Makar to bilo iz šale, sigurno vam je zabavno da otkrivate šta zvezde i znak pod kojim je rođen govori o njegovim osobinama, željama i onome što traži u svakoj ženi. Morate priznati da ste se kad god upoznate nekog muškarca koji je potencijalni partner, pitali koji je znak u horoskopu i da li ćete se slagati.

Pogledajte kako su prema horoskopu rangirani momci i zabavite se!

 

Škorpija – najbolji ljubavnici

Uprkos njihovoj lošoj reputaciji, momci rođeni u ovom znaku imaju veliku harizmu i šarm kojoj retko koja žena može da odoli. Mogu biti dosta teški i komplikovani za zavođenje, ali kada uspete – znajte da pored sebe imate najboljeg i najvernijeg momka. Ipak, obratite pažnju na poštovanje ličnog prostora, muškarci u znaku Škorpije vole da “dišu”. 

Vaga

Kao najmirniji znak Zodijaka, muškarac Vaga će učiniti sve da zaobiđe svađu i sukob. U vezi sa njima, videćete da su zabavni i vrlo zanimljivi. Njihov fokus nije na onome što vi možete da uradite za njih, već obrnuto. Iako je stalno u centru pažnje, najsrećniji je kada ste vi pored njega.

Blizanci

Ukoliko tražite partnera koji će biti pravi džentlmen, onda je muškarac rođen u znaku Blizanaca idealan za vas. Znaju da saslušaju, daju savet, ali i da vas zabave kada je to potrebno. 

 

Ovan

Ovnovi vole da budu dominantni, pa se nemojte začuditi ako bude hteo da bude lider u vašoj vezi. Njihova kompetetivna priroda čini da stalno svoju partnerku navode da se bori za njegovu pažnju i vreme, a kada jednom uspete da srušite kod njega sve barijere – i te kako će vam se povinovati. 

Rak

Rakovi imaju zlatno srce i zbog toga što uvek idu srcem, a ne glavom završavaju sa partnerima koji nisu dobri za njih. Međutim, kada nađu pravu partnerku, obasipaće je bezgraničnom ljubavi i čuvati kao malo vode na dlanu. 

Lav

Muškarci u ovom znaku su bespomoćni romantici i iako mnogima izgledaju arogantno na prvi pogled, oni u lubav veruju više nego bilo koji drugi znak. Zbog dramatične prirode će pokušati da naprave svaku scenu kao da su u filmu, a ne stvarnom životu, zbog čega znaju da budu pomalo teški. 

 

Vodolija

Muškarci Vodolije su najzabavniji i istovremeno najčudniji znak horoskopa, ali ne i najbolji za ljubavne veze. Teško prepoznaju signale i retko će napraviti prvi korak, dok u vezi više vole da njihova partnerka preuzme kontrolu i vođstvo. 

Strelac

Strelčevi su sami sebi najgori neprijatelji kada su u pitanju veze. Zbog prevelikog razmišljanja, često dovode svoju harizmu u pitanje, što ne vodi ničemu. Kada su u vezi postaju vrlo lojalni, ali će sve uraditi da sve bude po njihovom...

Jarac

Jarčevi imaju visoka očekivanja i mogu biti vrlo zahtevni prema osobi sa kojom su. Vole da dominiraju, pa često traže partnerku koja će biti pasivna i sa kojom će moći da upravljaju. Zbog arogancije često ne prolaze dobro u životu. 

Devica

Kada se Devica otvori pred vama i pokaže vam prava osećanja, znajte da je dovoljno opušten i da s epored vas oseća sigurno. Međutim, za nih važi da su najljubomorniji znak Zodijaka, tako da ako se naljute – spremite se za nekontrolisani bes. 

Bik

Njima je primarni fokus na porodici i karijeri, a veze im nikada nisu predstavljale ništa bitno. Jedini slučaj kada se u potpunosti prepuštaju vezi jeste kada u ženi vide partnerku za ceo život. Takođe u najviše slučajeva misle o sebi, što nikako nije dobro za vezu. 

Ribe – najgori znak za vezu

Ribe se smatraju najemotivnijim znakom Zodijaka. Oni žive u svom svetu punom fantazije, dubokih osećanja, neprestanog razmišljanja. Zbog velike nesigurnosti često biraju parnere koji su u u potpunosti suprotni od njih. Zbog prevelike količine osećanja, često ih ljudi smatraju velikim teretom. Zbog toga što biraju partnere sa kojima nisu kompatibilni, često se osećaju nesigurno i ljubomorno.

(BalkansPress / Ženski magazin.rs)

Scroll to top