BalkansPress

Dobro došli!

U nastavku vam donosimo sedam stvari koje morate znati ako planirate imati posla sa Devicom.

PROČITAJTE: PREDVIĐANJA ČUVENOG ASTROLOGA PAVELA GLOBE: 5 znakova ove jeseni čeka dramatični životni preokret

Vole imati plan

Device ne vole 'ići grlom u jagode'. One će, pre nego li se upuste u bilo kakvu akciju, dobro sve analizirati, napraviti plan i onda krenuti. Neki će ih prozvati 'picajzlama', ali Device za sebe vole reći da su uvek spremne. 

 

Štreberi su

Ako postoji ijedna stvar u kojoj su Device izvrsne onda su to detalji. One su sposobne u isto vreme razmišljati o 101 stvari. Iz tog razloga ponekad se čini da 'brzinom munje' menjaju raspoloženje no, one zapravo dok razgovaraju s vama razmišljaju što će kuvati za večeru. Ipak, svoje promene raspoloženja nikada ne ispoljavaju izrazima lica ili ponašanjem. 

Odane su

Jednom kada vam se Devica poveri, to je gotova stvar. One će provesti puno vremena analizirajući i promišljajući o vama, ali kada se jednom spetljaju to smatrajte rešenom stvari. Device ne sklapaju lako prijateljstva, ali kada ih sklope ona su za celi život. 

Praktične su

Možda puno vremena provode analizirajući i planirajući, ali kada neki plan treba ostvariti jako su praktične.

 

Izbirljive su kad je ljubav u pitanju

Često ćete čuti kako Device imaju visoke standarde kada su partneri u pitanju. I to je istina. One zaista imaju visoke standarde, ali za sve pa tako i za sebe. Teško se zaljubljuju, ali kada ih neko obori s nogu one su mu dugo verne i odane zauvek. Iako je njihov horoskopski znak 'devica', one su veoma strastvene kada je seks u pitanju. 

Nezavisne su

Dok će ih neki prozvati kontrol-frikovima, Device će za sebe reći da su nezavisne. One gotovo nikada ne prihvataju ničiju pomoć, jer smatraju da niko ne može bolje obaviti posao od njih samih. Osim toga, Device ne vole pokazivati slabost ili nesposobnost oko obavljanja nekih stvari pa tako ostavljaju dojam 'sve mogu sam(a)'. 

Perfekcioniste su

Device su izbirljive u svemu. Za to je 'kriv' perfekcionist u njima i velika ljubav koju gaje prema detaljima. One se ne zadovoljavaju kada je nešto 'okej', one uvek teže perfekcionizmu i imaju visoke standarde, kako prema sebi, tako i prema drugima. 

Scroll to top