BalkansPress

Dobro došli!

Dejvid Džester bavio se analizom horoskopskih znakova i profilima ozloglašenih serisjkih ubica ne bi li ukazao na to koji horoskopski znak se više od drugih nalazi na listi masovnih ubica.

U mnogim zemljama masovne ubice nisu nepoznanica. Kriminolozi upozoravaju da mnoge ubice imaju zajedničke karakteristike i odlike ličnosti koje mogu da vam otkriju s kime imate posla. Ono što je zanimljivo jeste da većina serijskih ubica pripada istomhoroskopskom znaku.

Dejvid Džester proveo je dve godine analizirajući horoskopske znakove nekih od najpoznatijih i najkrvoločnijih masovnih ubica. Otkrio je da je većina onih najopasnijih rođena u znaku Bika, u periodu od 20. aprila do 20. maja.

 

Otkrio je da su 24. aprila i 18. februara rođene neke od najpoznatijih i najkrvoločnijih ubica koje danas poznajemo.

Ostaje kao nepoznanica da li stvarno ima neka tajna veza između datuma rođenja i toga što su neki ljudi rođeni u konkretnom znaku baš oni koji su zgrozili svet.

Bikovi su veoma tvrdoglavi i posesivni. Ne vole komplikovane stvari, mrze nesigurnost i ne prihvataju naročito dobro promene. Posvećeni su, strpljivi i marljivi radnici. Odaju utisak nekoga ko poseduje odličnu i stabilnu ličnost koja je dobro negovana, ali i kao zli manipulator.

Ovo su samo neki od serijskih ubica koje istorija neće nikada zaboraviti:

– H. H. Holms je prvi američki moderni ubica koji je izgradio zamak ubistva i bio je skoro pa genijalan u svom neobjašnjivom zlu, inteligentan, zao čovek koji je jurio za novcem više nego za bilo čim drugim;

– Majkl Rajan je čovek koji stoji iza Hagrefordskog masakra, koji se naoružao mitraljezom i napao pospane komšije u svom kraju sve dok nije izvršio samoubistvo;

– Dejvid Kouplend poznat kao londonski bombaš imao je misiju da ubije i povredi svakoga ko nije beo i lud poput njega;

– Karla Homolka je kanadski ubica koja je silovala i ubila nekoliko dece zajedno sa svojim suprugom;

– Albert Fiš je poznati američki serijski ubica poznat pod nadimkom Sivi čovek i Vukodlak iz Visterije, bio je silovatelj dece i kanibal;

– Levi Belfild je ubica i silovatelj dece iz Britanije;

– Stiv Vrajt je engleski serijski ubica i silovatelj više žena.

(Izvor: telegraf.rs/mirror.co.uk)

Scroll to top