BalkansPress

Dobro došli!

Vaš horoskopski znak poseduje tajne koje ćete napokon otkriti i moći da iskoristite kako biste vodili život ispunjen srećom i ljubavlju.

 

Ovan

Stvorite život u kom imate autonomiju, budite aktivni, preuzimajte uloge vođe i uvek budite iskreni prema sebi.

Bik

Stvorite život koji ćete ceniti – cenite sebe, cenite druge, kupujte i stvarajte predmete koji su prelepi, poštujte ritam kojim vodite život.

Blizanci

Ne preskačite nastavu. Uvek pronađite vreme da učite ili budete učitelj – možda čak i obe stvari u isto vreme. S obzirom da su Blizanci znak pisca, prvi korak ka sreći bi moglo da bude vođenje dnevnika.

Rak

Stvorite duhovnu zonu u svom domu koja oslikava vas i vaše veze. Postarajte se da vam svaki predmet u njemu donosi radost i podseća na srećne životne trenutke.

 

Lav

Pronađite svoju publiku – veliki deo vaše sreće povezan je sa osećajem poštovanja, ljubavi i časti. Vežbajte odnose s javnošću kako biste što češće dobijali aplauze. Ako ste previše stidljivi da izađete na binu, postarajte se da u privatnom životu dobijate dovoljno poštovanja.

Devica

Posvetite vreme usavršavanju svojih svakodnevnih navika. Odlučite koje su najbolje za vas i onda ih sprovedite u delo.

Vaga

Definišite svoje lične granice u vezi i naučite druge kako da se prema vama odnose. Ovladajte veštinom diplomatije i stvorite sistem za donošenje odluka.

Škorpija

Počnite da polako opraštate ljudima koji su vas povredili. Oproštaj je dugotrajan proces i treba ga započeti samo kada ste sigurni da više nećete biti povređeni. Ako se osećate dovoljno bezbedno, pokrenite stvari i dozvolite im da se vremenom dese.

 

Strelac

Okružite se pozitivnim ljudima, definišite sopstvene istine i filozofije i vodite svoj život u skladu sa njima.

Jarac

Napravite obiman plan sa što više detalja, stvorite prostor za napredovanje u životu, odredite prioritete, uspeh i radite na zahvalnosti.

Vodolija

Budite jedinstveni, sakupljate svoje kreativne misli i dozvolite sebi luksuz promene smera u kom se krećete. Redovno razmišljajte o svojim snovima, nadama i učestvujte u grupnim aktivnostima – pogotovo ako su političke prirode ili su fokusirani na društvene promene.

Ribe

Stvorite okolinu koja odiše pozitivnom energijom. Pronađite način da budete korisni drugim ljudima, slušajte i onda delite svoje mišljenje sa drugima.

Scroll to top