Planeta komunikacija i biznisa Merkur, do 2. januara iduće godine prelazi preko ambicioznog znaka Jarca gde je njen uticaj jači, što će se najviše izraziti krajem meseca kada se bude približila 28. stepenu ovog znaka - tački na kojoj je naglašen uticaj Marsa, planeta agresije. Ako nameravate da rešite određene probleme, razjasnite neke situacije ili sklopite dogovore, povedite računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti... Oprez je neophodan, prvo skočite, pa recite "hop"!

Ove nedelje, Merkur obrazuje povoljne aspekte sa Venerom, Saturnom, Neptunom i Jupiterom uz jedan napet aspekt, kvadrat sa Uranom, planetom neočekivanih situacija. Ali, upravo to upozorava na neprijatna iznenađenja, opasne situacije u saobraćaju, prekid kontakata sa osobama na položaju, čak i nekih životnih preokreta. Ovo se naročito odnosi na Blizance, Device, Škorpije, Vodolije i Jarčeve.

Harmonični aspekti Merkura sa planetama ljubavi, novca, ambicije, kreativnosti i prosperiteta, u prvi plan ističu nove poslovne aranžmane, pre svega ulaganje u nekretnine i saradnja sa strancima.

OVAN (21.3. - 20.4.) - Zbog oslabljenog uticaja vladaoca astrološke kuće ljubavi, odnos s partnerom može da zapadne u krizu. Ako ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, najavljuje stagnaciju na poslovnom planu.

{adselite}BIK (21.4. - 21.5.) - Nemojte da očekujete previše od osobe s kojom ste od nedavno u vezi, naročito ako se radi o nekom Raku. Ukoliko ste slobodni, krajem perioda, oko 18. decembra, možete da uđete u romansu s nekim vodenim znakom. Trebalo bi da povedete više računa o finansijama.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.) - Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija u sekstilu s Venerom, planetom ljubavi podstiče partnerovu potrebu za razgovorom o nekim stvarima važnim za međusobni odnos. Napet aaspekt sa Uranom upozorava da budete oprezniji za volanom.

RAK (22.6. - 22.7.) - Partner želi da vam nametne svoju volju. Naglašen znak Jarca, početkom perioda, donosi vam profesionalnu satisfakciju, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Dogovor sa strancima koji ste nedavno sklopili, mogao bi da se pretvori u isplativ posao, izvor prihoda na duže staze.

LAV (23.7. - 22.8.) - Zbog mnoštva planeta u vašoj astrološkoj kući posla i zdravlja, trebalo bi da jasno precizirate odredbe ugovora sa strancima, kako biste kasnije izbegli eventualne stresne situacije. Jedan Ovan misli na vas, dok vam Strelac šalje SMS, naročito ako ste mladi.

DEVICA (23.8. - 22.9.) - Pozicija vašeg vladaoca, Merkura, planete komunikacija i biznisa, opominje da izbegavate rasprave sa partnerom kao i sa osobama na položaju. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, može vam se ukazati šansa za iznenadnu zaradu i uspostavljanje saradnje sa strancima.

VAGA (23.9. - 22.10.) - Pozicija vašeg vladaoca, Venere, simbola ljubavi i novca, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa osobom koju poznajete preko posla. Bilo bi bolje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.) - Pozicija Venere, planete lepote, ljubavi i novca u vašem znaku, donosi vam popularnost kod suprotnog pola, ali bolju finansijsku situaciju. Ako ste planirali kupoprodaju nekretnina, trebalo bi ipak da sačekate bolji, povoljniji period.

STRELAC (23.11. - 21.12.) - Aspekti Sunca u vašem znaku najavljuju nove kontakte, naročito sa strancima, ali nemojte da žurite sa sklapanjem dugoročnih ugovora. Vaš vladalac Jupiter, simbol prosperiteta, u trigonu s Merkurom, vladaocem kuće ljubavi, može da vam donese susret sa zauzetom osobom.

 

 

JARAC (22.12. - 20.1.) - Polusekstil između Merkura i Saturna podstiče vašu ambiciju po pitanju saradnje sa strancima. Pozicija Merkura, simbola biznisa u vašem znaku može da vam donese nove poslovne šanse, ako se bavite izdavaštvom, prevodilaštvom ili radite u medijima. Jedna Škorpija misli na vas.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.) - Napet aspekt između vašeg vladaoca Urana i Merkura, astrološke kuće partnerskih odnosa, Sunca, nagoveštava nove susrete i pozananstva sa interesantnim osobama. Polusekstil između Merkura i Saturna donosi vam priliku za uvećanje prihoda i uspostavljanje saradnje sa strancima.

RIBE (20.2. - 20.3.) - Harmonični aspekti vaših vladalaca Neptuna i Jupitera sa Merkurom, donose vam poslovnu podršku neke Škorpije, Raka ili Riba. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku, oko 18. decembra, trebalo bi da prihvatite savet jednog Jarca.

(Novosti.rs | Astrolog: Marina Jungić Milošević)

 

Scroll to top