Ohoho… Vreme je da upoznamo znakove Zodijaka koji teško mogu da zamisle život bez s*ksa… i eksperimentisanja u istom. Uz njih će s*ks postati čist užitak i igra kojoj nema granica.

 

ŠKORPIJA

Kada su ljubav, strast i požuda u pitanju, Škorpije su prve na tapetu. Oni su magovi seksa, imaju pun džep tajnih veština i nikakvi fetiši im nisu strani, a lako učine i da partner uđe u taj svet. Vrsni su ljubavnici i uvek atraktivni i popularni – njihova harizma i aura su pravi magnet za suprotni pol, a u sebi imaju čuveni “faktor X” koji čini da svi igraju po njihovim pravilima. Ako naletite na Škorpiju, budite sigurni da ćete imati verovatno najbolji i najkreativniji seks u životu.

RAK

Rakovi jesu emotivni, ali su i veoma strastveni – pre svega jer misle da je seks put do bliskosti i intezivnog odnosa. Među čaršafima su otvoreni i ne stide se ničega, šta više često su oni ti koji predlažu inovacije i pomeranje granica. Još jedna zanimljiva stvar jeste što su Rakovi najpohotniji znakovi Zodijaka – seksa im jednostavno nikada nije dosta. Zato, spremite se za duge, duge i vrele noći sa njima.

BLIZANCI

Verovatno najperverzniji znak horoskopa, ali, nažalost, i najprevrtljiviji. Oni su retko lojalni i duge veze i brakovi su za njih “noćna mora”. Uzbuđuje ih flert i koketiranje, te sve one sitnice u procesu zavođenja i osvajanja. U krevetu oni su svoj na svome – svi njihovi fetiši i fantazije isplivavaju na površinu. Vole čak i voajerizam, grupni seks, a ni snimanje im nije strano. Muškarci Blizanci poznati su kao zavodnici koji teško, gotovo nikada, ne odustaju dok ne osvoje ženu koja im je zapala za oko.

(BalkansPress / Žena blic.rs)

Scroll to top