BalkansPress

Dobro došli!

Neki znakovi Zodijaka važe za umilne, verne, darežljive osobe na koje se možete osloniti bez trunke sumnje. Zato ima i onih koji su pravi manipulatori i kojih se treba čuvati.

 

Blizanci

Blizancima ne bi valjalo mnogo verovati. Što manje, to bolje. Gledajte da sve što kažu uzmete s rezervom. Kod njih je najveći problem što često zaista misle ono što kažu i veruju u iskrenost svojih namera, ali caka je u tome što se brzo predomisle, pa od obećanja ništa.

Rak

Rak zna tačno šta će reći, kako će to reći i s koliko emocija. On voli da dobije ono za čim žudi i nema toga što nije u stanju da uradi kako bi došao do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio. Rak je apsolutni majstor manipulacije rečima i – suzama.

Lav

Lavovi su poznati narcisi, a samim tim uvereni su i da svi žele baš ono što i oni sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu partnerom kako bi radio isključivo ono što njima godi. Uz to, uveravaće vas da su vaše ideje jednostavno mnogo lošije.

Vodolija

Oni uživaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a kad jednom postignu to što su hteli, gube interesovanje i traže novu zanimaciju. S druge strane, ako usput primete da se kod vas gasi iskra, manipulacijom će vas lako vratiti na „pravi“ put.

(thoughtcatalog.com)

Scroll to top