BalkansPress

Dobro došli!

Da nešto nije u redu i da nisu srećni u vezi, pokazat će vam ovi signali. Iako će mnogi znakovi spolja delovati kao da je sve u redu, poput Bika i Vodolije, ova ponašanja će ih odati!

 

Ovan

Počeće da se udaljava od vas, iako se neće prepirati ni svađati, sve dok to ne bude nužno. Kad je Ovan zaljubljen, želi s vama da podeli svaki, pa i najmanji detalj svog života, a želeće i znati sve što se događa kod vas. Vrlo su direktni u svojim namerama. Ako mislite da morate da razmislite da li je sve u redu, sigurno nešto nije u redu.

Bik

Kad u njihovoj vezi nešto nije u redu, Bikovi će pokušati svoj život da prikažu što srećnijim. Usavršiće svoj Instagram ili preurediti stan. Mera do koje to rade samo je pokazatelj do koje mere su nesrećni. Bikovi su vizualna i estetska bića i jako im je važno kako ih drugi ljudi doživljavaju. Na to će se oslanjati sve više i više ako se ne osećaju ispunjeno u vezi.

Blizanci

Biće van sebe. To znači da će se mučiti na poslu, plakati bez razloga, svađati se s prijateljima, a sve to zato što neće znati kako da reše situaciju u kojoj se ne osećaju srećno. Ovaj znak neće skrivati da je nesrećan, ali biće neodlučni. Svoje nezadovoljstvo preneće na sve ostalo, osim na ljubav, sve dok ne budu imali izbora i suočili se sa realnošću.

 

Rak

Postaće sitničavi. Pričaće kako su nesretni svojim prijateljima, izbacivati pasivno-agresivne komentare i općenito izražavati nezadovoljstvo na svakom koraku bez prave želje da shvate u čemu je problem, zašto je nastao i kako ga rešiti. Ovaj znak je inače pun ljubavi, a kada on postane nezadovoljan, znate da nešto nije u redu.

Lav

Prvo će biti agresivni, a onda pomirljivi. Lavovi koji su potajno nesretni mogu biti poprilično brutalni jer njihovo samopouzdanje potiče od doživljaja samog sebe, a kada u njihovom privatnom životu to nije "poravnano", postaju vrlo nesigurni, eksplozivni i s vremenom odustaju i kreću dalje.

Devica

Bacaju se u bilo što što će im odvratiti pažnju od problema. Vrlo su strastveni po prirodi, ali lako postanu paranoični. Iako na površini mogu biti vrlo kul, ako se daju previše u nekom području svog života, to vam je prvi znak da nešto ne valja.

 

Vaga

Postaje opsednuta poslom. Vage su inače pravi ljubavnici Zodijaka, ali i radoholičari. Kada se ovaj znak posveti nečemu u svom životu previše, to je siguran znak da se ne osećaju dobro u nekom drugom segmentu života.

Škorpija

Ili će odbijati da se poveže sa vama ili će ludeti zbog stvari koje uopšte nisu povezane s problemom. Škorpija je najintenzivniji znak Zodijaka, a kada su potajno nesrećni u vezi, oni neće dugo moći tako da funkcionišu. Njihove emocije provaliće iz njih vrlo brzo.

Strelac

Postaje pasivno-agresivan. Imaju nagle ispade ljutnje koji izbijaju ni zbog čega. Ali, na površini će održavati svoj lagani, humoristični pogled na život. Kada počnu preterano da se šale i neprimereno komentarišu, znajte da im je dosta svega.

 

Jarac

Ovo je znak koji pokušava da kontroliše ama baš sve. Pokušaće da identifikuje problem i reši ga, čak iako su svesni da je to nemoguće. Previše se identifikuju sa svojom vezom jer njihov odnos postaje i njihov život. Jarčevi ne vole da budu u situaciji u kojoj ne znaju kako stoje s partnerom i ako preterano pokušavaju da reše probleme, to je znak da nisu srećni.

Vodolija

Odjednom će vam ispričati neke svoje velike snove i ciljeve i zaista ih ostvariti. Preseliće se u drugu državu, puno putovati, otvoriti sopstveni biznis ili se baviti impresivnim aktivnostima. Oni su orijentisani na posao i kada su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da rade u šestoj brzini. Lampica treba da vam se upali kada ne ostavljaju nimalo vremena za vas ili vam kažu da sada samo treba da budu "fokusirani na svoju karijeru". Iako će vam se po svemu ostalom činiti da su potpuno zaljubljeni u vas, verujte - nisu.

Ribe

Oni samo žele da budu "slobodni", i iskuse šta sve život može da pruži i odjednom žele da proputuju svetom i vide "šta sve ima tamo". Mogu da vam tvrde da vas vole, ali ako njihova mašta pokazuje da u njihovom životu nema mesta za vas, nisu baš potpuno srećni.

Scroll to top