BalkansPress

Dobro došli!

Astrolog Natalija Milahova otkrivaju tajnu uspeha za svaki horoskopski znak. Ovim rečima i mantrama se vodite kako bi godina bila uspešna, a vi zablistali na svakom polju.

Došlo je vreme da odbacite sve od čega strepite i da krenete da ostvarujete svoje snove. Kada zaškripi, ponavljajte ove mantre. Ove moćne reči će vam uliti snagu da nastavite kad posustanete i posumnjate u sebe.

PROČITAJTE: NAJTAČNIJE TIBETANSKO PREDVIĐANJE ZA 2021. Godina mladog Meseca za ovih pet znakova donosi prosperitet i finansijsku sreću

 

Ovan

"Ove godine ću naučiti da nije moguće kontrolisati baš sve u životu. To će mi omogućiti da se opustim i dostignem nivo spokoja. Radujem se novim izazovima koje ću iskoristiti u svoju korist."

Bik

"Dozvoliću sebi da se suočim sa emocijama koje sam potisnuo. To će mi omogućiti da povratim osećaj mira koji sam izgubio."

Blizanci

"Spreman sam da napravim korak napred i iskoračim i zone komfora bez obzira kakav će rezultat biti. Više se ne bojim neuspeha."

 

Rak

"Otvoren sam za nove izazove i mogućnosti. Ne plašim se više ničega. Tuđa mišljenja me ne mogu povrediti."

Lav

"Oslobodiću se negativne energije i trudiću se da vidim samo dobro u ljudima. Moj fokus će biti na postizanju ciljeva koji su važni za život."

Devica

"Počeću da verujem svojim instinktima, jer su nepogrešivi. Moj unutrašnji osećaj me nikad neće izneveriti. Od sad se oslanjam isključivo na sebe."

 

Vaga

"Više se neću držati nekih stvari iz straha od promena. Verujem da će ljudi koji treba budu u mom životu, tu i ostati,  nikoga neću zadržavati protiv njegove volje."

Škorpija

"Neću tražiti krivicu za svoje neuspehe u drugim ljudima i neću se opterećivati stvarima iz prošlosti. Njima je tamo i mesto. Spreman sam za nove životne avanture."

Strelac

"Iskoristiću sve teškoće sa kojima se susrećem za lični razvoj i napredak. Više se ne povlačim ni pred jednim problemom."

 

Jarac

"Udovoljavaću svim svojim potrebama koje su ostale u drugom planu. Opraštam svima koji su me povredili, dajem svom srcu priliku da diše, a mojim osećanjima prostor."

Vodolija

"Držaću se dalje od mesta koja u meni izazivaju nelagodu i sećanje na ružne dane. Oslobodiću se napetosti koja me muči, i hrabro ću krenuti napred ka svojim ciljevima za koje godinama skupljam hrabrosti. Došlo je moje vreme."

Ribe

"Došlo je vreme da kreiram budućnost kakvu sam oduvek želeo za sebe. Vreme je da budem ono što jesam bez ustručavanja i strepnje šta će drugi reći".

(BalkansPress / stil.kurir.rs)

Scroll to top