BalkansPress

Dobro došli!

Naredni period će obeležiti sklonost ka ekstremnom ponašanju i potreba za dominacijom

Jupiter, planeta kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, 10. oktobra, posle 12 godina ulazi u Škorpiju, simbol novca, moći i harizme. U ovom znaku, njegov uticaj je izvitoperen (u padu) što govori o grandomaniji, sklonosti ka ekstremnom ponašanju i potrebi za dominacijom.

Do 8. novembra iduće godine, koliko će Jupiter boraviti u osmom zodijačkom znaku, možete se naći pred velikim izazovima, ako vam je natalni Jupiter, Venera, Merkur, Mars, podznak, osa sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja u Škorpiji. Možete biti u iskušenju da se upustite u sumnjive poslove, koji su na granici zakona.

Tranzitni Jupiter u Škorpiji još uvek je u opoziciji sa Uranom (prepreke, jaka konkurencija), a ove nedelje obrazuje konjunkciju s Merkurom u Vagi (oprezno sa ugovorima), kao i harmonične aspekte sa Saturnom i Venerom (finansijski dobici). Što se tiče zdravlja, trebalo bi da obratite više pažnje na reproduktivne organe, bubrege i mokraćne kanale.

 

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Ulaskom Jupitera, planete prosperiteta, kontakata sa strancima i dalekih putovanja u astrološku kuću novca, za vas počinje povoljniji finansijski period.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Jupiter u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, do 8. novembra iduće godine može da vam donese brak ili profesionalni uspeh, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vladalac kuće partnerskih odnosa, Jupiter, 10. oktobra ulazi u vašu astrološku kuću posla, najavljujući mogućnost promene posla ili radnog mesta, naročito ako nosite uniformu na radu.

 

RAK (21. 6 - 22. 7)

Ulazak Jupitera, planete ekspanzije, posle 12 godina, u vaše peto astrološko polje, do 8. novembra iduće godine, može da vam donese novu ljubav ili uvećanje porodice.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Planeta prosperiteta, posle 12 godina, ulazi u Škorpiju, što posle 10. oktobra pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji planiraju da se oprobaju u privatnom biznisu.

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

Ulazak Jupitera, vladaoca polja partnerstva u Škorpiju, nagoveštava mogućnost sklapanja dogovora sa strancima, naročito ako radite u medijima ili često putujete, zbog posla.

PROČITAJTE: SAZNAJTE NEŠTO O SVOM KARAKTERU: Izaberite najprivlačniju sliku i vaš izbor će reći puno o vama!

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posle 10. oktobra, ulaskom Jupitera u Škorpiju, posle 12 godina, predstavnici vašeg znaka će procvetati, kako na emotivnom, tako i na profesionalnom planu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Jupiter, vladalac vašeg drugog i petog astrološkog polja, 10. oktobra, ulazi u vaš znak donoseći umetnicima i sportistima šanse za uvećanje zarade ali i porodice.

STRELAC (22. 11 - 21. 12)

Ulaskom vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta u Škorpiju, 10. oktobra, počinje period pripreme za realizaciju planova o kojima odavno maštate.

 

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Posle 10. oktobra, pozicija Jupitera, planete bogatstva, donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite IT tehnologijama, turizmom ili radite u medijima. 

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće neočekivanih situacija i kontakata sa strancima, Jupitera, povećava vaše šanse za uspostavljanje isplativog vida saradnje sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ulaskom jednog od vaših vladalaca Jupitera u Škorpiju, posle 10. oktobra, rastu šanse za dobijanje stipendije ili stručno usavršavanje u inostranstvu, naročito ako ste mladi.

SNALAŽLjIVI BIKOVI, RAKOVI, DEVICE, RIBE I JARČEVI

Dobro aspektovan Jupiter u osmom zodijačkom znaku može da vam donese nasledstvo, uspeh i slavu, ali i moralnu dilemu da rizikujete dosta toga, kako biste došli do velikog bogatstva. Bikovi, Rakovi, Device, Ribe i Jarčevi pre će uspeti da se snađu u takvoj situaciji, nego drugi znaci.

(Novosti.rs)

Scroll to top