Neki horoskopski znakovi jednostavno ne mogu da pobegnu od svog nastranog uma. Čak i ako obavljaju neke svakodnevne stvari šokirali biste se šta im se mota po glavi.

Evo koji znakovi imaju najprljavije misli:

Škorpija

Škorpioni se jednostavno ne mogu odupreti "prljavim" mislima. Čim vide nekoga ko im se sviđa, odmah tu osobu zamišljaju golom i maštaju što bi joj sve radili.

Ako vidite da te gleda frajer sa strastvenom iskrom u očima, sigurno je Škorpion i upravo razmišlja kakvi ste u krevetu, jesite li isprobali analni seks, volite li da masturbirate i da li biste mu dopustili da vas veže. Škorpion je jednostavno takav, a kada ga bolje upoznate tek tada kreće prava stvar.

 

Blizanci

Jedan od znakova koji se uvek trudi da mu u seksu bude zabavno jesu Blizanci. Ako im je dosadno, misli im najčešće odlutaju u seksualne vode, čak i u najbanalnijim situacijama poput jutarnjeg doručka.

Sedeće s vama za stolom, jesti sendvič i maštati kako vas skida, komad po komad. Blizancu ćete to jednostavno videti u očima i budite sigurni da bi navalio na vas iste sekunde. Na tom stolu.

Vaga

Vage možda jesu suptilne, ali zato im je um divlji. Čak i običan krastavac može da ih asocirati na seks, baš kao i kada neko liže sladoled koji curi na sve strane. Da, to je Vaga, ali postoji jedna caka.

Koliko god da bi želela seks sa vama, neće moći da vam se prepustiti ako je mentalno ne stimulišete. Vage su jako senzualni i seksualni znak, ali uzbuđenost im prvo počinje u mozgu, a onda tek u donjim delovima.

 

Jarac

Ne, ne, Jarčevi nisu strastveni samo oko posla, iako se tako često čini. Jedni su od onih znakova koji često sanjaju da upražnjavaju seks u svim mogućim i nemogućim pozama, sa poznatim i nepoznatim osobama.

Jedini je problem što svoje maštarije ne uspevaju odmah da realizuju. A kada se i nađu u strastvenom stapanju, postaju divlji i nastrani. 

Lav

Lavovi ne misle stalno o seksu, ali neke stvari za njih su jaki okidači poput nečijeg parfema, smeha, proletnog povetarca ili strastvenog pogleda. Lavovi u elementu su prave zveri kako im i priliči i uradiće sve da vas zadovolje. Lav je otvoren za sve eksperimente i ako ga palite, to će vam dati do znanja.

Čak će i u javnosti pokušati da vas što više dodiruje, a kada se nađete sami sledi vam prava eksplozija zadovoljstva. Sve što vam je Lav rekao da će vam raditi, to će zaista i učiniti.

(BalkansPress / Žena blic.rs)

Scroll to top