Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakteriše jaka “hemija”, kao i sukob znakova.

Otkrijte kako suprotni znakovi često “proizvode” izazovne odnose …

 

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu ovo dvoje mogu osetiti jaku iskru. Hemiju će pojačavati sirova energija i privlačnost Ovna, kao i suptilan šarm i profinjenost Vage.

Odnos će predstavljati izazov kojem je teško odoleti, ali problemi se javljaju jer “pristojno ponašanje” i “život po pravilima” živciraju Ovna, dok će Vaga očajavati kako bi ga “civilizirala”.

Kako bi veza uspjela, potrebni su zajednički projekti ili aktivnosti, jer će ih u njima njihove osobnosti koje se dopunjuju podsetiti da bi mogli funkcionisati.

Bik i Škorpija

Ovo je vrlo vruća kombinacija od samog početka.

Čim se senzualni i opušteni Bik otvori pred Škorpijom i uvidi njegovu strast za životom, dolazi do velike želje.

Spoje li se u ljubavnoj vezi, ne mogu se jedno drugog zasititi, ali sukobi postaju neizbežni.

Biku će dosaditi pratiti tempo Škorpije, dok Škorpija smatra da je Bik previše opušten i pasivan.

Stvari se mogu popraviti ako svoju strast iznesu iz doma i usmere je u zajednička druženja s prijateljima.

 

Blizanac i Strelac

Njihova privlačnost nije samo fizička, već se privlače i na mentalnom nivou.

Znatiželjan Blizanac i filozofski nastrojeni Strelac lako se fasciniraju, pa su u stanju  da provode sate u međusobnim razgovorima i duhovitom provociranju.

Ipak, problemi nastaju čim Blizancima počne ići na živce stav Strelca da sve “najbolje zna”, dok će Strelcu smetati što Blizanac površno čavrlja i voli tračatiti.

Ponovno ih spajaju međusobne pustolovine – izleti u prirodu, putovanja …

Rak i Jarac

Nakon što osećajan Rak koji je usmeren na osećaj sigurnosti upozna snažnog i dominantnog Jarca, stvara se klasična privlačna veza.

Ipak, taj privlačan odnos može brzo izgubiti svoju čar jer Rak oseća da ga Jarac ignoriše, dok će Jarcu smetati nesamostalnost i osetljivost Raka.

Kako bi veza opstala, oni bi se trebali prisetiti da nisu samo partneri, već i ljubavnici. Pobuđivanjem strastvenog elana ta će kombinacija ponovno imati smisla.

Lav i Vodolija

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira – Lav, upozna jedinstvenu Vodoliju koji se ne klanja nijednom autoritetu.

Ta buntovnost fascinira Lava, dok se Vodolija divi njegovoj sposobnosti da osvoji sve ljude oko sebe harizmom.

Ipak, Vodoliju počinje nervirati potreba Lava za pažnjom, dok Lava nervira što se Vodolija protivi društvenim konvencijama.

Veza će opstati ako će oboje biti zainteresovani za povremeno zajedničko povlačenje od društva.

Devica i Ribe

Praktične Device koje vole da sve u životu ima svoju red i raspored te Ribe koje plivaju kroz život tako da se odupiru groznoj rutini, čine nadasve zanimljiv i prilično fatalan spoj.

Njihov ljubavni odnos obe strane doživljaju kao mogućnost promene svog života – Devica će tako pomoći Ribama u organizaciji, a Ribe njima da pokažu kako se opustiti.

S vremenom Devica zamera nepouzdanost Ribama, a Ribe zameraju tendenciju Device da sve kontroliše i kritikuje. Odnos može opstati samo uz veliku i svakodnevnu prilagodljivost i česte razgovore.

(BalkansPress / Besnopile.rs)

Scroll to top