napetost mogu izazvati vaša neodlučnost i nespremnost da prihvatite ponude ili ideje za promenu karijere. Tokom kraja meseca očekujte ponudu iz inostranstva ili od inostrane firme ili predstavništva, koju treba da prihvatite.

Polje ljubavi je blago nestabilno, jer ćete i na tom polju želeti da napravite red. U partnera se polako uvlači strah i sumnja. Oni koji su sami mogu očekivati zanimljive kontakte, ali koji nisu trajnijeg karaktera.

Zdravstveno, vodite računa o ispravnosti svega što unosite u organizam.

 

MAJ

Stabilnafinansijska situacija, sa mogućim dobicima od 8. do 12. Pokušajte da sve što ste planirali za budućnost počnete ovog meseca. Postaćete raspoloženiji i skloniji potezima za koje niste imali hrabrosti ranije, a koji vas mogu samo u povoljnost i uspeh dovesti. Jedino ne radite ništa tajno i ispod žita, jer biste mogli biti otkriveni i optuženi. Ovakav položaj stvara mogućnost za uspeh i ne biste smeli da se dvoumite i nećkate ni u jednom pogledu.

Polje ljubavi takođe stabilno i bez značajnijih događanja, ali bi ovog meseca vaša situacija mogla vidno da se poboljša i da se pretvori u lepe trenutke.

Vitalnost vam je zadovoljavajuća, ali problemi sa pritiskom i srcem će biti naglašeni krajem meseca. U saobraćaju se zahteva maksimalna opreznost.

JUN

Jedanod težih meseci je pred vama. Merkur i Saturn ugrožavaju vaš znak i postoji potencijalna opasnost da vam poslovi i karijera budu na jakom udaru. Ukoliko ne izdržite pritiske koji će stizati sa strane, rizikujete da ostanete bez posla. Od vas će biti dosta traženo i zahtevano i mnogo zahteva niste spremni da ispunite. Morate se pomiriti sa činjenicom da pristajete i na nešto na šta niste spremni. Poslovna i finansijska situacija će se blago poboljšati u poslednjoj nedelji meseca, kada su moguća pozitivna dešavanja i novčani dobici.

Podjednako teško će biti i na emotivnom planu, gde počinju nesuglasice i svađe. Veze postaju nestabilne i jako teško ćete uspevati da nalazite zajednički jezik sa partnerom. Pred kraj meseca se stanje donekle stabilizuje i iskoristite taj period da malo preispitate sebe. Slobodni mogu u tom periodu sresti osobu stabilnih osećanja.

Zdravlje takođe postaje nestabilno, a naglasak je na probavnom i bubrežnom sistemu.

 

JUL

Akoste mislili da sve možete da izdržite, ovog meseca biste mogli da shvatite da to baš i nije uvek tako. Puno ćete raditi, puno i zaraditi, ali potpuno robovanje poslu i obavezama bi moglo da vas potpuno iscrpi i da jednostavno u jednom momentu dođe do pucanja po šavovima. To pucanje bi moglo za posledicu da ima iznenadne prekide poslova, dizanje ruku od svega i odustajanje u odsudnom trenutku. Iz tog razloga bi najbolje bilo da ovog meseca smanjite tempo, stanete na loptu i da sebi priuštite i malo zadovoljstva i opuštanja. Nije sve u poslu i u novcu. Ne brinite. Biće ga u narednom periodu.

Polje ljubavi takođe ispašta, jer vaša posvećenost poslu i novcu dovodi do potpunog zanemarivanja porodice, veze i braka, a to opet za posledicu može da ima da vas partner napusti ili potraži zamenu. Niko neće da bude potpuna žrtva vašeg posla i da bude zanemaren i to još bez bilo kakve satisfakcije. Podelite pravilno vreme i na posao i na ljubav. Nije vam teško da radite tri meseca bez prestanka, a teško vam je da kažete tri reči. Probajte. Zaradićete mnogo više.

Zdravstveno su mogući problemi sa kičmom i nogama.

AVGUST

Opušteniste ovog meseca, možda na momente lenji, ali veoma uspešni. Bavićete se lepim stvarima i onim što volite i ostvariti zavidne uspehe. Novac vam je naklonjen i očekujte dobitke tokom celog meseca. Drugu polovinu meseca će obeležiti rešavanje imovinskih i stambenih pitanja i pitanja nekretnina. Bilans na kraju meseca bi mogao biti bolji nego što ste očekivali.

U ljubavi će posebno oni slobodni biti avanturistički raspoloženi, ali neće zaostajati ni oni koji su u vezi. Očekujte da ćete doživeti nešto novo i lepo, bili u vezi ili ne. Oni pripadnici kojima je veza bila u krizi ili je dolazilo do razdvajanja mogli bi očekivati pomirenje. Stara strast bi mogla da se probudi od 21.

Zdravstveno neće biti značajnijih problema, osim pojačanog apetita.

 

SEPTEMBAR

Mesecpred vama je kao stvoren za posao i za stabilizaciju života. Do 21. ćete biti u neprestanoj akciji, da biste posle tog datuma napokon videli svetlo na kraju tunela. Vrlo direktno i odrešito ćete rešavati probleme koji su se nagomilali i pripremiti teren za nastupajuće događaje. Većina će se odlučiti za privatan biznis i krenuti u osnivanje sopstvenih preduzeća. Zaposleni će, uz manje nesuglasice, uspeti da obezbede položaj i uslove za duži naredni period. Kraj meseca dočekaćete zadovoljni postignutim. Novac očekujte od 21.

U ljubavi se situacija vidno popravlja. Ribe se retko ili nikad otvaraju u ljubavi, ali ovog meseca će se i to desiti. Spremite se na to da će vas neko potpuno osvojiti. Ako ste u vezi, doživećete otkrovenje.

Zdravlje - stomak i noge.

OKTOBAR

Oktobarće biti naglašeno radan mesec, od 6. do 26. praćen zanimljivim dobicima, kontaktima, dogovorima i ugovorima. Najznačajniji datumi vezani za posao i karijeru biće 9, 13. i 16. posle čega će i najpoznatiji radoholičari poželeti da stanu i da se odmore, što će i uraditi. Zaslužili ste i vi malo pravog odmora i priuštite ga sebi, jer će vam napokon i materijalno stanje to dozvoliti. Imaćete dobru zaradu celog meseca i očekujte vidno poboljšanje finansijske situacije, sa dobicima koji će vas jako obradovati.

Na polju ljubavi je takođe veoma dobro i svi koji nemaju partnera bi tokom ovog meseca mogli da se obezbede za srodnu dušu. Veze će napokon doživeti harmoniju i svoje svetle trenutke posle dužeg vremena, a ne isključujem ni mogućnost da se malo prošvrlja van veze. Sve u svemu, uživajte.

Zdravstveno bi samo premor mogao biti uzrok pada vitalnosti.

 

NOVEMBAR

Veomadobar mesec je pred vama. Biće svega. Dobitaka, posla, novca, dobrog raspoloženja, putovanja, kontakata... Poslovno polje doneće veoma važne vesti i mogli biste tokom prve polovine meseca ostvariti izvesne važne poslove i potpisati neke važne ugovore. Ako je ikad povoljan period za rešavanje zakonskih stvari, onda je to za vas svakako ovaj mesec. Postojaće i sitna ometanja, ali ćete uspešno rešiti sve nesuglasice. Finansijski ćete stajati stabilno, sa jednim iznenadnim dobitkom izazvanim nekim preokretom situacije u vašu korist.

Polje ljubavi je veoma zanimljivo; ako ste sami očekujte jednu vrlo izglednu priliku ili ponudu koju ne bi smeli da odbijete. Ako ste u vezi biće vam jako lepo, ali biste takođe mogli da se nađete pred iskušenjem ili izazovom. Radi se i o ponudi i o osobi veoma neobičnoj, ali i ozbiljnoj u svojim namerama.

Zdravlje je stabilno. Moguće su samo alergijske smetnje.

DECEMBAR

Mesecpred vama bi mogao biti ključan za uspeh, pod uslovom da ne budete marioneta. Period je jako dobar i mogli biste odraditi velike poslove i zatvoriti veoma važne i trajne poslovno-finansijske konstrukcije ako ne budete samo igrač u rukama drugih. Morate ovog meseca biti svoji i samostalni, kako u poslovima, tako i u odlukama. Period do 20. će biti veoma značajan i očekujte prilično važne kontakte i dobitke. Sudsko-administrativni problemi bi mogli biti uspešno rešeni, ali posle 20. zaustavite poslove i projekte, ili ih svedite samo na potrebnu meru, kako se sve što ste uradili ne bi okrenulo preko noći protiv vas. Neko još uvek spletkari iza vaših leđa.

Polje ljubavi je stabilno i partner vas razume i podržava. Ako prevladaju vaša nervoza ili bes zbog nekih događaja na poslu, tada rizikujete rastanke i svađe. Ne nasedajte na provokacije i na laži koje zli jezici pokušavaju da serviraju. To je taktika da vas izbace iz ravnoteže.

Zdravstveno će biti prisutna blaga nervoza.

 

(Novosti.rs / Astrolog: Milan Šašić)

Scroll to top