Ne brinite, ova klasifikacija se odnosi samo na tipične predstavnike određenih znakova.

Ako se ipak pronađete u datom opisu, o merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujete se sa vašim astrologom.

 

RAK

Rak je nežan i traži maksimalnu emotivnu pažnju i podršku. To nije loše, ali ponekad ume da bude opterećujuće kad seks u vezi postane rutina i kada se očekuje malo promena i inovacije. Od Raka ne može da se očekivuje inicijativa. More suza svakako ne uzbuđuje i libido se u njima davi i tone. Kome je u krevetu potrebna dobra kuvarica i brižna "krpa"?

 

DEVICA

Ova frigidna kraljica ne može ni svojom pojavom da uzbudi ili rasplamsa maštu. Zakopčana do grla, ona preferira što neatraktivniju odeću, da je neko slučajno ne bi okarakterisao kao nemoralnu. Emocije su joj čista računica i, dok vodi ljubav sa vama, razmišlja o sledećim koracima. Kako bi onda uopšte mogla da bude opuštena i spontana?

 

JARAC

Rođen bez ikakve ideje da je možda nastao iz ljubavi. Za Jarca je seks igra za sirotinju, potpuno nevažna i trivijalna stavka u životu stvorenom za biznis. U redu je "isprazniti se" s vremena na vreme, ali to je sve od ponude i potražnje. Uostalom, tržište je poprilično prezasićeno ponudom, a Jarac ne voli kada su stvari "na izvol'te".

 

Scroll to top