BalkansPress

Dobro došli!

Saznajte u kom znaku je osoba koja bi najlakše mogla da bude vaša srodna duša.

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoleti. Ukoliko želite da saznate ko je najbolji par za vas, donosimo 12 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti večna.

1.Ovan i Vodolija

Ovnovima i Vodolijama nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole da isprobavaju nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najznačajnija osobina ovog para je ta što sve vole da rade zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju i nikada se neće zasititi jedan drugoga.

 

2.Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumeju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svesna vrednosti partnera i veze koju su izgradili i znaju kako svom životnom izabraniku da pokažu da ga vole i cene. Upravo takav odnos garantuje večnu ljubav.

“Ovnovima i Vodolijama nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvek biti vrlo uzbudljiva“

Bikovi i Rakovi su veoma povezani i fizički i emocionalno

*Bikovi i Rakovi su veoma povezani i fizički i emocionalno / FOTO: Shutterstock

3.Rak i Ribe

Kosmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcionišu savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvesni te zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

 

4.Lav i Strelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan pa će u njihovom će društvu uživati svi. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je neverovatna.

Strast između Lava i strelca je vrlo jaka

*Strast između Lava i strelca je vrlo jaka / FOTO: Profimedia

5.Devica i Bik

Ova dva zemljana znaka zajedno stvaraju jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osećaju opušteno i sigurno. Device i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu poverenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vreme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji podjednako cene vernost i iskrenost pa se u potpunosti razumeju.

6.Vaga i Blizanac

Veza između Vage i Blizanca zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oboje su vazdušni znakovi kojima prija mentalna stimulacija te se zbog toga vrlo dobro razumeju. U njihovoj zajednici razumevanje i cenjenje partnera je na najvišem nivou pa će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka pa će uvek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

 

7.Škorpija i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. To nikako ne važi za Škorpije i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažna osećanja, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri pa su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrednosti i spremni su jedan za drugog da učine sve.

Veoma strastveni, Škorpije i Ovnovi su idealan par

*Veoma strastveni, Škorpije i Ovnovi su idealan par / FOTO: Profimedia

8.Strelac i Ovan

Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se očituje u njihovoj strastvenoj vezi. Zajedno imaju nevjerojatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strijelci i Ovnovi vrlo su slični te dijele isti entuzijazam prema svijetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

9.Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu hemiju osetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što retko koji par može doživeti. Jarčevi i Bikovi imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati večno. Razlog tome je velika količina ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zle prema svom partneru.

 

10.Vodolija i Blizanac

Ova dva vazdušna znaka opisuje vrlo snažna psihološka povezanost. Ona je toliko moćna da ovaj par međusobno gotovo može čitati misli. Vodolije i Blizanci toliko su povezani da često jedino oni razumeju svoj svet u kojem žive i uživaju. Upravo ta povezanost njihovu vezu čini toliko snažnom i dugotrajnom. Ovaj par će kroz život koračati rame uz rame i potrudiće se da se nikada ne razdvoje.

11.Ribe i Škorpija

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način pa se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpije povezaće se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i telo i da ga maksimalno razumeju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

Scroll to top