BalkansPress

Dobro došli!

Ulaskom Jupitera u Jarca u decembru 2019. godine skinuli smo ružičaste naočare i zakoračili ka početku 2020. u kojoj ćemo shvatiti da moramo da imamo konkretne ciljeve u životu. Ona čuvena parola "lako ćemo" prestaje da važi u 2020. jer Jupiter u Jarcu zahteva više rada na svakom polju i praktično sprovođenje ideja u delo. Evo šta nam zvezde poručuju u 2020. godini...

PROČITAJTE: MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020: Detaljan putokaz zvezda za sve znakove Zodijaka

 

OVAN

Posao - Saturn, Pluton i Jupiter u Jarcu predstavljaju planetarnu kombinaciju koja će usloviti jednu od najvećih lekcija koje ćete naučiti na poslu. Ciklus promena koji traje već dve godine, završiće se zaključno sa decembrom 2020. Učite kako da budete odmereni, štedljivi ali i manje impuslivni kada je u pitanju donošenje odluka. Moguće je da ćete promeniti posao, ali i svoj pristup obavezama. Uran u Biku doprinosi rizičnim finansijskim transakcijama. Sukobi sa autoritetom i nemogućnost prilagođavanja poslovnim obavezama će biti konstantno prisustni. Jedna od najvažnijih stvari jeste da naučite kako da ne odustajete od svojih ciljeva samo zato što vas je Saturn slomio. Bez mukotrpnog rada neće biti rezultata 2020. godine. Dobijate novu dozu ozbiljnosti koja će se na poslu itetkako primetiti. Već više od godinu dana razmišljate o promeni posla i to će se za mnoge Ovnove dogoditi do kraja godine. Budite strpljivi jer promene dolaze sporo- ali sigurno do kraja 2020. godine.

Ljubav - Tokom poslednje dve godine Saturnovog ciklusa mnogim pripadnicima vašeg znaka su se iskristalisale situacije u ljubavi. Sve veze i brakovi su na testu već treću godinu i to se oseti u svim odnosima. Povratak na staro nije preporučljiv i opstaće vam samo oni odnosi koji su na neki način sudbinski. Ulazite u fazu kada vam je potrebno nešto stabilnije i niste za kratkotrajne ljubavne afere. Početak 2020. godine će vam biti u znaku tajnih emocija, dok ćete u kasnijim fazama biti otvoreniji kada je ljubav u pitanju. Neki Ovnovi prekinuće dugogodišnje veze i brakove jer će vas Saturn naučiti pravim vrednostima i otkriti šta je najvažnije u odnosima.

Zdravlje - Treba da budete ažurniji kada je zdravlje u pitanju. Ne zapostavljajte čak i male boljke jer lako mogu da postanu hronične. Mnogi Ovnovi će do kraja 2020. godine otkriti svoje najslabije zdravstvene tačke.

BIK

Posao - Dramatične promene koje proživljavate već više od godinu dana posledica su Uranskog uticaja koji ruši sve postojeće sigurne pozicije i donosi potpuni preokret. Vi, kao neko ko ne voli da rizikuje, moraćete da naučite kako da se prilagodite događajima koje će vam promeniti celokupni život. Mnogi Bikovi rešavaće sudske sporove i ostvarivati kontakte sa inostranim firmama. Potrebno je da budete otvoreniji za nove opcije koje će svakako biti ključne u 2020. godini. Nije vreme da se držite starih navika i dosadašnjih iskustava, jer Uran zahteva promene dosadašnjeg načina poslovanja i navika. Neki Bikovi odlučiće da daju otkaz na mestu gde im je godinama delovalo sigurno, jer je to uveliko promenilo.

Ljubav - Sa Uranom u vašem znaku možete da zaboravite na garancije u odnosima. Shvatićete tokom predstojeće godine da je naizvesnije ono kako da trenutno osećate, a one ono što ste planirali. Mnogi odnosi će trpeti jer ni sami ne možete da objasnite partneru kako se osećati. Slobodni Bikovi upoznavaće partnere na neučekivan način, pa čak i preko interneta. Drugi će iznenada odlučiti da okončaju vezu jer više ne liči na onu stabilnu opciju kakva im se činila. Manjak tolerancije u odnosima će biti iznestan jer vi postajete netrpeljvii. Što se više budete drćali starog i sigurnijeg to će vam biti teže da se izborite sa Uranovim promenama.

Zdravlje - Čuvajte se preloma i povreda. Idealna je godina da promenite način ishrane ili počnete zdravije da se hranite. Bilo kakva rekreacija će vam dobro doći.

 

BLIZANCI

Posao - Godina koja je pred vama je dobra, naročito za finansije. Pred vama je odlilčan period za sponzorstva i rešavanje pitanja nasledstva. 2020. godine je odlična za prikupljanje novčanih sredstava za određene projekte. Pod uticajem Neptuna iz Riba imaćete redovne pogrešne procene, a pojedini Blizanci biće suočeni sa lažnim obećanjima koja neće biti ostvarena. Moraćete da skinete ružičaste naočare na poslu, kako biste realinije mogli da procenjujete saradnike. Moguće je sklapanje novog poslovnog partnerstva i to iz finansijske koristi. Moguće je da će vam neko ponuditi bolji posao koji je bolje plaćen. Bićete štedljiviji nego ikada jer će vam biti izuzetno važno da budete plaćeni za trud koji ste ulagali na poslu.

Ljubav - Što se tiče ljubavi, Jupiter u Jarcu stavlja vaše emotivne odnose na test racionalnosti. Vi i partner ćete meriti sve u ljubavi, ko je kome više čega dao, što može da bude problematično. Neki Blizanci završiće jedan odnos, da bi krajem 2020. godine imali šansu da ostvare strastvenu romansu. Ukoliko ste u braku, često ćete razgovarati sa partnerom o prošlosti i šta je ko pogrešio, što može da bude kontraproduktivno. Itekako će situacije iz prošlosti da isplivalu na površinu. Niste u fazi kada se lako zaljubljujete jer Jupiter traži obrazloženja i garancije zbog uticaja planeta iz znaka Jarca.

Zdravlje - Zdravlje će vam biti relativno stabilno. Čuvajte se infekcija i stresnih situacija na poslu. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

PROČITAJTE: Pun novčanik, pun krevet: 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA kojima se u narednih 5 godina život menja iz korena!

RAK

Posao - Planete u Jarcu koje opoziciono deluju na vaš znak zahtevaju novi vid discipline i odgovornosti na poslu. Malo je reći da ćete i dalje nastaviti na osećate pritisak, ali ćete svakako biti prinuđeni više da budete posvećeni poslu. Jupiter u Jarcu je će za vas nagovesti novo poslovno partnersto ili dogovor tokom 2020. godine. Ovo je prilika javnije da prezentujete svoje ideje iako će sve to biti manje zabavno, a više naporno jer planete u Jarcu ne dozvoljavaju toliko kreativnosti koliko je potrebna posvećenost. Ovaj ciklus prilagođavanja traje već dve godine i završiće se u decembru 2020. godine. Preispitujete sebe i čime biste želeli da se bavite u karijeri, pa će mnogi Rakovi napraviti iskorak u profesionalnom smislu.

Ljubav - Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi, nije isključeno da ćete se odlučiti za naredni korak, kao što je zajednički život ili brak. Međutim, planete u Jarcu svakako zahtevaju mnogo više ozbiljnosti u odnosima, pa to nije neka romantična vizija ljubavi, nego lekcija o odgovornosti i posvećenosti. Neki Rakovi okončaće dugogodišnju vezu koja nije izdržala pritisak u poslednje dve godine. Budite spremni za nove izazove i znajte da ono što je počelo pre dve godine kao ciklus emotivnog sazrevanja mora da se završi do kraja 2020 godine.

Zdravlje - Gledajte što zdravije da se hranite i ne zapostavljate svoje zdravlje. Mnogi Rakovi imaće kostobolje razne vrste.

 

LAV

Posao  - Pozicija planeta u Jarcu, u vašem šestom polju itekako donosi izazovu poslovnu godinu. Možete da očekujete više obaveza, a manje vremena za sebe. U 2020. godinu ulazite vredni i tek će se tokom godine videti koliko ste se zapravo angažovali. Moguće je da ćete dobiti novu posovnu ponudu ili proširiti postojeći posao. Neki Lavovi radiće i honorarno. Jedno je sigurno, posla ćete imati preko glave. Saturn i Pluton u Jarcu donose vam otežanu komunikaciju sa saradnicima, ali će Jupiter sačuvati sve vaše pozicije. Imaćete nekako, više sreće neko ostali. Mnogi Lavovi promeniće način na koji funkcionišu na poslu. To je možda prilika da se usvoje nova pravila ili način rada. Naravno, Uran iz Bika uvek će vas iznenaditi sa kvarenjem planova na poslu.

Ljubav - Uran u Biku doneo je potpuno novu eru muško-ženskih odnosa za vas. Potpuno ste promenili viđenje stabilnosti i veza, pa tražite nešto novo u ljubavi. Najviše vam odgovara odnos u kojem možete da zadržite slobodu. Bićete zainteresovani za partnere koji su uspeli u svom poslu, dok će neki Lavovi padati na kolege sa posla. Verovatno će vas privući neko ko je potpuno drugačijeg temperamenta nego vi. Pod uticajem Urana u Biku postali ste beskompromisni, pa bilo kakve partnerove greške nećete tolerisati.

Zdravlje - Treba da čuvate kičmu i vodite računa jer će stres negativno uticati na vaše zdravlje. Mnogi Lavovi su slabijeg zdravlja već dve godine.

DEVICA

Posao  - Istaknuto peto polje nagoveštava godinu u kojoj ćete na poslu moći da spojite lepo i korisno. Kreativni ste i imaćete priliku da radite ono što vam najviše odgovara. Imaćete podršku Jarčeva i Devica. Na poslu dolazi do izražaja vaš kreativni potencijal. Očekuje vas više putovanja u predstojećoj godini i za vas je dobro da se pomerite sa mesta. Položaj planeta je takav da će vam se situacije same po sebi nameštati tako da deluju u vašu korist. Dobra je godina za plasiranje svoju ideja, pa čak i započinjanje samostalnog biznisa. Vi ćete tokom godine odlučiti da treba da rtizikujete na poslu i to će se isplatiti.

Ljubav - Planete u vašem petom polju donose važna dešavanja u emotivnom smislu. Za mnoge Device 2020. godina je period kada će odlučiti da prošire porodicu. Slobodne Device imaju priliku da se zaljube kao nikada, a one koje su u vezama odlučiće se na brak ili zajednički život. Jedno je sigurno, a to je da vam neće manjkati prilika za romansu. U 2020. godini očekuje vas više provoda i izlazaka na mesta javnog tipa gde ćete imati zanimljiva poznanstva. U 2020. ćete biti emotivno otvoreniji, što će partneru svakako odgovarati. Idealna je godina za proširenje porodice.

Zdravlje - Dobro se osećate i taj trend će se nastaviti i tokom 2020. godine.

 

VAGA

Posao  - Krcato četvrto polje nagovešava godinu koja za vas predstavlja prekretnicu. Nije isključeno da ćete prestati da radite jedan posao, a početi drugi ili da čekate bolju poslovnu ponudu. Vi se ne osećate najbolje na poslu poslednje dve godine i imate povremeno utisak da vam ništa ne ide od ruke. Poenta je da sa Saturnovim uticajem morate da naučite da ništa u ovom periodu ne može da se dobije lako i da je za sve neophodan psihofizički trud. Menjate svoje radne navike i realnije procenjujete saradnike. Često ćete trpeti kritike, a sve to poslužiće da dođe do potpune promene do decembra 2020. godine. Prekinućete saradnju sa nekim osobama, sa kojima vam to više neće imati smisla. Nemojte da odustajete i trudite se za ono šti vam je važno.

Ljubav - Osećate veliki pritisak i odgovornost u emotivnom smislu. Primetili ste da se poslednje dve godine počela faza ozbiljnosti kada je ljubav u pitanju. Došao je trenutak da odluke - ili ili. Nema prostora za bilo kakve emtovine sredine i osobe kojima nije mesto u vašem životu će nestati dokom 2020. godine. Neke Vage prolaziće kroz period emotivnog zahlađenja, pa će btii prinuđene da prekinu dugogodišnje veze. Ovo je ciklus koji nagovešatava kraj jednog odnosa i početak drugoga.

Zdravlje - Osetljivi ste nego ikada. Promenite loše životne navike i počnite više da brinete o sebi. Mnoge Vage su izgubile kilograme i vreme je da to počnete da nadoknađujete. Ojačajte svoj imunitet.

PROČITAJTE: FINANSIJSKI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Ovaj znak će zaraditi ogroman novac, a drugi sve izgubiti!

ŠKORPIJA

Posao  - Pluton, Saturn i Jupiter u Jarcu donose dinamičnu godinu na poslu. Naglašeno treće polje pojačava komunikaciju svake vrste, pa ćete non- stop razgovarati telefonom, slati poruke i baviti se papirologijom. Ovo je godina otvorenih pregovora i imate šanse da ubedite druge u svoje stavove. Za mnoge Škorpije 2020. godina značiće konačno dobijanje ugovora na poslu koji vam je bio važan. Godinu ćete početi tako što ćete biti direktniji u svakom smislu, pa će vas okruženje povremeno doživljavati kao drske i arogantne. U svakom slučaju- rastu vaše pregovaračke sposobnosti. Moguća su kraća putovanja.

Ljubav - Naglašeno treće polje ukazuje da će 2020. godina biti godina u znaku razgovora. Imaćete potrebu da se objašnjavate sa partnerom, ali i pojačano da kominicirate. Flertovaćete preko poruka, a vrlo često i biti toliko direktni da će vašem partneru biti neprijatno. Ukoliko ste u braku ili vezi, probajte da ne opterećujete partnera svakakvim prebacivanjima jer ćete više nego ikada imati potrebu da se objašnjavate. Teško ćete priznavati bilo kakve greške, ali ćete ih zato partneru redovno prebacivati. Ukoliko ste slobodni, u vašem okruženju nalazi se osoba koja će vam postati zanimljiva.

Zdravlje - Imate problem koji vučete već dve godine. Obratite pažnju da to ne postane nešto hronično jer je 2020. svakako godina kada ćete otkriti koji problem vas je mučio već dve godine.

 

STRELAC

Posao - Saturn i Jupiter u drugom polju, nagoveštavaju godinu koja je odlična za finansije. Bićete veoma proračunati ali i strpljivi. Učite kako da budete štedljivi i 2020. godina je povoljna ukoliko trebate da naplatite neki novac. Za razliku od prethdonih godina, materijalne stvari će vam biti važne i gledaćete kako maskimalno da naplatite svoj rad. Moguće je da ćete dobiti bolje plaćen posao ili neki dodatni. Sve ćete meriti i ništa nećete prepuštati slučaju. Ovo će za vas biti potpuno drugačija faza od one u kojoj ste bili tokom 2019. godine. Povremeno ćete se osećati kao bankar koji meri svaki uloženi trud i broji novac koji je zaradio. Dobra je godina za ulaganja.

Ljubav - Pošto je Jupiter u Jarcu, vaša energija se promenila, pa postajete zatvoreniji i racionalniji u emotivnom smislu. Prvi put posle nekoliko godina, imaćete važnije prioritete od ljubavi. Očekujete od partnera da bude stabilan i konkretan. Jer ćete vi biti takvi tokom 2020. godine. Bićete rezervisani, a  za osobe koje vas dobro ne poznaju delovati pomalo hladni. Vi samo niste da rasipate svoja osećanja bez smisla. Pronalazite novi smisao ljubavi i ako za vas odnos sa partnerom nema garancije i stabilnost, vama to neće biti zanimljivo.

Zdravlje - Osetljivi ste i čuvajte se kostobolja.

JARAC

Posao - Sve ono što vam se dešava poslednje dve godine, uključujući i 2020. koja dolazi - mogli bismo da nazovemo sudbinom. Saturn, Pluton i Jupiter u vašem znaku govore da je 2020. godina velikih promena koja će se osetiti u svim sferama vašeg života. Jupiter, planeta sreće i blagostanja koja je ušla u vaš znak će vas sačuvati i ublažiti Saturnove testove pod kojima ste već treću godinu. Jedno je sigurno, 2020. nećete prestati da se trudite i nećete raditi manje. Ovo je godina novih izazova i lične tranfromacije. Vi trenirate svoj karakter kako biste do decembra 2020. istrajali u svim važnim odlukama koje ćete doneti tokom godine. Jarčevi koji su se trudili mogu da očekuju nagradu do kraja 2020. godine. Iako ćete povremeno imati utisak da idete dva koraka napred, a tri unazad, vi ste znapravo - na najvećem životnom testu- kako poslovno, tako i privatno.

Ljubav - Zaljubljivanje sa Saturnom u vašem znaku jeste teško jer osećate konstatan pritisak ozbiljnosti i zrelosti i stalno vam se čini da postoje mnogo bitnije životne stvari od ljubavi. Ipak, do kraja 2020. godine naučićete kako da balansirate odnos ljubavi i obaveza. Neki Jarčevi prekinuće dugogodišnje veze koje će propasti pod uticajem Saturna, dok će slobodni sresti osobu koja će im promeniti život. Nijedna osoba u ovom trenutku, ne nalazi se u vašem životu bez razloga.

Zdravlje - Oseljiviji ste od drugih znakova. Sa zdravljem treba da budete operzni jer Saturn može da donese hronične bolesti.

 

VODOLIJA

Posao - Istaknuto dvanaesto polje govori da u 2020. godini treba da budete veoma oprezni. Godina je u znaku manipulacija i dešavanja - iza zatvorenih vrata. Mnogo toga što niste znali ćete saznati tokom godine. Vodite računa kome poklanjate poverenje jer je moguće da se prevideli nešto veoma važno. Slede vam tajni pregovori i ponude koje mogu delovati primamljivo ali rizično. Uran vas tera da izennada ulazite u neke transakcije. Moguće su promene mesta boravka ili preseljenje.Mnogi pripadnici vašek znaka će rečiti, iznenada, bez najave, da daju otkaz. Želite da menjate što više toga i ne zanima vas kako će to da deluje na okruženje. Saradnja sa Jarčevima može da vam bude zanimljia ali problematična. Bikovi vam stvaraju komplikacije na privatnom i poslovom planu. 2020. godina je godina novih izazova i rizika na profesionalnom planu.

Ljubav - Jedno je sigurno, sa Uranom u Biku vi ne želite da se skrasite, ne samo na jednom mestu, nego i sa jednom osobom. Teško vam je da se prilagodite bilo kakvom šablonu u odnosu, pa ako ste u vezi, partner će imati zamerke na vaše ponašanje. Slobodne Vodolije ulaziće u neplanirane afere koje će se brzo završavati. Nije isključeno da ćete imati poznanstva preko interneta. Pokušavate da izbalansirate sve što vam se dešava na privatnom i poslovnom planu. Ukoliko ste u braku, isplivavaće razne stvari iz prošlosti koje ste želeli da sakrijete, ali to neće biti moguće.

Zdravlje - Sve što vam se dešava delovaće  psihički na vas više nego ikada. Osetljiva vam je nervna baza. Spavajte više i ne dozvolite da svakodnevna dešavanja utiču na vaš dobar san i zdravlje.

PROČITAJTE: Astrolozi sa slažu: Ovo je najpametniji znak u Zodijaku

RIBE

Posao - Pred vama je uspešna godina u kojoj možete da ostvarite svoja očekivanja i to uz pomoć uticajnih prijatelja. Takođe, imaćete priliku da sarađujete sa osobama iz prošlosti. Ovo je period povezivanja starog i novog, a uz to možete i da dobijete nešto što ste zaslužili na poslu. Na lak način ćete plasirati svoje ideje i imati protekciju uz podršku raznih poznanstava. Ovo je takođe i godina sklapanja novih prijateljstava. Proširećete krug saradnika. Neke Ribe počeće sa prijateljima da rade novi prijojekat koji će se isplatiti. Uran u Biku staviće vas u neočekivane situacije u kojima će biti potrebno brzo za donosite odluke, ali ćete shvatiti da će to biti korisno za predstojeći period. Korišćenje telefona, nove tehnologije i raznih prepiski će biti aktuelno 2020. godine.

Ljubav - Osnova svakog odnosa u budućem periodu je prijateljstvo. Mešaćete ljubav i prijateljstvo. Pošto ćete sklapati nova poznanstva, nije isključeno da ćete baš iz jednog prijateljstva ući u romantičnu priču. Prijaju vam Jarčevi, ali i Bikovi. Mnoge Ribe biće ubeđene da sa jednom osobom imaju samo prijateljski odnos, što će se ispostaviti kasnije da je i mnogo više od toga.

Zdravlje - Stabilno. Imate priliku da promenite ishranu i okrenete se zdravijem načinu životu.

(BalkansPress / Izvor: Zena.Blic.rs)

Scroll to top