BalkansPress

Dobro došli!

Kako zamišljate vašu srodnu dušu?

 

Ovan

Vi zamišljate srodnu dušu kao nekoga ko će vas podržavati ceo život. Kao Ovan, imate puno snova i ciljeva koje želite ostvariti u životu.

Nikada se ne biste želeli naći u vezi koji vas sputava ili sprečava u ostvarivanju vaših snova, piše Relationship rules. Zato želite biti s osobom koja vas zapravo gura prema svim vašim ciljevima.

Bik

Vi ne reagujete dobro na nezadovoljstvo ili protivljenje. Vi ste tip osobe koja uvek želi raditi stvari na svoj način i ne možete imati nekoga pored sebe ko vas navodi da sumnjate u sebe.

Zato je vaš idealni partner neko ko će vas slepo podržavati i pobrinuti se da se zadovolji vaše potrebe.

Blizanci

Niste baš izbirljivi i to je dobra stvar. Vrlo ste prilagodljivi i dobro se slažete sa svim vrstama ljudi. Ali kada je reč o pronalaženju vaše srodne duše, uvek želite nekoga ko vam neće stvarati probleme u životu.

Morate biti s nekim zbog koga ćete se osećati ugodno u svojoj koži.

 

Rak

Više nego bilo šta drugo u životu, vi se želite osećati voljenima. Vama je apsolutno važno da osetite i iskusite ljubav na način koji ste oduvek želeli.

Nije važno kako izgleda vaša srodna niti koliko zarađuje; sve što vam je važno je da vas voli bezuslovno i bez ograničenja.

Lav

Dok odbijate priznati da postoji neko ko je samo “namenjen vama”, istina je to da je vaš idealni partner osoba koja će učiniti da se osećate bolje.

Imate ego koji stalno traži potvrdu od drugih pa morate biti s nekim ko je u stanju poštovati vaše potrebe u tom pogledu.

Djevica

Vi ste perfekcionista, ali verovatno to već znate. Drugim ljudima je ponekad teško biti u vašem društvu zbog neverovatno visokih standarda koje ste im postavili.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja može tolerisati vašu potrebu za savršenošću.

Vaga

Vi ste vrlo društveno stvorenje. Volite se okružiti prekrasnim ljudima zbog kojih se osećate bolje. Volite biti s prijateljima koji vam daju pozitivnu energiju koja vam je potrebna da bi se kretali kroz život.

Zato vam treba srodna duša koja podržava vašu društvenu lepršavost. To je osoba koja će voljeti vaše prijatelje jednako kao i vi.

Škorpija

Vi ste sasvim borbena osoba. Ne bojite se braniti svoje stavove i boriti se kad god morate.

Zato je vaš idealni partner i srodna duša osoba koja je spremna biti uz vas bez obzira na sve; osoba za koju možete biti sigurni da će uvijek držati vašu stranu.

Strelac

Vaš idealan partner i srodna duša je praktični komedijaš. To je najvažnija stvar koju tražite u životnom partneru. Kao Strelac, imate tendenciju da budete u stresu kad god vas stisnu životni teški lanci.

Zato je vaša srodna duša ona osoba koja vam može olakšati napetost tako što će vas zasmejavati jelo vrijeme. To je najbolji scenario za vas.

 

Jarac

Vi ste vrlo snažna i principijelna osoba. Smatrate sebe vrlo moralnom osobom koja nikada ne bi kompromitovala svoju etiku i načela. Ne verujete da ciljevi opravdavaju sredstva i uvek čvrsto verujete u pravdu.

Vaša srodna duša je neko ko će s vama deliti temeljne moralne i etičke vrednosti.

Vodolija

Vaša srodna duša je netko s kim ste emocionalno i intelektualno na istoj talasnoj dužini. Imate vrlo moćan um koji je sposoban za velike stvari. Znate kako ući u dubine svoga uma na način na koji mnogi ljudi ne znaju.

Zato, kako se ne biste dosađivali u svom životu, trebate biti s nekim tko može podstaći vaš intelektualni kapacitet. Trebate nekoga ko može pratiti vašu inteligenciju i dubinu.

Ribe

Vaša je umetnost važna za vas. Vi ste emocionalna osoba i uvek ste u potrazi za umetničkim izrazom kroz koji ćete kanalizirati svoje osećaje. Zato treba da pronađete srodnu dušu koja će podstaći vašu umetničku snagu.

Vaša srodna duša je neko ko vas može nadahnuti da stvorite najbolje stvari u vašem životu.

(BalkansPress / Atma.hr)

Scroll to top