BalkansPress

Dobro došli!

Pun mesec nastupiće u četvrtak, 12. decembra 2019. godine, na 19 ° , u znaku Blizanaca. To je poslednja faza meseca pre pomračenja Sunca 26. decembra. Dakle, vreme je da se finaliziraju i kompletiraju sve obaveze i planovi koje ste pravili u poslednji šest meseci. Biće ovo važan dan za sve nas. U nastavku saznajte šta možete da očekujete tokom punog meseca, 12. decembra!

PROČITAJTE: Kineski horoskop sreće: Evo šta možete da očekujete u 2020. godini!

 

Pun mesec u decembru doneće izazove za sve znakove zodijaka. Glavni uticaj na pun mesec u decembru 2019. ima trostruka konjunkcija Venere, Saturna i Plutona. To znači da vas čekaju ozbiljni izazovi koji će uticati na ljubavne odnose, na finansije i na poslovne planove. Pun mesec, 12. decembra nateraće vas da pronađete balans i životnu ravnotežu što je pre moguće, jer ćete samo tako uspeti da prevaziđete prepreke koje vam otežavaju život. Sada je vreme da stavite tačku na prošle događaje i da sumirate sve ono što se dešavalo u 2019. godini. 

*Foto: izvor

12. decembra dolazi do oštrijeg fokusa na vaš dom i na porodicu. Posvetićete više pažnje ljudima iz svoje okoline i učinićete mnogo toga da poboljšate trenutne odnose, kako sa porodicom, tako i sa prijateljima i partnerom.  Poradite na emocijama i na odnosima koji su u krizi tokom naredne dve nedelje ove faze meseca. Neki znakovi zodijaka osetiće unutrašnju napetost i spoljašnje pritiske. To posebno važi za Ribe i za Vodolije. Pun mesec doneće vam i snagu da rešite sve zaostale probleme, da jasno kažete šta mislite i osećate. Pokušajte da izbacite iz sebe sve negativne emocije koji izazivaju nestabilnost i sumnje u vama.

 

Pluton će doneti strah i krize, pa je važno da na to budete spremni. Moraćete da se suočite sa istinom i mnoge tajne će isplivati na videlo. Većini ljudi biće teške dve nedelje nakon punog meseca kada će Saturn stvoriti odlaganja i ograničenja, posebno na poslovnom planu. Želećete da odlažete obaveze i da manje radite, a sada je vreme da upravo date sve od sebe kako biste pre nove godine rešili sve zadatke koje ste započeli. Ostanite fokusirani i organozovani, to će vam pomoći da sve obaveze izmirite u očekivanom roku. Ovo posebno važi za Jarčeve i Bikove. 

*Foto: izvor

PROČITAJTE: Nedeljni horoskop od 2. do 8. decembra: OVAN romantično raspoloženen, DEVICA dobija poslovne predloge...

 

Zdrave, kvalitetne veze lako će proći test na koji će vas staviti pun mesec. Ipak, loše veze, u kojima su česte svađe, mogu lako i da se završe. Postojeći odnos može se testirati daljinom ili razdvajanjem i opštom nemogućnošću povezivanja na emocionalnom nivou. Pitanja koja uključuju krivicu ili nelojalnost mogu biti izvor problema. 

Ako uspete da rešite probleme u predstojećem periodu, vaša veza će postati kvalitetnija i jača nego ikada. Treba da imate razumevanja za parnera i treba da poradite na iskrenoj komunikaciji. Venera u konjunkciji sa Plutonom drastično povećava vaše potrebe za ljubavlju i naklonošću. Biće vam potrebno više pažnje i više nežnosti. Izbegavajte bilo kakvu vrstu manipulacije sa voljenom osobom.

Horoskopski znaci koji su trenutno slobodni mogu da uplove u romansu. Romansa bi mogla dovesti do ozbiljne veze, sada je idealan period za to. Dobar je period i za druženja, za izlaske, za otvorenu komunikaciju. Poradite na svojim odnosima, a što se tiče posla, pokušajte da sve obaveze završite u roku. Vaše raspoloženje će se brzo menjati, što je karakteristično za Blizance.

Naredni period će vas motivisati da se fizički pokrenete, pa je mouće da ćete mnogo više vremena provoditi u prirodi, što će vam prijati. Takođe, poradite u ovim danima na ojačavanju imunog sistema, jer ćete imati dovoljno energije i vremena da preispitate svoje navike i da uvidite šta treba da menjate.

(BalkansPress / Izvor: Mogujatosama.com)

Scroll to top