BalkansPress

Dobro došli!

Da, on ima sklonost da ti nađe zamenu čim mu na sekund okreneš leđa. Znamo da vas zanima...

 

1. Ovan

Ovnovi se vole takmičiti s drugima pa ako se ne osećaju previše poželjno od strane partnera, mogli bi se namerno naći na teritoriji, na kojoj će pokušati postići da se ljudi bore za njih.

2. Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali i odanosti pa kad nađu pravog partnera, to je za celi život. Ali, postoji začkoljica. Ako počnu osećati kao da im partner ne pridaje dovoljno pažnje, koju misle da zaslužuju, neće se ustručavati da potraže tu istu pažnju kod nekog drugog.

3. Blizanci

Ovaj znak poznat je po tome što je prilično neodlučan te ima vrlo kratke raspone pažnje, što ga čini prilično sklonim "šaranju", odnosno čini ga zahtevnim partnerom, željnim pažnje koju teško da samo jedan partner može pružiti.

4. Rak

Za vrlo emotivne rakove, koji žude za stabilnošću, najmanje je verovatno da će prevariti. Ali, s druge strane, Rakovi se i boje da povrede partnera pa je karakteristično da ostaju u lošim odnosima i da varaju, pre nego da okončaju stvari I krenu dalje. A da li je lakše prevariti ili prekinuti, ostavljamo vama da prosudite.

 

5. Lav

Lavovi se uvek moraju osećati kao glavne filmske zvezde, a ako im to njihov partner ne omogućuje, vrlo je verovatno da će oni varati, bez velike griže savesti.

6. Devica

Device su poznate po tome što imaju vrlo visoke standarde, a kad njihov sadašnji partner počne podbacivati u njihovom zadovoljavanju, Device dolaze u iskušenje da vide nudi li se nešto bolje. Ponekad ne urade ništa, ali...

7. Vaga

Vage vole da flertuju, ali s druge strane, cene ljubav i romantiku pa je za njih verovatnije da neće varati. Ali, ako i prevare, prevariće emocionalno, jer im je dosadno te im treba neko da im podigne ego.

8. Škorpija

Škorpije su vrlo zavodljivi te nemaju problema s osvajanjem. Ali, kada pronađu partnera, uz kojeg se osećaju emocionalno i seksualno ispunjeni, to je za celi život.

 

9. Strelac

Strelci su poznati po tome što vole da brbljaju okolo pa je za njih vrlo teško imati tajnu aferu, jer bi i to vrlo verovatno izbrbljali. Ali, dokle god je seks dobar, oni će mirovati.

10. Jarac

Jarci su verni i pouzdani, ali ne kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Može im biti stalo, ali još im je više stalo do društvenog uspona. Drugim rečima, ako imaju partnera, ali pruži li im se prilika za napredak u karijeri ili na društvenoj lestvici na znate već koji način, teško da će se suzdržati.

11. Vodolija

Kada pronađu pravog partnera, Vodolije su uglavnom verni. A ako i prevare, teško da će se tu raditi o prevari povezanoj s emocijama, već o zabavi, koju donose npr. flert poruke. Ali, ako zaista volite partnera, prekinućete sve igrice sa strane, pre nego one izmaknu kontroli.

12. Ribe

Ribe su pune emocija pa zapravo neće varati, osim ako ne pokušavaju pobeći iz odnosa, koji više nije tako dobar,  kako su mislili na početku. Ali, nakon prevare, ovaj će se znak osećati jako loše, iako to nije neka uteha za prevarenog partnera.

Scroll to top