BalkansPress

Dobro došli!

Mnoge osobe mogu baš za vreme ovog pomračenja i mladog Meseca očekivati iznenadne promene. Mnoge osobe će biti optimistične sa nekim svojim novim planom koji se može baš pozitivno pokazati, piše astrolog Željka Knežević.

OVAN

Kod vas je neko novo dešavanje jako izraženo na polju zajednice, društva, nade, projekti, obnavljanje i neko novo neočekivano iskustvo. Moguća je popularnost i zaštita osoba koje vas podržavaju a sa nadolazećom Kineskom Novom Godinom kod vas se osećaju harmonija i mir.

BIK

Vi već imate dosta posla i pritisaka pa sa nekom novom ponudom ili predlogom vi odbijate i zatvarate neka vrata za sobom. Bitno za vas je kada je ugled, uspeh, karijera i svi drugi statusi pod vašim rukama . Šta god da se desi vi treba da se fokusirate na pozitivne misli i izbegavate mračne.

BLIZANCI

Vi imate lep aspekt sa Venerom i Saturnom koji vas posmatra pa možete biti spremni da prihvatite neke promene. Pojedine osobe mogu putovati, kontaktirati sa strancima, započeti obrazovanje. Naglašena su duhovna i kulturna druženja i bilo šta da se dešava, vi imate podršku od vaših voljenih i bliskih osoba.

 

RAK

Kod vas je moguća bitna odluka koju može podržati Jupiter iz Škorpije a tiče se vaše budućnosti. Upliv negativnog aspekta sa Uranom može se desiti nešto u vašem ličnom životu ili u vašoj profesionalnoj oblasti i to će biti poslednji aspekt Urana jer on već od sredine maja menja znak. Naglašena su nasledstva, pozajmice, pokloni, nepovratna sredstva i razna ulaganja i poslovi..

LAV

Kod vas se dešavaju promene sa partnerima, kako u ljubavi tako i na poslu. Može doći do suparništva, sukoba, ugovori, pregovori koji u zavisnosti od vašeg ličnog horoskopa donosi ishod. Pojedine osobe mogu da se sele i promene zemlju uz pomoć treće osobe. Istaknut je ljubavni život, brak, ljubavni parovi. Dešavaju se i sudski procesi, a kod pojedinaca i sukobi.

DEVICA

Vi uglavnom niste oduševljeni nekim promenama koje vam se neće u prvi mah svideti ali na kraju to može ispasti pozitivno. Bitno naglašeno je polje higijene, zdravlja, kućnih ljubimaca, razne poslovne obaveze, podređeni i nadređeni vam mogu stvarati iznenadne situacije. Pojedine Device kreću sa vežbanjem, što je svakako pozitivno za vas.

VAGA

Vi možete doživeti pozitivne promene, posebno poslednja dekada može nešto novo dobiti u vezi ili neki novi signal kada su partneri u pitanju. Osećate se nekako suzdržano zbog Saturna koji aspektuje mesec u Vodoliji ali ste ipak spremni da pričate o problemima koji se pojavljuju i pokušavate da ih razumete i shvatite.

ŠKORPIJA

Kod vas se sa ovim pomračenjem dešava pad energije i moguć je problem kada je posao u pitanju, jer se dešavaju neke stvari koje niste očekivali. Ipak vas neće sprečiti ništa pa sve što ste naumili nekako već možete uraditi. Moguće su male neprijatnosti. Više pažnje je potrebno usmeriti na porodicu i bliske ljude. Ako dođe do neke bitne promene, onda je potrebno preispitati svoj položaj u toj situaciji.

STRELAC

Mnogi Strelčevi mogu osetiti povoljan period i dešavanje za vreme mladog Meseca i pomračenja. Mnogi koji su čekali da se završe njihovi projekti ili da se ispuni neko njihovo nadanje sada se to lako može desiti. Neki novi kontakti sada mogu biti uspostavljeni. Mars iz vašeg znaka je aspektovan sa Neptunom u Ribama što ukazuje na to da treba izbegavati alkohol, dobro razmotrite za donošenje bilo kakvih odluka, čuvajte se iskorišćavanja i uzmite za sebe više slobodnog vremena.

 

JARAC

Kod vas se dešava u polju novca pa vam neće pasti teško i stres lako prevazilazite. Kod vas je naglašena kupovina, nasledstvo ili neki novac pa se možete pitati šta da radite sa njim jer ste vi skromni po prirodi. Vi ste spremni da idete na kraj sveta ako budete u prilici. Ipak potrošite nešto novca na sebe da se počastite.

VODOLIJA

Kod vas se dešava ovo pomračenje i mlad Mesec i svi koji ste rođeni oko 15. februara na vas će uticati malo više ste osetljivi. Pojedine osobe mogu da urade nešto zbog čega će vas mnogi pamtiti i pričati o vama. Iako nije totalno pomračenje, vama se ne preporučuje da donosite bitne odluke.

RIBE

Kod vas se dešava na nivou psihološkog razmišljanja, vraćanja sebi i pravljenja bilansa i preispitivanja da li je to realno ili je u pitanju neka iluzija. Potrebno je izbegavati sve obmane, iluzije, alkohol i sve vrste preterivanja. Marsovska energija je neraspoložena prema vama ali ako pazite ne bi trebalo da se desi ništa veliko.

(BalkansPress / Besnopile.rs)

Scroll to top