Avanture i promene će ispuniti leto 2019. godine...

PROČITAJTE: KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. JUNA 2019: Blizanci fokusirani na probleme, Vage prihvatite stvarnost, Ovan se provodi

Horoskop za jul 2019.

Ponedeljak, 1. jul biće prijatan i miran. Može se čuti glas iz prošlosti ili bi moglo doći do ponovnog okupljanja. 2. jula mlad Mesec u Raku započinje novi krug aktivnosti.

Putovanja i svi ostali poduhvati uživaju zeleno svetlo svemira, ali sa Saturnom u opoziciji savetuje se oprez.

 

Retrogradni Merkur

Pomirite se s prošlošću pre nego što krenete u budućnost. Merkur se usporava, pripremajući se za retrogradno kretanje koje počinje u nedelju, 7. jula.

Kada se proučava, istorija može biti odličan učitelj. Ova poruka je napisana u zvezdama tokom prvog dela meseca.

4. jula verovatno će doći do nekih iznenađenja. Krajem nedelje dominiraju prijatnije energije. Merkur postaje retrogradan u nedelju uveče 7. jula. Održavajte prijateljske veze čak i ako se osećate razočarano 8. i 9. jula. Ovo je sedmica kojoj se zahtevaju neka prilagođavanja stavova i prioriteta.Dok se Mesec puni, u nedelju ujutru 14. jula Sunce je u opoziciji sa Plutonom.

Okrivljavanje drugog je uvek zgodna opcija, ali saradnja može biti mnogo korisnija.

Emocionalna ravnoteža i zrelost, kao i čvrsta odanost pomažu u prevladavanju izazova kako se približava pun Mesec u utorak, 16. jula. Čak i ako naiđete na protivljenje, tražite kompromis i saradnju kad god je to moguće.Ako odnos stigne do kraja, pustite da se završi i budite ispunjeni ljubaznošću i saosećanjem.

 

Stvari će se ubrzano odvijati kad Sunce stigne u vatrenog Lava u ponedeljak 22. jula. Letnja vrućina dolazi! Tempo je u utorak ujutro vatren, ali prepreke nastaju tog popodneva. U sredu očekujte komplikacije, a 24. potrebno je vešto se ophoditi sa ljudima i pametno upravljati projektima. Budite vođa.

Život se čini relativno blagim tokom poslednjeg vikenda u mesecu. Vrući, letnji dani mogu usporiti neke ljude, ali ne i planete.

Venera ulazi u zabavnog Lava u subotu 27. jula, noć je stvorena za zabavu. Nedelja je najpogodnija za odmaranje.

PROČITAJTE: NEPOGREŠIVE CIGANSKE KARTE: Saznajte šta svaki HOROSKOPSKI ZNAK očekuje tokom JULA 2019.

Period dobre volje i neverovatne zabave

U ponedeljak, 29. jula može doći će do nekih iznenađenja. Neočekivani troškovi, čudno ponašanje i druga iznenađujuća kretanja mogu zahtevati novi način delovanja. Radije završavajte projekte, umesto da ih započinjete. Mesec završava suptilnim, ali dramatičnim pomacima u namerama i mislima.

Neposredno pre ponoći 31. jula dolazi mlad Mesec i započinjemo novi ciklus kreativnosti.Dva minute pre nego što započne avgust, Merkur kreće direktno. Još jednom, nove dostupne informacije mogu dovesti do vrlo različitih razmišljanja.

 

Horoskop za avgust 2019.

Četiri planete u Lavu podstiču opštu dobru volju i zabavu početkom meseca. Budite sigurni da u svoje rekreativne planove uključite manje entuzijastične prijatelje. Potraga za zabavom poprima gotovo religiozni zanos. Osim veselja, tu su veliki podsticaji za širenje vidika putem putovanja i učenja.

Nedelja 11. avgust donosi razlog da razmislite dva puta. Jupiter se okreće ka napred ujutru, a Uran te noći počinje dugotrajno retrogradno kretanje. Ako ste u komplikovanoj situaciji, možda ćete poželeti da čekate do četvrtka, 15. avgusta da rešavate stvari. Buduće opcije verovatno će postati jasnije nakon punog Meseca i kvadrata Merkura s Uranom u petak popodne.

PROČITAJTE: Tri horoskopska znaka tokom leta očekuju VELIKE PROMENE!

U petak ujutru, 23. avgusta, Sunce ulazi u Devicu. Stres napornog dana može na trenutak sakriti činjenicu da se kraj leta brzo približava.Zvezde za vikend usmeravaju pažnju na letnje užitke. Srca lenjo plutaju kroz opuštajući poslednji vikend u mesecu.

Slučajni susret u ponedeljak 26. avgusta mogao bi označiti početak važnog novog prijateljstva. Budite spontani i otvoreni prema mogućnostima.Vreme prolazi brzo čak i kad se lunarni ciklus smiri.

U petak 30-og u mesecu je mlad Mesec u Devici. Oni koji su još uvek na odmoru biće jednako spremni za nabavku ili pakovanje svih potrebnih stvari za nadolazeći praznični vikend.

Scroll to top