Počinje period Strelca. Jupiter danas, 9. novembra, menja znak i nakon 12 godina se vraća kući, u svoje sedište, a to je znak Strelca. U znaku Strelca ostaće sve do 3. decembra 2019. godine.

PROČITAJTE: GODIŠNjI HOROSKOP ZA 2019: Detaljna i precizna astro prognoza za svaki znak!

Iako su Strelci po prirodi veliki optimisti i pravdoljubci, ovaj tranzit će ih učiniti pravim vesnicima dobrih vesti, izvora smeha, pozitive, mudrosti i pozitivnih promena. Ovo je za njih nov i veliki početak, vreme kada oni nastupaju, bukvalno njihovih “pet minuta“, zapravo godinu dana!

 

Radoznao i energičan, Strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Njihov filozofski pogled otvorenog uma motiviše ih da lutaju daleko i široko u potrazi za smislom života. Kao neko ko je ekstrovertan, optimista i entuzijasta teško ga je zadržati na zemlji. Strelac voli promene, u stvari promena je od suštinskog značaja da bi se osećao dobro.

Njihove ideje i zamisli biće u prvom planu u narednih godinu dana, privlačiće dobre prilike, a ovo je idealno vreme da otpočnu svoj biznis, budu samostalniji, otputuju na duže, ali i da porade na svom fizičkom izgledu!

Ko god dođe sa Strelcima u kontakt ili saradnju u narednih godinu dana pratiće ga sreća na neki način. Ovo je pravo vreme i da Strelčevi uđu u novu vezu ili brak, bez brige i forsiranja, sve će im samo dolaziti.

Prosto, sve će im ići na ruku i zato bi trebalo da to iskoriste, jer ih čeka jedna od najboljih godina u životu.

Scroll to top