BalkansPress

Dobro došli!

Definitivno najgori parovi su... 

 

LAV I OVAN

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi da udovoljavaju, pa je ovo savršen par - ali samo u krevetu. Oba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez, pa se nikako ne slažu u vezi.

VODOLIJA I RIBE

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog seksa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili seksu, ali u vezi nikako ne funkcionišu

RAK I BIK

Kada ovo dvoje imaju seks, to nikako nije seks, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. Ipak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odu predaleko, nikako se neće dobro završiti po jednog od njih.

 

STRELAC I RIBE

Seks na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a riba nikako nije u tom filmu.

BLIZANCI I RIBE

Oba znaka daju sve od sebe da se drugima uvuku pod kožu. Ali, kada se nađu u vezi, taj odnos postaje jedna neurotična i naporna katastrofa zbog manipulacije blizanaca i emotivnosti ribe.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Slikovito, njihov odnos može se predstaviti slikom dve nuklearne bombe koje pucaju istovremeno. Seks je sjajan. Veza? Očajna!

DEVICA I JARAC

Seks može da bude malo dosadan, ali oni nemaju ništa protiv toga. S druge strane, ako ova dva znaka treba da budu u vezi, ona se može ostvariti samo u paklu. Verbalno bi se klali i ne bi odustajali ni po koju cenu, a osim što bi patili oni, patili bi i svi oko njih.

(BalkansPress / Srbija danas.com)

Scroll to top