BalkansPress

Dobro došli!

Horoskop za predstojeću 2018. godinu otkriva da će svaki znak zodijaka dobiti šansu da se u nečemu dokaže. Vaš uspeh i sreća zavisiće od toga da li su vam zadate želje i ciljevi usklađeni sa položajem i kretanjem planeta.

 

Za Ovnove će 2018. godina biti odlična za lični razvoj i napredak, rešavanje ličnih problema, Biku sledi smirivanje, a Blizanci će morati da rade na emotivnom planu. Rakovima će naredna godina doneti razrešenje određenih problema, ali za Lava 2018. može biti sudbinska godina. Devici će 2018. godina doneti mnoštvo poslovnih i finansijskih prilika, dok će Vaga prilike za uspeh morati da potraži, ili napravi sama, bez pomoći drugih, piše astrosudbina.com.

Za Škorpiju dobri vetrovi duvaju u jedra tek od jeseni, dok Strelcu prilike stižu sa svih strana. Strelac će ujedno biti i najsrećniji znak u 2018. godini. Jarac će ispaštati zbog ranijih grešaka, Vodolija će imati sreće na ljubavnom planu, dok će Ribe imati dosta sreće sa novcem.

Za Vage i Jarčeve ovo može biti godina oslobađanja od nekih starih obaveza, situacija koje su ih sputavale, ili toksičnih ljudi za koje su bili vezani. Smeši im se unapređenje i to ne mora značiti samo u poslovnom smislu. Jednostavno će se popeti na viši nivo ili položaj u onome čime se bave. To će im pomoći da se lakše izdvoje iz mase i budu zapaženiji.

2018. godina biće godina otkrivanja pravih lica mnogih ljudi.U skladu s tim doći će do odgovorajućih promena – bilo da se one tiču raskida, razvoda, iznenadnog odvajanja. To će naročito pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

Januar 2018. godine biće pogodan mesec za pravljenje planova za budućnost. U tom periodu ideje će se lakše artikulisati, a nove prilike iskrsavati. Sličan period nailazi i u avgustu, dok će jesen biti rezervisana za raščišćavanje nekih starih računa.

Evo koji znak će u 2018. godini biti najmoćniji, a koji najsrećniji – U čemu će znakovi horoskopa imati priliku najviše da se dokažu:

 

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak u 2018. godini biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak

Ovnovi možda nisu uvek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U 2018. godini im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak

Naredne godine najviše ćete moći verovati Devici. Njoj će naročiti biti lako da se brine o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ukoliko bide želela osvetu, ništa joj neće stajati na putu. Ako Škorpija negde pogreši u 2018. godini, ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

 

Najslađi znak

Zvuči sasvim neobično, ali Strelac u narednoj godini zaista ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svestan svoje lepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti. U 2018. godini ogledalo će Strelcu biti nerazdvojan prijatelj.

Najrećniji znak

Blizance će sledeće godine sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mestu u pravo vreme, tako da će iz svake prilike uspeti nešto da ućare.

Najporodičniji znak

Ukoliko ste u braku sa Rakom, pred vama je godina ljubavi, porodičnog mira i topline. Po prirodi porodičan znak, Rak će 2018. godine prosto uživati u brizi o deci. Oni koji još nemaju dece, maštaće o tome i tražiće partnere strogih moralnih principa u koje se mogu pouzdati u svakom momentu i kojima mogu apsolutno verovati.

Najpričljiviji znak

Kada dođe do debate, rasprave, govorništva i razmene mišljenja, niko neće moći da nadmaši Vagu. Ona će bukvalno moći da razgovara sa svakim o svemu.

 

Najtajnovitiji znak

Jarac je po prirodi takav da se teško otvara, a 2018. godine biće naročito dobar u skrivanju tajni. Toliko dobro će umeti da sakrije svoja osećanja i činjenice, da bi mu i iskusni pokeraši pozavideli. Ko pokuša da okrije kakav je Jarac zaista i šta oseća, naleteće na zid. Ta barijera se može sputiti samo po Jarčevoj volji, a to nije lako zaslužiti.

Najglamurozniji znak

Definitivno Vodolija. 2018. godina za Vodoliju će biti okrenuta modi, stilu, glamuru. Sijaće poput holivudske zvezde na crvenom tepihu u svakoj prilici, pa makar to bilo samo odlazak u nabavku. Sve će raditi sa stilom.

Najnezaboravniji znak

Lav sa svojim kraljevskim držanjem u 2018. godini dominira i pleni pažnju. Svako ko upozna Lava u tom periodu, pamtiće dugo taj susret. Tome će doprineti urođeni smisao za humor, intelektualnost i jaka ličnost.

Najkulturniji znak

Najpristojniji znak sa najboljim manirima u 2018. godini biće Bik. Retko ili nikad će nešto moći da ga izbaci iz takta. Fin i ljubazan kakav jeste i sam će izbegavati nepristojne, preglasne i agresivne ljude.

(BalkansPress / Astrosudbina.com)

Scroll to top