Ono što bi retko ko izgovorio najradije pokaže u krevetu. Nekima treba manje a nekima više vremena da pokažu svoju perverznu stranu, ali na kraju sve ispliva na videlo.

 

Ovan

Ovaj znak najčešće mašta o sadizmu u krevetu. Vole opremu za „zlostavljanje“ i igrice, a žene su posebno nezasite. Međutim, i jači i slabiji pol uživaju u perverznim igrama jahanja, obožavaju da se partneru penju na leđa..

Bik

Bik obožava prirodni miris svog partnera u krevetu i feromoni ga posebno uzbuđuju i dovode do ludila. Voli prljav seks, neki predstavnici ovog znaka baš doslovno, pa između ostalog uživaju i u zlatnom tušu.

Blizanci

Blizanci maštaju o elektronskim uređajima za seks, mada možda nisu među najprljavijim znacima Zodijaka. Ipak, nakon odnosa vole da detaljno analiziraju ono što se desilo.

 

Rak

Često ima bolesnu maštariju o incestu u krevetu i želi da bude mama ili tata svom partneru. Onda se tako i obuče tokom ovog intimnog čina.

Lav

Lav sanja o tome da snimi porno film u kom će biti zvezda. Uživa da gleda sebe u akciji sa sve svetlima, zvucima, kostimima i, naravno, kamerom.

Devica

Boji se da previše uživa u seksu i zato želi da kazni partnera ili da bude kažnjen zbog uživanja. Takođe, Device inače paze na svaki detalj, pa tako i u seksu gledaju na svaku sitnicu kako bi zadovoljili partnera.

Vaga

Ovaj znak samo želi dugu predigru. Ne treba mu ništa više od toga da se partner obuče u, recimo, crnu kožu jer višesatna predigra mu je bitnija od seksa.

Škorpija

O seksu zna sve, pa ukoliko niste naročito upućeni, možete dobiti i mini-kurs iz seksualnog vaspitanja. Seks sa ovim znakom je lavina. On obožava da nanosi bol svom partneru i dominantan je. Preteruje u svemu, zato gledajte da sam njim uvek imate sigurnu reč koja će značiti kraj seksa.

Strelac

Mašta o grupnjaku u kome je objekt ili subjekt radnje. Dok vas odvuče u krevet, već ga je prošlo interesovanje, pa zato uvodi ovakve novine u seks. Problem je što je posesivan, a želi dovoljno slobode za sebe.

 

Jarac

Želi potpunu dominaciju i kontrolu u krevetu. Obožava vezivanje, igrice i analni seks. I nemojte misliti da su samo muškarci Jarčevi takvi, i dame umeju vrlo da iznenade nastranim predlozima.

Vodolija

Dobro pamti sve što partner voli u krevetu i potrudiće se da ga zadovolji. Uživa da eksperimentiše sa hranom ili ledom u krevetu. I nemojte se iznenaditi ako predloži mini-eksperiment sa strujom kao u nekim horor filmovima s mučenjem šok-terapijama.

Ribe

Maštaju o prostituciji, pravoj ili odglumljenoj za partnera u krevetu. Ribe se potpuno predaju partneru i nemaju granica u seksu. Šta god da predložite, pristaće na to.

(BalkansPress / Elitedaily.com)

Scroll to top