BalkansPress

Dobro došli!

Kakve su predispozicije na planu ljubavi i emocija ove decembarske sedmice?

 

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES 

Ovnovi će u drugoj polovini nedelje ući u period kada će im trebati više vremena za razmišljanje, biće manje društvenii, a neki mogu ozbiljno početi da analiziraju svoju ljubavnu situaciju. Neki se mogu naći u emoitvnoj dilemi, ali su na pomolu i neke tajne ljubavn veze.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Bikove koji se nalaze pred nekom emotivnom odlukom mučiće nerešena situacija, ali nije vreme da nešto ozbiljno odlutči. Neki će više opuštanja potražiti u prijateljskom druženju, gde im se može dogoditi neko lepo poznanstvo. Zauzeti imaju stabilne odnose u vezi.

 BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Bliznaci se ove nedelje nalaze u nešto konfuznijem periodu emotivnog života i ako žele da reše nek dileme, samo će im se pojaviti nove. Ipak, neki bi mogli da potraže savet od bliskog prijatelja. Odnos sa partnerom biće dobar ako bude dovoljno obostrane tolerancije.

 

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Rakovi će ove nedelje početi da osećaju više opuštenosti u emotivnim odonosima, pa im neke situacije u ljubavi mogu delovati previše idealistički. Neki bi trebali da pripaze da njihova očekivanja ne budu veća od mogućnosti. Odnos sa partnero biće emotivniji.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi u toku ove nedelje ulaze u period kada će biti maštovitiji i romantičniji. Zauzeti će želeti više nežnosti u emotivnim odonosima, dok će slobodnii biti skloni zaljubljivanju, ali ne trebaju preterivati u tome da se predstve u lepšem svetlu, ili idealizuju osobu koaj im se dopada.

DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device u toku ove nedelje ulaze u period kada mogu imati više novih poznanstava, neki bi mogli da se zaljube, pa su šanse za nove veze povećane. Oni koji se nalaze pred nekom emotivnom odlukom, trebalo bi još da pričekaju i razmisle šta zapravo žele.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage ove nedelje mogu imati susrete sa osbama koje su im ranije značile, a nekima se može desiti i da obnove staru vezu. Neki pripadnici znaka mogu biti zaokupljeni razmišljanjem o budućnosti svoje emotivne veze, ali još nije pravo vreme za neke ozbiljne odluke.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpije ove nedelje ulaze u period kada će biti romantičniji i želeće više vremena da provedu sa osobom do koje im je stalo. Novi kontakti biće češći i mogu nekima doneti i novu ljubav. Biće i onih pripadnika znaka koji mogu da se upuste tajnu ljubavnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Strelčevi ove nedelje mogu osećati potrebu da se više posvete porodici i privatnom planu, ali i da reše neke probleme koji su ih ranije opterećivali. Neki pripadnici znaka mogu sresti osobu koja im je nekada značila, dok su novi kontakti češći preko prijatelja.

 

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarčevi će ove nedelje biti staloženiji i opušteniji u komunikaciji sa partnerom, a odnosi u vezi će se stablizovati. Slobodni će imati više šansi za nove kontakte i mogli bi da upoznaju osobu koje će ih emotivno privući, a neki bi mogli započeti novu emotivnu vezu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Vodolije bi ove nedelje mogle biti u emotivnoj dilemi i ako trebaju da donesu neku emotivnu odluku, trebalo bi da pričekaju. Neki će imati susrete sa osobama koje su im ranije znailče i mogli bi da obnove vezu. Biće i onih koji bi mogli da se upuste u tajnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe ove nedelje ulaze u period kada će iamti više šansi da upoznaju osobu koja će im se dopasti, pa će i šanse za novu emotivnu vezu biti veće. Neki bi mogli razmišljati o osobi koja im je nekada značila, ali i o nekom sa kim je moguća tajna emotivna veza.

(BalkansPress / Conopljanews)

Scroll to top