Maj će za neke horoskopske znakove biti odličan kada je reč o finansijskom dobitku.

Tokom ovog meseca nekoliko horoskopskih znakova imaju mogućnost da iskoriste šanse koje se tiču novca i posla i da tako uvećaju svoj budžet.

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP za period vladavine Bika od 21. aprila do 21. maja 2019. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

 

BLIZANCI

Već 1. maja Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imaće puno uspeha do 5. maja, dok  iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Blizanci sredinom meseca mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali.

Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mere štednje.

 

LAV

Na početku meseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom meseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. maja, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Oko 24. maja, kada Venera pređe u njihov znak, osećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

 

JARAC

Većina Jarčeva, maj mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere.

Može vam doneti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Nakon 5. maja ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam doneti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima, u periodu od 7. do 19.maja, Venera vam može doneti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat.

Doživećete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rešavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u maju.

Scroll to top