Evo šta vas, po rečima najboljih astrologa, očekuje danas...

 

OVAN

POSAO: Imate neke nedoumice i potreban vam je savet ili neko mišljenje sa strane kako biste bolje videli situaciju. Potrudite se da savet zatražite od osobe kojoj verujete.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro doći do prekida neke veze, pogotovo ako imate neku paralelnu priču. Pred vama su drastične, nagle i burne ljubavne promene koje ne očekujete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam nije povoljan za fizičku aktivnost. Sada vam je potreban odmor. Došlo je vreme da malo napunite svoje baterije.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od strane nadređenih za projekat koji imate u planu. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete ostepeno dolaziti do uspeha.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Smatrate da ste na ovom polju ostvarili sve ono što vam je bilo važno. Pred vama je odličan period za planiranje zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje sa prijateljima. Bilo koji vid rekreacije vam takođe može odgovarati. Potrebno vam je da razmrdate telo ali i da opustite duh i um kako bi se bolje osećali.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete morati da razjasnite neke nedoumice koje su se stvorile u komunikaciji sa vašim nadređenima. Pred vama je faza dugih razgovora i pregovora.

LJUBAV: Došao je trenutak istine, momenat kada vaša voljena osoba i vi treba da odlučite kakva će biti vaša zajednička budućnost. Poslušajte svoje srce, nemojte da idete protiv sebe.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža, opuštanje napetih mišića leđa i vrata. Ukočenost koja vas prati uzima maha polako. Potrebno je da se prepustite rukama stručnjaka i da se oporavite.

RAK

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan! Uspećete da ostvarite veliki broj svojih ideja. Zadovoljni ste rezultatima koje vidite ispred sebe i spremni ste da nastavite tim putem.

LJUBAV: Uživate u lepim trenucima sa osobom koju volite. Nemate ni jedan razlog za brigu kada je u pitanju vaše emotivno polje. Možete da očekujete da ćete još dugo biti srećni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu masne hrane. Tokm narednog perioda možete biti skloni gojenju više nego inače pa je važno da regulišete i unos šećera. Generalno pazite šta jedete.

LAV

POSAO: Možete da očekujete uspeh na ovom planu ako budete bili spremni da se posvetite svojim obavezama. Ukoliko budete dali svoj maksimum, bićete adekvatno nagrađeni za to.

LJUBAV: Niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći korak na ljubavnom planu i za koju osobu da se odlučite. Dajte sebi malo vremena da odlučite i da razjasnite neke stvari.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate jako dobrom danu. Lako prevazilazite sve tegobe iz prošlosti i osećate se dosta bolje i jače nego pre.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Pred vama je veoma povoljan dan. Uspećete da rešite dosta nekih spornih pitanja na ovom polju.

LJUBAV: Vreme je da se posvetite tome da popravite odnos sa voljenom osobom, ako želite da vaša veza potraje. Ukoliko budete odustali, onda će svakako u nekom trenutku doći do kraja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi na polju zdravlja kod vas, stanje nije tako idealno. Nije naglašena otpornost organizma pa možete biti podložni raznim problemima, virusima...

 

VAGA

POSAO: Slušajte svoju intuiciju i ostvarićete uspeh na polju posla. Očekuju vas nove, pozitivne mogućnosti kada je u pitanju vaš biznis. Samo je važno da ne odustajete od svojih ideja.

LJUBAV: Vreme je da odvojite neko vreme za razmišljanje i emotivno preispitivanje. Potrebno vam je da sebi odredite neki cilj na polju ljubavi. Moguće je da ste sada i sami sebi nedefinisani.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima vida koji su sada jako osetljivi. Moguće je da vam se menja dioptrija ili imate neke druge manje komplikacije. Generalno je osetljiv i predeo glave.

ŠKORPIJA

POSAO: Pojavile su vam se neke manje komplikacije na polju posla ali rešeni ste da sve rešite do najmanjeg detalja. Vi ste veoma uporni i odlučni, ništa vas neće zaustaviti.

LJUBAV: Na početku ste emotivne veze i zadovoljni ste atmosferom koju imate sa voljenom osobom. Pred vama je dobar period. Ukoliko ste u braku, moguće je da nastupa faza monotonije.

ZDRAVLJE: Stres zbog posla bi mogao da vam utiče na zdravlje u negativnom smislu. Potrebno je da sebi nađete način da se opustite. Šetnja sa najboljim prijateljem pored reke će prijati.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom uskoro će vam se ukazati prilika da poboljšate svoju zaradu. Možete da očekujete povećan obim posla i priliku da napredujete.

LJUBAV: Možete da očekujete fantastičnu atmosferu na ljubavnom planu. Stvari idu bolje nego što ste ikada mogli da zamislite! Voljena osoba će vam pokazati da želi budućnost sa vama.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i nemate probleme sa zdravljem. Spremni ste za sve izazove koje život može da vam donese i odlično ste raspoloženi.

JARAC

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima pogotovo ako ste imali u planu sklapanje novih poslovnih ugovora. Sve će ići onako kako očekujete možda i bolje od toga.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, pred vama je veoma zanimljiv dan. Moguće je da ćete uskoro ući u vezu koja će premašiti vaša očekivanja.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u grlu bi mogli da vas prate. Izbegavajte hladne i gazirane napitke. Povećajte unos vitamina, odmarajte i držite se podalje od bilo kakvih izvora zaraze.

 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kog ćete moći da sagledate rezultate svog poslovanja. Bićete zadovoljni. Sada je pravo vreme da napravite organizaciju planova za budućnost.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i zadovoljni ste jer imate dobru komunikaciju. Uživate u emotivnoj sreći! Pred vama je jako dobar period za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Naglašen je pojačan apetit. Potrebni su vam veći izvori energije i važno je da sada ugodite sebi. Nemojte da se ustručavate, ograničavate, radite ono što vašem telu prija.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vam osoba rođena u znaku Lava pomoći da prebrodite neke manje komplikacije na polju posla. Potrudite se da joj se zahvalite i ostavite korektan utisak.

LJUBAV: Na ljubavnom planu vas očekuju neke nagle promene. Trebaće vam neko vreme da im se prilagodite. Dosta toga ide sasvim u suprotnosti sa vašim očekivanjima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Možete biti umorniji nego inače. Potrudite se da sada obezbedite sebi više vremena za san. Neophodno je da se regenerišete i da napunite svoje baterije za naredni period.

Scroll to top