Pročitajte šta vas tokom današnjeg dana očekuje na najvažnijim životnim poljima...

 

OVAN

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije ali nemate realan razlog za to. Pokušajte da malo smirenije gledate na trenutnu situaciju. Nemojte da preuveličavate probleme sa poslom.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da se upustite u tajnu vezu na bazi strasti. Stvari su upravo postale veoma zanimljve. Moguće je da ste spremni na veliki rizik zbog osobe koja vas jako privlači.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima kao i novim infekcijama, problemima sa povišenom temperaturom itd. Poradite na tome da ojačate svoj imunitet, da povećate unos vitamina.

BIK

POSAO: Imate prilično velika očekivanja I spremni ste da date svoj maksimum kako biste uspeli da ostvarite svoje planove. Nije vam teško da date sve od sebe kako bi se poslovna situacija rešila.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena, zajedno uživate u lepim dešavanjima. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Možete da se nadate lepim trenucima i velikoj nežnosti sa njene strane.

ZDRAVLJE: Manji problem sa bubrezima su naglašeni kod vas. Povedite računa ako ste skloni pojavi peska ili kamena. Lako može da se desi da vam se ti problemi ponovo vrate.

 

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza ali vam to ne pada teško jer konačno imate više koncentracije nego prethodnih dana. Imate i sposobnost da se dobro organizujete.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana nećete imati preterano važna dešavanja na emotivnom planu. Ukoliko ste slobodni niste ni zainteresovani za veće promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina, tečnosti, potrudite se da više odmarate i da se posvetite sebi. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama.

RAK

POSAO: Ukoliko ste imali neki sukob sa autoritetima na poslu, sada ćete končano uspeti da rešite i izgladite situaciju. Možete da se nadate poboljšanju atmosfere na radnom mestu.

LJUBAV: Povoljan je period za ljubav, ako ste slobodni i tražite nova poznanstva. Ukoliko ste u braku, moguće su manje svađe. Ali ćete iapk do kraja dana naći kompromis sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv pa su mogući problemi sa srcem i plućima. Ukoliko ste već do sada na tom polju imali neke tegobe vreme je došlo da se javite lekaru radi kontrole.

LAV

POSAO: Trenutno niste u najboljem periodu za poslovno polje, pa su moguće neke manje komplikacije i nestabilnosti. Potrudite se da neke sitnice sada ne ispustite iz vida.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ima potrebu da vrši preteran uticaj na vas što vam se ni malo ne dopada. Želite vi da budete osoba koja dominira, a ne da bude obratno.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete odlično stanje! Puni ste pozitivne energije, prija vam što veća fizička aktivnost i dobro se osećate u svojoj koži. Nemate ni jedan razlog za brigu danas.

DEVICA

POSAO: Donećete neku novu odluku ili ćete uneti neke sitne izmene u način na koji obavljate svoj posao. Uglavnom, možete da očekujete pomak na polju posla u narednom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje nekako misteriozno, a upravo taj stav vas i privlači kod nje. Očekuje vas prilika da poboljšate komunikaciju i da se još više zbližite sa njom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom pa bi bilo dobro da izbegavate gazirana pića i hladne napitke takođe. Ojačajte svoj imunitet, mirujte, odmarajte i pazite na sebe danas.

 

VAGA

POSAO: Očekuje vas povoljna situacija kada je u pitanju vaše polje finansija ali ipak ne biste trebali da imate preterano velika očekivanja. Moguće je da će dosta toga biti vama u prilog.

LJUBAV: Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete sasvim mirno stanje na ovom planu. Sa partnerom se lepo slažete i imate njegovu podršku u svemu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara kako biste se uverili da li je sa zdravljem sve uredu. Ukoliko imate neke hronične tegobe i probleme od ranije sada je vreme da im se posvetite.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne očekuje vas preterano povoljan dan pa bi bilo najbolje da izbegnete bavljenje nekim važnim poslovima. Moguće je da ćete imati neki manji gubitak ako se upustite u bilo kakav rizik.

LJUBAV: Moguće je da pod uticajem povećanih emocija nemate baš najbolju moć rasuđivanja i da vam neke stvari izgledaju gore nego što jesu. Pred vama je faza u kojoj ćete se preispitivati.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica bi mogla da vas prati kao i osećaj malaksalosti. Vrlo je moguće da ne spavate dovoljno i da ste zato došli do nešto lošijeg stanja na polju zdravlja. Nađite vremena za odmor.

STRELAC

POSAO: Imate utisak da sreća danas nije na vašoj strani i donekle ste u pravu. Nemojte da podležete bilo kakvim rizicima. Generalno izbegavajte bavljenje važnim poslovima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa nekom osobom koja verovatno već ima partnera. Iako vas jako privlači ipak niste spremni da nekome budete na drugom mestu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa i o proširenim venama, oticanjem nogu i tome sl. Današnji dan vam nije baš preterano povoljan za polje zdravlja.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji od vas zahteva kreativnost povoljan je dan. Moguća su i važna poslovna poznanstva i novi kontakti. Potrudite se da date sve od sebe.

LJUBAV: Prilično ste opušteni i uživate u svojoj slobodi. Za sada ne jurite za novim emotivnim pričama. Ukoliko već imate partnera možete da računate na dobar odnos sa njim.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje, ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe sada. Sve probleme iz prošlosti ste rešili i zadovoljni ste sobom kao i stvarima oko sebe.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilično važan razgovor sa nadređenima. Moguće je da će uslediti neke manje promene vezane za vaš posao. Spremni ste da prihvatite nove uslove.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi svoje nezadovoljstvo i time joj staviti do znanja da je potrebno više da se trudi. Moguće je da ćete imati prepirke ali i da će one voditi do rešenja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža jer imate probleme vezane za napetost u mišićima, bolove u leđima i probleme sa kičmom. Maksimalno vodite računa o leđnom predelu.

RIBE

POSAO: Ne očekuje vas preveliki broj poslovnih obaveza, pa ćete biti prilično opušteni tokom današnjeg dana. Za vas je vikend počeo malo ranije pa možete sasvim da se opustite.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i druženjima koja od vas ne zahtevaju neku veliku emotivnu posvećenost. Za sada ne želite ništa ozbiljno. Važna vam je samo dobra zabava.

ZDRAVLJE: U narednoj fazi možete biti skloni gojenju više nego ranije pa je zato važno da dodatno povedete računa o svojoj ishrani ali i tome da redovno vežbate i imate aktivnost.

Scroll to top