BalkansPress

Dobro došli!

Pročitajte šta vaš znak očekuje u periodu od 20. 3. do 20. 4. 2018. godine, tokom vladavine Sunca u Ovnu.

 

OVAN (21. 3. - 20. 4)

*Ljubav

Merkur, planeta komunikacija i informacija, 23. marta, kreće direktnim hodom, zbog čega vas na kraćem putu ili preko poslovnih kontakata, očekuje susret sa nekim vatrenim znakom. Sredinom aprila, preko neke društvene mreže, možete da upoznate mlađu osobu. Krajem perioda, Saturn kreće retrogradnim hodom, pa izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

*Posao

Ulaskom Sunca, simbola ambicije i uspeha, u vaš znak, 20. marta, postajete energičniji, preduzimljiviji, puni elana i novih ideja. Od toga kako ćete da se postavite prema poslovnim partnerima, u vreme punog Meseca, oko 31. marta, zavisi uspeh projekta koji vam je jako važan. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. aprila, izbegavajte potpisivanje ugovora. Mnoštvo planeta u Jarcu, među kojima su i vaši vladaoci Mars i Pluton, posle 12. aprila, opominje da izbegavate konflikte sa autoritetima.

*Zdravlje

Posetite zubara. Kontrolišite krvni pritisak.

BIK (21. 4. - 21. 5)

*Ljubav

U vreme punog Meseca, 31. marta, vašu pažnju može da privuče neko koga upoznajete preko posla. Merkur, planeta komunikacija, 15. aprila, kreće direktnim hodom, donoseći vam poznanstvo sa mlađom osobom. Posle 12. aprila, očekuje vas susret sa nekim ko će vas impresionirati već na prvi pogled. Vaš vladalac Venera, blizu nekretnice Algol, posle 18. aprila, nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom.

*Posao

Retrogradni hod Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, posle 23. marta, upozorava na to da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme mladog i punog Meseca, 16. i 30. aprila, povedite više računa o tome šta pričate pred saradnicima, naročito ako se radi o Blizancima i Ribama. Retrogradni hod Saturna, planete discipline, posle 18. aprila, donosi vam nove obaveze na poslu.

*Zdravlje

Proverite rad štitne žlezde. Moguće reumatske tegobe.

 

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

*Ljubav

Zbog pozicija Venere i Marsa, planeta ljubavi i seksualnosti, vaša potreba za ljubavlju i pažnjom biće naglašena nešto više nego ranije. U vreme punog i mladog Meseca, oko 31. marta i 16. aprila, na nekom javnom skupu ili kraćem putu, očekuje vas susret s Lavom ili Vagom. Posle 18. aprila, veće su šanse da uđete u vezu sa osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti u potpunosti iskrena prema vama.

*Posao

U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. marta, možete da očekujete priliv novca. Direktan hod vašeg vladaoca Merkura, posle 15. aprila, najavljuje nove kontakte sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja. U periodu od 18. do 24. aprila budite posebno oprezni sa finansijskim transakcijama. Poslušajte savet osobe na položaju. Krajem perioda, čuvajte ključeve, telefone i kartice.

*Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije. Sklonost samopovređivanju.

RAK (22. 6. - 22. 7)

*Ljubav

Pozicija Venere, planete ljubavi i uživanja, donosi vam udvaranje osobe koja odavno pokušava da privuče vašu pažnju. Ipak, klonite se Blizanaca, Devica i Vodolija. Ako ste slobodni, 31. marta, u vreme punog Meseca, vladaoca vašeg znaka, očekuje vas susret sa nekim vodenim znakom. Posle 16. aprila, partnerova potreba za dominacijom nada vama biće naglašena, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

*Posao

Početkom perioda izbegavajte rizične finansijske transakcije. Zbog retrogradnog hoda Merkura, posle 23. marta, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa strancima. U vreme punog Meseca, 31. marta, uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a sredinom aprila, u vreme mladog Meseca blizu Urana, treba da se klonite rasprava sa šefovima.

*Zdravlje

Čuvajte se u saobraćaju. Izbegavajte začinjenu hranu.

 

LAV (23. 7. - 22. 8)

*Ljubav

Vaš emotivni život tokom ovog perioda biće mnogo bogatiji, tako da već do kraja marta možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima u inostranstvo. U vreme retrogradnog Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja posla, od 23. marta do 15. aprila, izbegavajte rasprave sa partnerom. Posle 18. aprila, pazite se skandala, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem zbog kojeg ste često u žiži javnosti ili ako ste aktivni u oblasti politike.

*Posao

Početkom perioda, vaš vladalac Sunce pod uticajem Marsa na početnim stepenima Jarca, znaka ambicije, najavljuje dosta obaveza na poslu. U vreme punog i mladog Meseca, oko 31. marta i 16. aprila, povedite više računa o tome šta i kome pričate na poslu. Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja posla, sredinom aprila, kreće direktnim hodom donoseći vam šanse za obnovu saradnje sa strancima.

*Zdravlje

Proverite krvni pritisak. Promenite režim ishrane.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

*Ljubav

Preko neke društvene mreže, oko 24. marta, možete da upoznate Vodoliju ili Jarca, a u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. aprila, nekog umetnika ili sportistu. Konjunkcija Marsa i Saturna u astrološkoj kući ljubavi, posle 17. aprila, najavljuje susret sa osobom koja nosi uniformu. Krajem perioda, Venera, planeta ljubavi, približava se nekretnici Algol, pa se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

*Posao

U periodu od 23. marta do 15. aprila, kada vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, ide retrogradnim hodom, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Takođe, bilo bi bolje da važne ugovore potpisujete posle 15. aprila. Krajem perioda, možete da dobijete isplativu ponudu od stranaca iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

*Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije. Provodite više vremena na svežem vazduhu.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

*Ljubav

Početkom perioda, možete da upoznate nekoga ko će vam se dopasti već na prvi pogled. Pozicija planeta koje upravljaju astrološkim poljem ljubavi, Marsa i Plutona, posle 12. aprila, može dovesti do konflikta sa partnerom, zbog njegove želje za dominacijom. Posle 17. aprila, bićete posesivniji nego inače, naročito ako ste u vezi sa nekim zemljanim znakom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice.

*Posao

Retrogradni hod Merkura, planete komunikacija, posle 23. marta, upozorava da se pazite šta pričate pred kolegama i saradnicima. Do sredine aprila, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora. U vreme mladog Meseca, 16. aprila, pazite se skandala, naročito ako se bavite umetnošću ili politikom. Posle 18. aprila, kada vaš vladalac Venera, simbol novca, obrazuje konjunkciju sa fiksnom zvezdom Algolom, izbegavajte nepotrebne troškove.

*Zdravlje

Promenite način ishrane. Izbacite slatkiše i unosite više vitamina.

ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)

*Ljubav

U vreme punog i mladog Meseca, 31. marta i 16. aprila, veće su šanse da uđete u tajnu vezu sa šarmantnom osobom, moguće nekim Bikom. Poslednja Mesečeva četvrt, pod uticajem retrogradnog Jupitera iz vašeg znaka donosi vam mogućnost zarade preko kupoprodaje nekretnina. Krajem perioda, Venera, vladalac polja ljubavi, približava se fiksnoj zvezdi Algol u polju partnerskih odnosa, zbog čega možete da privučete pažnju osobe koja će želeti da vas osvoji.

*Posao

U prvoj polovini perioda, nemojte da insistirate na dogovorima sa strancima. Retrogradni hod Merkura upozorava da od 23. marta do 15. aprila, izbegavate troškove. Vladaoci vašeg znaka Mars i Pluton, simboli akcije i moći, zajedno sa Saturnom, planetom discipline, podstiču vašu ambiciju za ostvarenjem nekog cilja. Posle 15. aprila možete da očekujete priliv novca.

*Zdravlje

Moguće reumatske tegobe.

 

STRELAC (23. 11. - 21. 12)

*Ljubav

Opozicija između vašeg vladaoca Jupitera i Venere, simbola ljubavi, hedonizma, putovanja i inostranstva, u prvoj polovini perioda, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti u potpunosti iskrena prema vama. U vreme mladog Meseca, oko 16. aprila, može da vam se udvara neki sportista ili umetnik, ako ste žena. Muškim predstavnicima vašeg znaka, oko 31. marta, može da se dopadne osoba koju će upoznati na nekom rođendanu ili slavlju.

*Posao

Ukoliko početkom perioda imate zakazano ročište za neki sudski spor, trebalo bi da budete oprezniji ili da se konsultujete sa još nekim advokatom, naročito ako se sudite oko nekretnina. Naglašen znak Jarca, u kome se nalaze Saturn, Mars i Pluton, planete ambicije, akcije i novca, posle 16. aprila, pogoduje predstavnicima vašeg znaka koji nose uniformu na radu. Posle 15. aprila, planirajte dogovore ili potpisivanje ugovora, kako ne biste ispali žrtva prevare.

*Zdravlje

Bol u listovima.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

*Ljubav

Vaš vladalac Saturn, simbol prošlosti i trajanja, početkom perioda obrazuje napet aspekt sa Venerom, planetom ljubavi, donoseći vam zahlađenje odnosa sa partnerom, ako ste u braku. U drugoj polovini perioda, možete da obnovite kontakt sa starom simpatijom. U vreme punog i mladog Meseca, oko 31. marta i 16. aprila, povedite više računa o partnerovim željama.

*Posao

U periodu, od 23. marta do 15. aprila, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Oko 16. aprila, možete da sklopite posao sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Mnoštvo planeta u vašem znaku među kojima se nalazi i vaš vladalac Saturn, planeta odgovornosti i discipline, blizu Marsa i Plutona, krajem perioda upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju. Posle 18. aprila, izbegavajte nepotrebne troškove.

*Zdravlje

Nesanica. Tegobe sa zglobno-koštanim sistemom.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

*Ljubav

U prvoj polovini perioda, postajete društveniji i aktivniji na ljubavnom planu. Pozicija Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, posle 10. aprila, odgovara slobodnim predstavnicima vašeg znaka koji na kraćem putu ili seminaru mogu da upoznaju Blizance ili Raka. Venera u konjunkciji sa Algolom, posle 18. aprila, može da vam donese susret sa osobom sa kojom vas je već upoznao neki poslovni partner ili kolega.

*Posao

U vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, izbegavajte nepotrebne troškove. U vreme mladog i punog Meseca, oko 16. i 30. aprila, možete da očekujete novčane dobitke preko poslova sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn, blizu Marsa i Plutona u vašem 12. polju, posle 17. aprila, opominje da obratite više pažnje na odredbe ugovora prilikom sklapanja novih poslova. Izbegavajte konflikte sa kolegama.

*Zdravlje

Posetite zubara. Moguće reumatske tegobe.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

*Ljubav

U vreme punog Meseca, 31. marta, očekuje vas strastveni susret sa harizmatičnom osobom. Poslednja Mesečeva četvrt, 8. aprila, može da vam donese susret sa starom simpatijom, a mlad Mesec, oko 16. aprila, poznanstvo sa vrlo duhovitom osobom. Neko čije zanimanje ima veze sa turizmom pokušaće da uspostavi kontakt sa vama, budite oprezniji.

*Posao

Trigon između vladalaca vašeg znaka Neptuna i Jupitera tokom ovog perioda može da vam donese zaradu, najverovatnije preko nekog posla sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Posle 12. aprila, retrogradni hod Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, od 23. marta do 15. aprila, upozorava na to da bi trebalo da izbegavate konflikte sa kolegama, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa pravnim poslovima, medijima, politikom, umetnošću.

*Zdravlje

Moguće tegobe zbog zadržavanja tečnosti u organizmu. Konzumirajte više biljnih čajeva.

(Novosti.rs / Marina Jungić Milošević)

Scroll to top