BalkansPress

Dobro došli!

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

PROČITAJTE: U ovom horoskopskom znaku rađaju se najveći LAŽOVI: Svakog će prevariti da bi došli do cilja!

 

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Način obavljanja vašeg posla, ove nedelje, izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može da vam se potkrade greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Ljubav Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje Pripazite grlo.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već izvesno vreme.

Ljubav Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice, provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu da upoznaju neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje Nesanica uzrokovana napetošću.

 

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Preispitujete svoje potencijale. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Već od četvrtka možete da očekujete prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

Ljubav Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtevni pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvek čuvate jake impresije iz prošlosti. Sećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje Prolazna malaksalost.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Povoljno vreme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se priključite u jednu volontersku organizaciju gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Četvrtak može biti dan izbora za otpočinjanje novog projekta. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

Ljubav Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i da usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da vaša voljena osoba, kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje Moguće su povrede.

 

LAV (23.7 - 22.8)

Posao Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite ove nedelje. Prolazni zastoj koji se može isprečiti u utorak uspećete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ipak, pazite da se ne zaletite previše jer niste bezgrešni.

Ljubav Vaše potrebe ovih dana zahtevaju od partnera mnogo tolerancije i strpljenja. Iako se možda osećate umorno, raspoloženje će se promeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, ne možete znati dok ne probate.

Zdravlje Blage aritmije.

PROČITAJTE: 3 horoskopska znaka kojima će april doneti MNOGO NOVCA: Očekujte sreću u karijeri i finansijama!

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate se nečeg odreći. Vrebate svaku priliku da biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome delujete. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

Ljubav Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može da vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

 

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao Vaše samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa ove nedelje vašim saradnicima nije lako sa vama. Direktnost ne prija drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite maštu, jedna naizgled banalna ideja, dugoročno može biti "bingo" za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj.

Ljubav Fokusirani ste na sebe i svoj optimizam, pa vas pesimizam voljene osobe uznemirava i ometa. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

Zdravlje Prolazna malaksalost.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao Sada je vreme da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

Ljubav Vaš partner ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje Bolovi u leđima.

 

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posao Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku pretpostavljenih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vreme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz viđenja.

Zdravlje Gorušica.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao Početkom nedelje stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav Previše se strogo ponašate prema voljenoj osobi. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje Kontrolišite šećer.

 

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje do sada niste raščistili, ova nedelja vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična. Obuzdajte euforiju i sredinom nedelje, kada se bude nešto važno odlučivalo, prihvatite savet prijatelja.

Ljubav Previše ste odmereni i obazrivi pa vam zbog toga može promaći prilika da se svojoj voljenoj osobi dovoljno približite i otkrijete emocije koje su ranije bile misterija za vas. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje Problemi sa varenjem.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao Neočekivane promene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. U drugoj polovini nedelje bićete u prilici da jednom starom prijatelju pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vetra u vaša jedra. Osim toga, krajem nedelje očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Ljubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo a vi ste precenili svoju strpljivost. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

Zdravlje Borite se protiv melanholije.

Scroll to top