BalkansPress

Dobro došli!

Koliko god da se trude, za njih srećnog kraja nema, samo izgube silno vreme na patnju i komplikacije. Otkrijte koji su to horoskopski parovi koji ni pod tačkom razno ne bi trebalo da ulaze u ljubavni odnos.

 

Ovan sa Blizancima, Devicom i Ribama

Ovnovi vole ljubavne avanture i često znaju da ulete u mnoge bez preteranog razmišljanja. Blizanci i Device im ne odgovaraju jer se stalno svađaju sa njima dok su Ribe previše emotivne za njihov ukus.

Bik sa Strelcem, Ovnom i Blizancima

Bikovi su savršeni za ozbiljnije veze, naravno, kada nađu osobu koja im savršeno odgovara. Ipak, vole i da menjaju partnere dok ne naiđu na onu “pravu”. Bikovi se najmanje slažu sa Ovnovima jer imaju jak karakter pa bi često nastajale svađe, kao i sa Strelčevima i Blizancima.

Blizanci sa Ribama, Rakom i Bikom

Blizance odbijaju predvidive i osobe sa malo ambicije. U tu grupu upravo spadaju Bikovi, Rakovi i Ribe.

   

Rak sa Ovnom, Blizancima i Strelcem

Rakovi su emotivne i romantične osobe koje vole da se trude oko prave ljubavi. Ne vole egoizam. Uprkos tome što se privlače sa Strelčevima, ne mogu da budu sa njima jer nisu nikad sigurni u njih. Ne ide im ni sa Blizancima.

Lav sa Blizancima, Ribama i Jarčevima

Lava odbijaju osobe koje su negativne i koje stalno brinu o nečemu. Oni žele da osete sigurnost i da uvek budu na prvom mestu svom partneru. Blizanci koji previše razmišljaju, Ribe koje su previše osetljive i emotivne i Jarčevi su znaci sa kojima nikako ne funkcioniše.

Devica sa Vagom i Ovnom

Device su probirljive i pažljivo biraju svoje partnere. Ne vole osobe koje vole da pametuju i pasivni ljudi. Najgore im ide sa Ovnovima, ali i Vagom koja ne zna da prihvati njihovu kritičnost.

Vaga sa Rakom, Škorpijom i Devicom

Vage se ne slažu sa Devicama koje su previše komplikovane za njih, pesimističnim Škorpijama i previše tradicionalnim Rakovima. Takođe ne vole osobe koje lažu i u kojima ne vide poverenje.

Škorpija sa Ovnom i Blizancima

Škorpije su u stalnoj potrazi za vezama u kojima će se osećati ispunjeno u svakom smislu. Sa Ovnovima ne mogu da budu jer se često raspravljaju, Blizancima i Strelčevima jer se ne osećaju sigurno kada su sa njima u vezi.

Strelac sa Bikom i Devicom

Strelčevi ne mogu da budu u vezi sa osobama koje nemaju neki cilj u životu. Najgora kombinacija je sa Bikom koji je previše posesivan, sa Rakom i Devicom koji nikako nisu spontani.

Jarac sa Ovnom, Blizancima i Devicom

Ovnovi su Jarcu lakoverni i nestrpljivi, pa nemogu da budu sa njima, kao ni sa Strelčevima i Blizancima. Jarac u ljubavi izgleda hladno i nepoverljivo jer se na taj način brani od razočarenja.

Vodolija sa Bikom, Rakom i Devicom

Iako se Vodolije lako zaljubljuju, kada su u vezi osećaju se kao da su u kavezu iz koga ne mogu da pobegnu. Ne mogu da budu sa dosadnim ljudima koji su predvidivi. Ne slažu se sa Bikom jer joj ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakom – jer im je dosadan i sa Devicom.

Ribe sa Ovnom i Blizancima

Emotivne Ribe traže svog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji su površni i koji nemaju neki cilj. Ne vole agresivne Ovnove, Blizance i Lavove koji znaju da manipulišu njima.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top