BalkansPress

Dobro došli!

Da li ste ikad u životu osetili kao da vama upravljaju neke nevidljive sile kojima se ne možete odupreti? Odgovor na ovo pitanje mogao bi glasiti da je reč o vašoj karmi.

 

OVAN

U prethodnim životima, vi ste uvek radili pravu stvar. Jeli ste, oblačili se, radili i živeli upravo kao i ostali. Zbog tog uklapanja u sredinu osećali ste se prijatno i prihvaćeno. Ponekad ste išli čak tako daleko da ste išli protiv svojih principa zbog drugih. Sada ste rešeni da se suprotstavite opštoj struji. Vaši stavovi, vaš način života, isto je toliko vredan koliko i život drugih.

BIK

Vi volite lepe stvari, ali često ih se lišavate čak i kad možete da ih kupite. Da li baš moram da kupim ovu knjigu kad mogu da je nabavim u biblioteci, pitate sebe. U prošlim životima ste živeli bedno. Živeli ste kao siromah čak i kad ste imali dosta novca. Sada treba da prihvatite da je sasvim u redu uživati u lepim stvarima.

BLIZANCI

Vas oduševljavaju jednostavne stvari: oblaci, cveće, morski talasi….U jednom od života bili ste naučnik i imali visoko obrazovanje iz filozofije, teologije, prava. Retko ste primećivali svoju okolinu, zato sada, u ovom životu, pažnju vam privlače mali detalji.

 

RAK

Vi volite svoju kućicu „slobodicu“, porodica vam je najvažnija. Ali, nije uvek bilo tako. U ranijim životima posao vam je bio najbitniji.

Bolje ste poznavali svoje poslovne partnere nego članove svoje porodice. Sada je vreme da se iskupite.

LAV

Da li vas često zadirkuju i prebacuju vam preterani ego? Sasvim razumljivo, budući da ste u ranijim životima bili usredsređeni na druge i pomagali sirotima i napuštenima. Sada je došlo vreme da vi budete u centru pažnje samom sebi.

DEVICA

Sveštenik, kaluđerica, monah, iscelitelj… sve to ste bili ranije, i potpuno posvećeni duhovnom životu, sklonjeni od sveta.

VAGA

Vrlo vam je bitno šta drugi misle i očekuju od vas. Imate savršene manire, i najbolje se osećate kada se ponašate u skladu sa opšteprihvaćenim merilima. Naravno, u prošlim životima bilo je obrnuto. Bili ste egoista, arogantni, pomalo i sebični. Zato u ovom životu morate biti uviđavni prema drugima.

ŠKORPIJA

Da li vas okolina smatra tajanstvenim? Nikad ne otkrivate ništa o sebi. Pogodili ste! U prošlim životima skoro da niste imali tajni, bili ste preterano otvoreni, i sada je vreme da se napravi balans.

STRELAC

Uglavnom vam je lepo, ali često se dogodi da se vaša ideja o zabavi razlikuje od zamisli vaših prijatelja. Dešava vam se da propustite dobru zabavu i da odete na neko drugo mesto, na neko predavanje, recimo. To je zato što ste u ranijem životu bili razvratni i bežali od ozbiljnih stvari.

 

JARAC

Iako ste izuzetno posvećeni karijeri, nailaze vam periodi kada biste najviše voleli da ceo dan provedete kod kuće. To je zbog toga što vam je nekada, ceo svet bio kuća. U ovom životu, namenjeno vam je da ostvarite karijeru van kuće. Međutim, nemojte zaboraviti ni kućne obaveze. Zapamtite, ravnoteža je ključna.

VODOLIJA

Da li vam se oči napune suzama kada čujete da postoje gladna deca, žrtve rata, koji su negde daleko, ali sa kojima osećate povezanost? U ranijim inkarnacijama niste ni pomišljali na druge, osim na porodicu i prijatelje. Zato vam je sada „suđeno“ da budete osetljivi na tuđe muke.

RIBE

Kao 12. znak zodijaka, vi ste u ranijim životima prošli gotovo sve gore navedeno. Vama je najbitnije da izrazite svoja osećanja kroz umetnost. U prošlim životima ste bili vrlo praktični i stajali ste nogama na zemlji, možda i previše. Zato sada imate bogatiji duhovni život.

Scroll to top