Ako ste od jutros osetili anksioznost ili neku nervozu u stomaku, to su vam planete pomrsile konce. Evo šta horoskop kaže – ko će patiti ove nedelje.

Kada je Sunce u optimističnom i energičnom Strelcu, onda nalet loših emocija može bukvalno da vas patosira. Stres koji je iznenadan ne može da se kanališe kao onaj koji nam na primer izaziva trema.

Ova nedelja je sama po sebi teška zua sve horoskopske znakove, ali Blizanci, Devica i Ribe su bukvalno nadrljali.

Ova sezona Strelca je inače malo depresivnija za sve nas, pogotovo što je bio period retrogradnog Merkura, a i preosetljivi Neptun se pojavljivao.

Srećom, Merkur se vratio u prirodnu putanju 6. decembra, iako će neki znaci osećati njegovo dejstvo i do 24. Ukoliko se osećate preosetljivo, uznemireno, pa i paranoično, za to možete okriviti Neptun, jer on čini da vidite stvari mnogo gorim od onoga što zaista jesu. Ipak, ne dopzvolite da vas ovo demorališe, jer će uskoro stvari krenuti na bolje i to mnogo bolje. Samo se pripazite u međuvremenu.

 

BLIZANCI: Možda ćete osetiti tenziju u vašem ljubavnom životu

Iako je Merkur povratio normalnu putanju, to ne znači da su vaše muke prestale. On će ostaviti trag u vašem znaku još nekoliko nedelja. Jeste da će se situacija polako smirivati, ali neophodno je da budete i dalje oprezni.

Interesantno je da će se uticaj Markura na vas promeniti još jednom, jer ova planeta komunikacija i razmišljanja ulazi u Strelca 12. decembra. Opet će vam napraviti štetu. Situacija se komplikuje u vašoj sedmoj kući ljubavi, pa vam se partnerski odnosi narušavaju. A taman kad nešto krene na bolje, sve se ponovo komplikuje. Merkur želi da vas nauči još nešto pre nego što se napokon okrene i ode.

PROČITAJTE: SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA IZ MESECA U MESEC Kompletan godišnji horoskop od januara do decembra 2019.

 

DEVICE: Možda ćete biti osetljiviji i konfuzniji

Verovatno ste skakali od sreće kada je prestao retrogradni merkur. Ovo je vaša vladajuća planeta, pa kada je ona retrogradna to vas pogađa mnogo više nego druge znakove.  Međutim, rano ste se obrdovali, jer će vas Merkurova senka pratiti sve do 24. decembra.

Kako će se Merkur ponovo pojaviti u Strelcu 12. decembra, to za vas znači da će u četvrtoj kući intime i senzibilnosti nastati potpuni haos. Pripremite se i na to da će vaša nestabilnost prouzrokovati i probleme kod kuće. Još će narušiti i stanje osnovnih vrednosti i pojaviće se jaka emocionalna nesigurnost. Iako ćete na oovaj način naučiti mnoge stvari i o sebi i o drugima, to ne znači da ćete lako podneti svu tu količinu stresa koja to prati.

PROČITAJTE: FINANSIJSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Ako se oslobode DUGOVA što pre, stiže NOVAC za OVE ZNAKOVE!

 

RIBE: Možda ćete se osetiti pomalo ograničeno

Vaša vladajuća planeta, Neptun, uticala je na sve znakove, ali ne na dobar način. Na primer, ona se 7. decembra povezala sa planetom Mars koja se služi instinktom i obe su se našle u vašoj prvoj kući, vašoj ličnosti. Zbog toga se već neko vreme osećate nemoćno i imate nemir u sebi. Pored toga jako ste zbunjeni i prenatrpani emocijama. Ako se stalno pitate ko ste i koja je vaša prava svrha, to je uzalud, jer trenutno nećete dobiti nikakve odgovore.

Ipak, koliko god to čudno zvučalo, nemate pravi razlog za brigu. Sva ta anksioznost će proći i vi ćete se zapitati zbog čega ste do pre samo par minuta bili toliko uzbuđeni. Hiron, planeta isceljenja, će retrogradirati kroz vaš znak u narednom periodu.

Zbog toga ćete vrlo lako izaći iz ove emocionalne krize.

Scroll to top