Evo kakva je ljubavna sudbina za vaš znak u avgustu 2019. godine..

PROČITAJTE: Avgust će biti PUN POZITIVNIH PROMENA, naročito za ova tri horoskopska znaka!

 

OVAN

Tokom avgusta za Ovnove je ljubav ime igre i glavno polje života na kojem će se odvijati velike stvari. Pre svega, zbog Jupitera (smeštenog u kući parova Ovna) i Venere (vladara te kuće i uošteno simbola ljubavi) sada postoji posebna veza i uz recepciju te dve planete stvaraju se odlične okolnosti i događaji. Zatim, zbog Sunca i Marsa koji svu energiju ulažu u to, sva strast i žudnja pokreću kuću ljubavi Ovna. Kupidon i njegove strelice čekaju vas na svakom.

BIK

Avgust 2019. godine može doneti neka pitanja o vezama ili ta pitanja mogu doći u paketu s neobičnim događajima. Retrogradan Merkur nalazi se upravo u kući ljubavi Bika i stvara određenu nestabilnost, zbrku ili lakomislenost. S druge strane, možda ćete više razmišljati o seksualnosti, istraživati i eksperimentirati. Mars, vladar kuće parova Bika usmerava interes prema porodici, domu i vlasništvu. Mars je blizu pomračenja Sunca 21. avgusta 2019. godine i oko tog datuma stvari se mogu odvijati na neočekivan način.

BLIZANCI

Avgust 2019. godine ne donosi vam puno novosti kada se radi o ljubavi i bračnom životu. Ako ste već u vezi, okolnosti će pripomoći učvršćenju odnosa, čak iako je bilo nekakvih problema. Iza osećaja naći ćete obostrane interese, bilo da se radi o društvenim ili finansijskim. Venera, planeta ljubavi i parova nalazi se u kući novca Blizanaca. Vladar vašeg znaka, Merkur, je retrogradan i u vašoj 4. solarnoj kući i najviše interesa pokazaće prema porodici i domu. Ako niste u vezi i tražite vezu koja će vam nuditi emotivnu i materijalnu sigurnost, mogli biste da je nađete.

 

RAK

Tokom avgusta 2019. godine Venera, planeta ljubavi i senzualnosti nalazi se upravo u Raku. To je najbolja garancija za uspeh u ljubavi! Venera vam donosi slavu, stil, bićete pojava, čini vas privlačnim, ljupkim i neodoljivim (sve dok pesma traje). Venera obećava harmoničan odnos i dobro raspoloženje parovima i donosi sreću Rakovima koji nisu u vezi i traže vezu. Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u 4. kući Raka i donosi srećne trenutke i veći komfor porodici. Ipak postoje određeni problemi, obaveze koje se žele izbeći ili finansijske brige, ali ako je par snažan zajedno, vrlo lako može ovo prebroditi i naći zajedno rešenja.

LAV

S Marsom i Suncem smeštenim u Lavu tokom avgusta 2019. godine imaćete puno energije koju ćete moći iskoristiti na svim poljima, naravno i na polju ljubavi. Ovakav planetarni sklop donosi puno hrabrosti i potrebu za osvajanjem, za dodirom. Sada ćete preduzeti prvi korak i bićete spremni napraviti najluđe stvari. Instinkti i strast vladaće vama. S druge strane, bez obzira na to koliko inicijative preuzeli i koliko ste daleko spremni da idete zbog ljubavnih razloga, nije sigurno da ćete doseći emotivnu ispunjenost. To je zato što je Venera, planeta ljubavi u 11. kući Lava u kojoj su prisutni osećaji napuštenosti, zavaravanja i udaljavanja, ali isto tako i tajnih ljubavi.

DEVICA

Simboli veza – vladar kuće parova Device i Venera, planeta ljubavi – oboje su u dosta dobrom položaju tokom avgusta 2019. godine. Malo napetosti postoji, ali su jaki i slobodni za lutanje. Sve će se odvijati u umu i tu nastaje problem. Vaš racionalan um sklon analiziranju pridaje pažnju detaljima i fokusira se na manje greške ili suprotnosti što jako često ubija romantiku. Prethodnih je godina Neptun, smešten u kući parova Device, pokušao učiniti stvari privlačnijima i opuštenijima. Ali šta možete uraditi kada je Merkur retrogradan u Devici tokom avgusta i sklon preteranom analiziranju svega. Nadajmo se da pozitivan aspekt Venere neće dopustiti Merkuru da pretera sa stvarima.

 

VAGA

Mars, vladar kuće parova Vage je u Lavu i u dobrim odnosima s puno drugih planeta i u srećnoj kući. Ovakav sklop planeta govori o nadi i projektima za budućnost para, o povoljnim okolnostima, o zabavi i zajedničkim izlascima na društvena događanja. Za Vage koje nisu u vezi odlazak na društveni događaj može doneti i sreću u pronalasku potencijalnog partnera. Isto tako, novu ljubav mogli bi upoznati preko prijatelja ili poznanika. Mars je u konjunkciji sa Suncem, a Venera, planeta ljubav,i je u karti Vage na zenitu, što govori o tome da imate visoka očekivanja od partnera vezano za postignuća i privlačiće vas oni uspešni i na visokom položaju ili boljeg statusa od vas.

ŠKORPIJA

Ljubavni život toekom avgusta 2019. godine ulazi u prosek i veće i značajne promene nisu na vidiku. Sa Venerom, vladarem kuće parova Škorpije, smeštenom u 9. kući vaše solarne karte, putovanja, duhovni ili kulturološki ciljevi mogu uticati na donošenje odluka ili na ozračje u ovom periodu. Mogli bi da se upustite u vezu na daljinu koja se temelji na zajedničkim intelektualnim interesima i idejama. Kako bi se potencijal manifestovao postoji potreba da se, osim seksualne želje, doživljaji i strujanja koja se događaju ispod površine prenesu na osećaje i emocije ili čak na duhovni razvoj. Bez te struje, skloni ste asketizmu. Privlačiće vas mistične i tajne ljubavne priče.

STRELAC

Avgust 2019. godine povezuje veze s karijerom, statusom, određenim stupnjem slave ili pojavljivanja u javnosti. Merkur, vladar kuće parova Strilca, je retrogradan, u kući karijere. Osećaćete kao da zaslužujete bolje ili ćete analizirati treba li vaš izbor kada je u pitanju veza biti na temelju samo emocija ili društvenog statusa. To će biti komplikovan proces koji uključuje promenu emocija, predomišljanje, ponovne procene, a raščistiti će to tek u septembru. Veza u kojoj ste može postati javna ili uticati na vašu karijeru, ugled ili status. Prisustvo Venere, planete ljubavi, u 8. solarnoj kući Strelca ni malo ne olakšava stvari i može doneti finansijske posledice.

 

JARAC

Zavodljiva Venera je u kući parova Jarca sve do 26. avgusta 2019. godine. Sklop planeta obećava sreću u vezi ili braku, harmoničan odnos pun ljubavi i mira. Ovo je povoljan period za poboljšanje odnosa, za obnovu veze ili ako niste u vezi, za pronalazak partnera. Venera vam može doneti čitav niz iskušenja i ponuda, čak i onima koji su u vezi. Kako god bilo, Venera donosi povoljne okolnosti za razvoj odnosa, za flertove koji će vaše samopouzdanje podići, kao i vaš šarm. Ipak budite oprezni: Venera nije u povoljnom aspektu i moguća su preterivanja i prestupi. Isto tako, ne bi trebali mešati posao i ljubav.

VODOLIJA

Kakva igra moći u kući parova Vodolije! Tokom avgusta 2019. godine ovo polje je aktivno, možemo reći i borbeno polje, s velikom količinom energije koja je strastvena, goruća i divlja, uz prisustvo Sunca i borbenog Marsa. Želja za osvajanjem i nametanjem svoje volje je velika. To vam daje hrabrost da napravite prvi korak ili da pokažete svoju ljubav gestama, ali možete preplašiti ili uznemiriti intenzivnim akcijama u nedostatku strpljenja ili diplomatije. U nekim slučajevima voljena osoba može pomisliti kako vam nije stalo do njenog mišljenja ili osećaja i da vam nedostaje saosećanje, razumevanje, nežnost i brižnost. Trebalo bi da malo usporite, posebno zato što se u kući parova Vodolije u avgustu 2019. godine događa i pomračenje Sunca.

RIBE

S retrogradnim Merkurom, vladarem kuće parova Riba, u kući parova Riba, avgust 2019. godine je važan mesec za vaš ljubavni život. Poguraće vas da pobliže pogledate svoj brak ili vezu u kojoj ste i da nađete način kako da vam bude bolje, kako da rešite stvari koje vas opterećuju duže vreme, da otkrijete koja i kakva očekivanja imate od voljene osobe i šta ona očekuje od vas i slično.

Mogli bi dobiti nove ponude, što će vam pomoći da uporedite stvari ili će vam nešto iz prošlosti privući pažnju: problem koji nije bio rešen kada je trebao biti, ponuda ili rasprava koja nikad nije dorečena i razrešena ili stara ljubav.

Prisustvo Venere u kući ljubavi i erotike Riba daje dublje čulno značenje. Iako komplikovan, avgust 2019. godine donosi puno potencijalnih ljubavnih prilika i pun je osećaja, značajan i donosi lekcije.

Scroll to top