Vibracija broja 11 može da otključa vrata duhovnog buđenja..

Broj 11, master karmički broj koji čini specijalnom čitavu 2018. godinu odlikuje se svetom vibracijom, piše .

 

Ako često vidite broj 11, smatra se da vam njime anđeli i spiritualni vodiči šalju znak da ste u skladu sa svojom višom sudbinom i na talasu visoke svesti.

Svi brojevi imaju spiritualne vibracije, ali broj 11 se ističe kao posebno trasformativan. On takođe predstavlja savršenu ravnotežu između ženskog i muškog principa, kao i između materijalnog i duhovnog sveta. Broj 11 je simbol uravnoteženosti i sklada.

Njegova vibracija vlada 2018. godinom, ali datumi kao što su 1. januar, 11. januar kao i 1. i 11. novembar sadrže ovu energiju u njenom najčistijem vidu.

Na te dane, svi smo u stanju da doživimo tu vibraciju i uživamo u poklonima koje nam broj 11 donosi. To je seme kreacije, novog početka, duplirana vibracija broja 1 uz koji možemo da podignemo svoj nivo svesti.

 

Na dane kao što je 11. januar, možemo da iskoristimo energiju broja 11 da podignemo i svoju frekvenciju, da doživimo blesak bezuslovne ljubavi. U dodiru sa višom realnošću, možemo da vizuelizujemo važne ciljeve ili da zamislimo želju u vezi sa svojom budućnošću.

Važno je da utišate um, potražite mirno okruženje i osetite više vibracije. Provedite neko vreme u meditiranju, posvetite se vizuelizaciji spajanja svoje energije sa božanskim. Obratite se svojim anđelima i duhovnim vodičima i potražite od njih utehu i vođstvo.

Naročito je povoljno koristiti ovu energiju da vizuelizujete nešto što vi želite da stvorite. Osmislite svoju nameru i zamislite kako slažete - jedan po jedan - element na svoje mesto. Manifestujte svoju želju u materijalnu formu.

Budite danas otvoreni za sve vibracije i energije i pratite kako će one uticati na vas. Razumevanje energije brojeva može da otključa važna vrata svesti i reši neku zagonetku vašeg života.

(BalkansPress / Lovesensa)

Scroll to top