BalkansPress

Dobro došli!

Šta će vam doneti naredni dani, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u redovima koji su pred vama.

U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 31. decembra 2018. do 6. januara 2019. godine.

 

OVAN

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je jako bitna samokontrola jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Budite suzdržani.

KARIJERA: Neki poslovi dolaze svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE I SAVET: Svet se menja sve brže.

BIK

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Poslove ćete obavljati s lakoćom, a vaše samopouzdanje će porasti. Mnogi će ovih dana imati prilike da pokažu više i dokažu svoje radne sposobnosti. Zato neka niko ne okleva. Treba zasukati rukave i jednostavno – raditi.

ZDRAVLJE I SAVET: Od vas se očekuje sve više.

 

BLIZANAC

LJUBAV: Iako će vas idući dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bićete podložni neprimerenim reakcijama, te stoga i eliminisanju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobija se retko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše da analizirate. Radite.

ZDRAVLJE I SAVET: Bolje se organizujte.

RAK

LJUBAV: Napokon ćete se osećati sigurnije u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom vedrinom.

KARIJERA: Sarađivaćete sa svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se dosta očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve sa kojima rade. Učiniće to i više nego uspešno i zato će ih drugi ceniti.

ZDRAVLJE I SAVET: Oslobađaćete se iluzija.

 

LAV

LJUBAV: Opuštenost ili ravnodušnost vladaće u vašim emotivnim odnosima. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora ići ili nešto nekom dokazati. Povremeno ćete takođe biti skloni povlačenju i skrivanju emocija, ali to će biti prolazno.

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba da budete na usluzi drugima. Upravo ta vrline vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.

ZDRAVLJE I SAVET: Ne štedite se, imate snage.

DEVICA

LJUBAV: Još uvek ćete svako malo biti u iskušenju da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Krajem sedmice počinju malo bolji ljubavni dani, ali i dalje stoji mogućnost provokacija.

KARIJERA: Istraživaćete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi. Jasno ih definišite.

ZDRAVLJE I SAVET: Nemojte žuriti ni u čemu.

 

VAGA

LJUBAV: Zanimljiva dešavanja na koje ćete svakog dana nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli da preterate s izlascima i provodima, ali i s ljubomorom. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života.

KARIJERA: Stara izreka da ako od života dobijete limun, vi od njega napravite limunadu, važiće i ovog puta. Pokazaćete svoju kreativnu crtu i primeniti spomenuto pravilo. To što će sve to u sebi nositi i crtu utešne kategorije nije ni važno.

ZDRAVLJE I SAVET: Snaga je u vama.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sve će se više ljudi skupljati u vašoj kući. Jednostavno će im goditi vaše društvo. Ako već jeste u vezi, više ćete vremena provoditi s ekipom poznanika i partnerom, nego sami sa partnerom. Niko vam, doduše, neće prigovoriti, ali ponekad se i osamite udvoje.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja sa ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla putovati preko granice.

ZDRAVLJE I SAVET: Poboljšanje zdravlja i kondicije.

 

STRELAC

LJUBAV: Niz događaja koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam uzimati vreme za ljubav. Ponekad ćete morati da birate jer nećete stizati na sve. Između vas i osoba suprotnog pola događaće se hemija koju niste očekivali. Biće lepo.

KARIJERA: Sve što je povezano s umetnošću, mladima, sportom, zabavom ili pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u opisanim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu.

ZDRAVLJE I SAVET: Sve će biti sjajno ako ne idete silom.

JARAC

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno dobro napredovati, u duši nećete osećati ispunjenje koje možda očekujete. Neki parovi prepoznaće i rastuću distancu u svom odnosu. Suzdržite se od komentara. Čekajte, proći će.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih sitnijih. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najveća motivacija će biti što će neke vaše kolege ili saradnici funkcionisati bolje nego vi sami. Pokušaćete da ih sustignete. Uz malo truda, uspećete.

ZDRAVLJE I SAVET: Imaćete duboke misli.

 

VODOLIJA

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti stvari koje ćete morati da rešavate sa svojom porodicom.

KARIJERA: Pred vama su dani bogati prilikama za razvoj. Budite otvoreni, susretljivi, poštujte druge kao i sebe i videćete da možete gotovo sve. Nemojte da se umislite ili uspavate na lovorikama. Ovo je tek početak prosperitetnog razdoblja.

ZDRAVLJE I SAVET: Postanite svesni svojih kvaliteta.

RIBE

LJUBAV: Verovatno ćete uživati u sasvim običnim stvarima i bez velikih ljubavnih ambicija. Ovo će doneti opuštenost u vezama kakvu niste očekivali. Tako ćete se posvetiti jedno drugom na nov način. Samci će podjednako relaksirani izlaziti.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadano. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad.

ZDRAVLJE I SAVET: Bavićete se finim sportom.

Scroll to top