BalkansPress

Dobro došli!

Neki parovi jednostavno ne mogu da opstanu zajedno, a evo šta kažu zvezde koji parovi nikako nisu jedno za drugo.

 

Ovan - Bik

Ovan ima ekstremno jaku volju, a Bik je tvrdoglav. Ni jednom ni drugom neće padati na pamet da popuste u svojim zahtevima. Kad Ovan shvati da je njihova priča gotova, želeće što neprimetnije da izađe iz veze, ali Bik će ga neprestano gnjaviti zahtevima da mu se iznova objasni zašto.

Bik - Strelac

Postoje dani kada bi se Bik rado odmorio kod kuće, izvalio na kauču i uživao u dobrom filmu. Ali to neće biti moguće uz Strelca koji neće imati mira kod kuće. Strelci su jednostavno previše aktivni za Bikove, neprestano traže intelektualni stimulans koji Bik neće moći da im pruži jer jednostavno želi da se odmori. Osim toga, Strelci ne doživljavaju stvari previše ozbiljno, što Bika može strašno da živcira.

Blizanci - Jarac

Ovo je recept za katastrofu kada spojite znak koji je pun života i uživa u igrama, zabavi i razgovoru sa znakom koji je poznat kao ekstremni radoholičar koji voli sve da planira do detalja. Jarčevi jednostavno nisu spontani, a to će Blizance vrlo brzo smoriti.

Rak - Vodolija

Rakovi su znakovi koji vole da provode vreme kod kuće s porodicom, bez puno promena. Vodolije su, s druge strane, slobodnog duha koje vole da lelujaju svetom. Rak, takođe, neće biti zadovoljan kada Vodolija počne da ga opominje zbog njegovih grešaka, jer ih Rak, naravno, nema.

Lav - Škorpija

Ako Lav želi komplimente, onda se moli u pogrešnoj crkvi. Škorpija mu ih neće dati. Pre će ga zafrkavati, a Lav to neće podnositi. Da bi bili zajedno, Lav će morati da se oseća cenjeno i važno. Osim toga, Lav zna da je šarmantan i privlačan, što se Škorpiji nikako neće svideti s obzirom na njenu ljubomornu narav.

 

Devica - Strelac

Ni jedno ni drugo u ovoj vezi zapravo ne žele da se obavezuje. Ipak, Strelac je previše opušten za jednu Devicu. Ako joj se ne javi par dana, to će biti gotova stvar.

Vaga - Devica

Devica će kritikovati Vagu, zbog čega će ona početi da sumnja u sebe. Ali budući da je i Vaga idealista, želeće i ona da promeni Devicu. To ne može dugo da traje.

Škorpija - Ovan

Eksplozivna, intenzivna i vrlo ratoborna veza stvara se kada se ova dva znaka spoje. Oba znaka moraju uvek da budu u pravu, moraju da imaju osećaj kontrole i vrlo su odlučni. Nijedno od njih neće drugome pružiti zadovoljstvo da bar malo bude dominantniji i zato je ta veza u startu osuđena na propast.

Strelac - Jarac

Jarac će sputavati Strelca i neće mu dati da se puno zabavlja. Osim toga, između ova dva znaka nema nimalo seksualne hemije.

Vodolija - Bik

Bik je više pratičan, materijalistički orijentisan i konzervativan, dok je Vodolija boemska duša koju pravila ne zanimaju. Bik guši i sputava Vodoliju, tako da će brzo pobeći.

Ribe - Devica

Ribama, nežnim dušama zodijaka, potrebni su partneri koji će razumeti njihova delikatna osećanja, a ne zdravorazumske Device kojima će to sve ići na živce. Možda uspeju na kratke staze, ali dugoročno će to preterano gušiti Ribe.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top