Sve što su ova tri znaka želela i planirala duže vreme konačno će im se ostvariti u avgustu. Nakon zasluženog odmora, vreme je za promene – nabolje!

Bik

Za tebe će se sve u avgustu vrteti oko jedne stvari: harmonije. Zbog toga treba da iskoristiš energiju kako bi rešila međuljudske probleme koji te već duže vremena opterećuju. Pomirenje s članom porodice ili prijateljem, prekid veze s partnerom ako si već dugo vremena nesrećna u vezi ili otkaz na poslu koji ti već duže vremena ide na živce. U avgustu ćeš s lakoćom napraviti te velike korake – usudi se!

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

 

Blizanci

Na poslu ti je sasvim OK, ali imaš potrebu da pronađeš još jedan posao „sa strane“ i radiš nešto što te ispunjava? Na primer, zašto to ne bilo dalje obrazovanje koje nema nikakve veze s tvojim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će ti dati potrebnu ravnotežu? Prihvati se toga i primetićeš koliko je lako i nadasve dobro konačno raditi stvari koje želiš i voliš.

PROČITAJTE: 30 brutalnih činjenica o karakteru Lava

Rak

Već duže vremena osećaš da ti nedostaje nešto do potpune sreće, ali do sada se nisi usudila da napraviš korak ka novom početku. Već se dugo igraš s pomišlju da postaneš samostalna? Pa uradi to! Želiš na poslu da započneš novi veliki projekat? Usudi se! Sada je pravo vreme za to, a dodatna energija koju ćeš dobiti u avgustu pobrinuće se da sve dobro prođe.

Scroll to top