BalkansPress

Dobro došli!

Ovog aprila očekuje nas Pun Mesec koji je još uz to i Roze Mesec.

On se smatra najmagičnijim Punim Mesecom u godini, a ovaj koji će nas obasjati 29. aprila donosi nam pregršt poklona i lekcija za svaki horoskopski znak, a one koje najviše bude pogodio očekuju brojni izazovi.

 

Pun Mesec u Škorpiji je uvek zadužen za velike transformacije i idealan je period da se otarasite nekih stvari i počistite ono što vam više ne treba. Škorpija predstavlja smrt i ponovno rođenje, bezuslovnu ljubav, ali i svesnost. Škorpija nam donosi snagu bezuslovne ljubavi, a na površini može da nam donese i ego i zavist.

Za sve one koji prigrle magičnu energiju Roze Meseca bez bilo kakvih namera da je zlopupotrebe, nagrada će biti jačanje veze, više vremena za brigu o sebi, napredak u profesionalnoj karijeri i sve u svemu opšte poboljšanje kvaliteta života. Strelac, Blizanci, Vodolija, Škorpija i Lav moraju da donose svesne i razborite izbore kada je upotreba energije ovog Punog Meseca u pitanju, kako se ne bi negativno odrazio na njihovu životnu energiju.

Tokom perioda Punog Meseca obratite pažnju na misli i osećanja koje imate, a možda ćete morati da zaštitite vašu energiju od spoljnih uticaja. Bićemo više osetljivi tokom aprila, pa trebamo da pazimo na sebe i našu energiju.

Strelac naročito treba da porazmisli o tome koliko ljubavi i podrške očekuje od partnera, a koliko je spreman da njemu uzvrati.

Blizance će energija Roze Meseca gurati napred kako bi se razvijali i jačali.

 

Škorpija će ovaj mesec biti fokusiran na intimne veze. 

Vodolijama će ovaj mesec pokazati na koje poslovne projekte treba da usmere svoju energiju, a koje trebaju da ispuste iz fokusa jer im samo odvlače pažnju.

Slušanje intuicije sada je važnije nego ikad pre zbog toga što biste mogli da donesete neke važne odluke. Usredsredite vašu pažnju na važne ljude i smislite plan kako da ostvarite vaše dugoročne planove.

Lavovi treba da obrate pažnju na vezu jer iako svi vole da se nađu u njihovoj blizini, veza ne može da im opstane samo zahvaljujući uzajamnom divljenju. Ovaj Pun Mesec osvetliće porodične odnose i odnose sa bliskim osobama, naročito sa ženama. Bićemo emotivniji i osetljiviji nego prepiše bustle.com. Savetujemo vam da ne reagujete previše emotivno i ne shvatate neke stvari suviše lično.

Kao i svemu u životu, kako ćete profitirati od ove energije zavisi od vas samih. Iskoristite ovaj period da poboljšate neke stavri, a energija Punog meseca će vam u tome pomoći. To je najmanje što zaslužujete, a Roze Mesec će bam pomoći da dođete do svega što želite samo ako ste spremni da slušate.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top