BalkansPress

Dobro došli!

Za ovaj vazdušni znak mnogi govore da je dvoličan, ali zbog većeg broja svojih vrlina ipak je nezamenljiv u društvu. Ako do sad niste mogli da prepoznate o kom znaku je reč, otkrićemo vam - o Blizancima.

Blizanci su znak koji voli društvo i dobru zabavu. S obzirom da uvek ima osećaj da mu nedostaje jedna strana ličnosti, popunjava je sa društvom i zato ga mnogo voli i želi da bude u njemi. Svestrani su, radoznali, sposobni i inteligentni, pa ih zato često mesto ne drži i stalno su u nekom pokretu.

 

 

Blizanci imaju dve ličnosti - zamišljenu i dosadnu i onu duhovitu. Upravo ga ta duhovita strana čini duhovitim i poželjnim znakom Zodijaka. Međutim, ne vole da pokazuju osećanja, pa čak i kada naiđu na osobu koja im je „ukrala“ srce. Pored toga, znaju kako da zavode i vole da flertuju sa svima. Oni prave prvi korak, a na vama je da samo date neki spontani znak. Šarmom će vas opčiniti, a zatim će samo nastaviti dalje.

Kao što smo rekli druga strana ličnosti Blizanaca je duhovita, a pored toga i komunikativna i vrlo društvena - uvek spremna za zabavu. Velike su optimiste, pa tako i u najtežim i najemotivnijim situacijama mogu sve da preokrenu na humor i zabavu, kako bi oraspoložili i sebe i ostale.

Ne vole da daju prazna obećanja i skoro nikada ne obećavaju nešto ako nisu sigurni 100% da će to i ispuniti. Poslove rade pedantno i temeljno, uvek do kraja, a može ih raditi i nekoliko u isto vreme.

Zbog toga što vole zabavu, uvek će pokušavati da vas nasmeju, a ponekad umeju i da preteraju i kažu nešto što ne bi trebalo, samo da bi bili interesantniji i da bi se isticali od svih ostalih, a upravo zbog toga su i omiljeni.

(Izvor: ZenskiMagazin.rs)

Scroll to top