Pročitajte kakvu devojku želi i kakve kvalitete treba da posedujete da biste ga zaveli.

Ovan 
Najviše ga privlače žene koje su samostalne, znaju šta žele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu da uživaju u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

Bik 
Voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne, koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto stoje na zemlji, ali ne i one koje su previše samostalne ili energične.

 

 

Blizanci 
Njih privlače žene koje su pametne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i zanimljiva, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

Rak 
Žene koje su spremne da budu uz njega kad su mu potrebne i brinu se o njemu, koja pazi i mazi muškarca Raka je savršena za ovaj znak.

Lav 
On želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

Devica 
On će prvo primetiti da je žena doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma izbirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

Vaga 
Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna.

 

Škorpija 
Emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju privlače vitalne i strastvene žene. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i bezvoljne.

Strelac 
Voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane, koje bi mu istovremeno bile i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom trenutku detinjaste, a u sledećem filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne.

Jarac 
Žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne sa visokim ciljevima u životu i ugledom oboriće muškog Jarca.

Vodolija 
Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Misterioznost i nekonvencionalnost će ih fascinirati

Ribe 
Muškarac u znaku Riba voli žene koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari, ako je misteriozna ili sposobna da učini da se on oseća sigurnim, može lako postati ona prava za njega.

 

Scroll to top