BalkansPress

Dobro došli!

Sedamdeset odsto čovekovog organizma sačinjeno je od vode, a od davnina je poznato koliko mesec utiče na vodu, plimu i oseku - a samim tim i sve nas.

Između 7. i 8. avgusta odigraće se pun mesec, ali i delimično pomračenje.

Kako će ovaj pun mesec iz vazdušnog, društvenog i slobodnog znaka Vodolije uticati na sve astrološke znake pročitajte i saznajte – i obavezno pročitajte prognoze za podznak.

Ne plašite se pomračenja jer nekad je potrebno ugasiti svetlo da biste videli prave stvari!

 

OVAN

Ni ovih nekoliko dana oko punog meseca između 6. i 11. avgusta neće proći mirno. Tranzit kroz vaše astrološko polje društvenog života, prijateljstva, udruženja, grupa, javnih skupova doneće kulminaciju i neku promenu u odnosima koje ste možda započeli oko 23. jula. Novo prijateljstvo je na pomolu, a ovo su idealni dani i da preispitate ko su vam zaista pravi prijatelji ili kakvoj grupi i udruženju želite da se priklonite.

BIK

Na vas svaki pun mesec posebno utiče jer vi volite svoje ustaljene navike i rutinu, a ova energija promena će svakako ovih nekoliko dana oko punog meseca izmedju 7. i 10. avgusta uticati na to da se neki vaši planovi promene. Tranzit kroz polje karijere i društvenog statusa doneće vam promenu u poslovnom okruženju, a posao koji ste započeli krajem jula konačno ćete završiti ili krenuti u dobrom pravcu. Očekujte napredovanje i uspeh. Budite deo tima, ne opirite se timskom radu, saslušajte druge, spustite ego i iznenadiće vas koji uspeh ćete postići!

BLIZANCI

Vama svakako prijaju dešavanja i, kad je pun mesec u pitanju, vi ste posebno veseli! Tranzitom kroz vaše astrološko polje putovanja, širenja vidika i promena u vaš život stiže nov ciklus i energija. Ništa neće biti isto kao pre punog meseca! Vrlo je moguće da ćete baš u ovom periodu krenuti na neko uzbudljivo putovanje, ali i dobiti zanimljiv poziv ili poruku izdaleka ili inostranstva od Vodolije ili Jarca! Uživajte u ovom duhovnom putovanju i ma koliko stresa imali znajte da su sve promene za vaše dobro!

 

RAK

Ako na nekog utiče mesec onda sto to vi, a pun mesec utiče trostruko više! Kod vas će ovaj pun mesec iz znaka nepredvidive Vodolije posebno uticati na finansije, ali s obzirom na to da će tranzitirati vašim poljem strasti mogući su i neki karmički susreti! Između 6. i 11. avgusta, hteli – ne hteli, istrošićete se sigurno! Moguća su razna finansijska ulaganja (nepromišljena) ali i rešavanje nekih dugova. I po pitanju emocija moguće je nekontrolisano ponašanje partnera Ribe ili Bika, ali i izlivi strasti...

LAV

Uvek euforični, velikodušni, a nekad i previše entuzijastični i ovaj pun mesec proživećete turbulentno. Vaše polje veza, odnosa i braka biće osvetljeno, a u momentu i delimično pomračeno. Iako će vas strasti poneti – izbegavajte svađe. Partner će zahtevati vašu punu pažnju, a moguće je da će neke odluke i planovi sa partnerom od kraja jula sada otići u novom smeru. Slobodne Lavove oko punog meseca očekuje iznenadni susret koji će promeniti vaše poglede na ljubav.

DEVICA

Skloni ste raznim analizama, a pun mesec dodatno će pojačati vaša čula. Tranzitom kroz vaše astrološko polje posla, zdravlja i obaveza bićete u centru zanimljivih poslovnih dešavanja i prilika. Jedan ste od retkih znakova zodijaka na koje će ovaj pun mesec pozitivno uticati i doneti vam nestvarne poslovne prilike, a poznanstvo koje ste ostvarili oko 23. jula sada će kulminirati odličnom poslovnom saradnjom. Možda se jave neki strahovi vezano za zdravlje, ali opustite se i pozitivno razmišljajte.

 

VAGA

Vage će se baš lepo provesti ovih dana! Ulaskom u njihovo polje zabave, kreativnosti, dece, ali i ljubavi, ovaj pun mesec doneće pozitivne promene na tom polju. Retkim Vagama ovaj mesec može da donese razmirice sa partnerom usled velike želje za slobodom... Čekaju vas nova ljubav, vesti o prinovi, ali i lepa proslava koja vam može promeniti tok nekih ljubavnih dešavanja. Svim Vagama posebno će se posrećiti i u igrama na sreću, a zvezde vam savetuju da ovih dana nikako ne budete sami već da svoju pozitivnu energiju podelite sa pravim ljudima.

ŠKORPIJA

Vaša osećanja i intuicija uvek su naglašena, a posebno tokom punog meseca! U vašem polju intimnog života i porodice dešavaće se žurka. Iako možda u periodu od 6. do 10. poželite da se osamite u svoja četiri zida, to se sigurno neće desiti. Okolina će naprosto uživati u vašem društvu i moguće je da će vam kuća biti puna. Izbegnite svađe sa ukućanima, a posebno sa ženskim osobama iz okruženja. Ovo će biti idealni dani i da promenite nešto u enterijeru vašeg doma, pa prionite na energetsko čišćenje prostora.

STRELAC

Strelčevi uživaju u energiji promena a ove će im posebno prijati! Lepe vesti i komunikacija vas čekaju, a moguć je i kraći put koji će vas preporoditi. Iskoristite ovih nekoliko dana dok Merkur nije krenuo retrogradno i završite neko važno administrativno pitanje ili potpišite važan ugovor. Ukoliko planirate ključne poslovne razgovore ili dogovore sad je idealan momenat! Ovo je trenutak istine, pa i ukoliko vas tišti nešto, recite svima šta imate.

 

JARAC

Jarčevi će naprosto uživati ovih nekoliko dana! Kao surovim materijalistima, tranzit punog meseca kroz njihovo polje novca doneće im posebno zadovoljstvo. Vrlo jednostavno, pun mesec napuniće im džepove – mada nije isključeno da ishitreno potrošite veći novac, ali on kruži svakako pa ga ne žalite. Moguće su povišice i dobra zarada. Obratite pažnju na ishranu i ne preterujte sa pićem, ali svakako uživajte u ovom veselom punom mesecu.

VODOLIJA

Zvezde dana ili večeri biće upravo Vodolije jer se pun mesec odigrava u vašem znaku! Osetićete da mnogo toga zavisi od vas ali i da ste u centru pažnje. Neki će prolaziti kroz emotivne promene, moguće su nove ljubavi, ali i razmirice sa partnerom. Ipak sve je na vama i i ovog puta vi odlučijete. Mogućnost izbora je tu, pa ne dozvolite da vam drugi kroje sudbinu. Od viška razmišljanja moguće su nesanice, ali vama bar one ne predstavljaju problem već vas kreativno stimulišu. Svim kreativcima javiće se neverovatna inspiracija, pa iskoristite ovu moćnu energiju i za nove poslovne poteze!

RIBE

Ribe su posebno osetljive na mesečeve mene, a pun mesec će im i ovoga puta uzburkati emocije! Na vama će se ovaj tranzit najmanje videti jer će se sve odigravati na nivou podsvesti i snova. Upravo između 6. i 10. avgusta snovi će vam mnogo toga reći! Verujte svojoj intuiciji i unutrašnjem osećaju – ma koliko drugi pokušavali da Vas uvere u suprotno. Po pitanju svih odluka instikt ne vara. Ovih dana bićete posebno tajnoviti, a mnogi od vas uploviće u tajne ali intenzivne odnose.

(Astrolog Aleksandra Grujić)

Scroll to top