BalkansPress

Dobro došli!

Ne kažemo da je ova podela isključiva, ali po horoskopu, ovo su tri najlepša znaka.

1. VAGA

One su izvajane. Bilo da se radi o muškom ili ženskom pripadniku znaka, Vaga je sinonim za lepotu. Ubedljivo najlepši znak zodijaka. Kao i kod Bika, planeta Venera je ovde baš nesebično u jedno biće spakovala savršenstvo bez mane, s tim što je bila izdašna i u darivanju lepih manira, prefinjenog držanja. Koketne i harizmatične gotovo uvek će emitovati neke zavodljive poruke. Najlepše poznate Vage: Monika Beluči i Met Dejmond.

 

2. ŠKORPIJA

Jednom rečju Škorpije su bogovi harizme. Oni imaju magnetnu privlačnost i neodoljive su. Njihova konstitucija je sitna i mišićava. Oči su im najjače oružje u njima omiljenoj funkciji zavođenja. Pogled će uvek delovati dvosmisleno i misteriozno. Kada su nečim iritirane. pogledom „streljanju“ . Stav im je provokativan. Poznati: Demi Mur i Leonardo Dikaprio.

3. JARAC

Koščata građa i izražene jagodice, Jarčevima daje odličnu predispoziciju da se bave modelingom. Ovo je najfotogeničniji znak zodijaka, i prava je šteta što pred objektivom ne uživaju. Ovaj znak gotovo da i ne raspolaže gestakulacijom, pa stoga sa izraza lica teško da ćete nešto pročitati. Često pripadnici ovog znaka imaju prozirno plave oči, svetlije su puti, kose i obrva. Njihov hod je vrlo odlučan i siguran. Imaju pravilno držanje. Poznati Jarac je Kejt Mos

(Izvor: Noizz.rs)

Scroll to top