BalkansPress

Dobro došli!

Svaka žena je jedinstvena i atraktivna na svoj način, ali ovih šest dama su neodoljive i muškarci im padaju pod noge.

 

Škorpija

Žene u ovom znaku vole najintenzivnije i ubrajaju se u najvernije i najpoželjnije. Njima vlada Pluton, koji ih navodi da partnera vode kroz različite avanture i nova iskustva, što ojačava njihovu vezu. Imaju neverovatnu mogućnost da bolje od profesionalca psihički skeniraju partnera i tako shvate neke njegove postupke koje ni sam ne razume. Kažu da su žene Škorpije najposvećenije i najtolerantnije žene zodijaka.

Lav

Lavice sijaju jače od svih ostalih žena u horoskopu jer njihovim znakom vlada Sunce. Uvek imaju sve konce u rukama, a od okoline traže samo jedno - da samo one uvek budu u centru pažnje. Bez ikakvog napora privlače muškarce zbog samopouzdanja kojim zrače. Čak i kad se ne svrstavaju u posebne lepotice, to nadomešćuju neverovatnim entuzijazmom i smislom za humor.

Strelac

Žene Strelčevi su beskomrpomisne i uvek gladne avantura. Imaju opušten stav kojim privlače muškarce, zato što uglavnom veruju da će stvari same od sebe doći na svoje mesto. Muškarce prilače time što su potpuno nepredvidljive i što su otvorene za komunikaciju sa svakim.

Jarac

Žene Jarčevi uglavnom deluju kao sante leda, ali ako padnu na vas, videćete da ništa nije dalje od istine. Njima vlada Saturn, zbog čega su majstori toga da sebe dovedu u centar pažnje, ali samo kada one to požele. Njima ne možete da manipulišete, a muškarce privlače inteligencijom i često drskim stavom.

(BalkansPress / Tetribe.net)

Scroll to top