Dan Zaljubljenih nam uskoro stiže, a zvezde su već postavljene tako da daju nezaboravne trenutke nekim znacima Zodijaka.

Ovi znaci zodijaka će imati najbolji Dan zaljubljenih, bez obzira da li su u vezi ili ne.

 

Lav

Na Dan zaljubljenih, bićete osoba koja svojom energijom može da zapali prostoriju. Fokusirajte se na širenje radosti umesto na hranjenje svog ega. Šalite se, zabavljajte i dajte puno zagrljaja. Dozvolite da vaša unutrašnja vatra sija blistavo. Potrebna vam je strast i energija da biste nastavili da se krećete napred u ovim hladnim danima. 

Vodolija

Februarske temperature mogu biti zamrznute za druge znakove, ali ove sezone naglašavaju vaše mentalne sposobnosti. Ovo je mesec kada možete naći svoju pravu ljubav i to je verovatno osoba koju niste očekivali. Čak i ako ste sami za Dan zaljubljenih, znajte da sve dok ste deo univerzuma, niste stvarno sami. Svako živo biće je povezano sa vama. Ovo je sezona kada ćete shvatiti kako da stvorite trajnu vezu sa celim svetom.

Ribe

Istinska ljubav je vaš način života. To je nešto za čim stalno tragate. Na Dan zaljubljnih ćete osetiti posebnu energiju, zbog uticaja Venere, a vaš zadatak je širenje ljubavi. Možete napraviti pravea čuda kada ste raspoloženi, a 14. februara ćete oduševiti sve svojom hrabrošću. Možda ćete i sebe iznenaditi. Ljubav vas čini hrabrim. Ne bojte se rizika. Bez obzira da li je ova osoba vaša srodna duša, za vas ima karmičku lekciju koja će vam pomoći da proširite svoju radost. 

(BalkanPsress / Ženski magazin.rs)

Scroll to top