BalkansPress

Dobro došli!

Sigurno ste već bili u situaciji da vam se neka osoba veoma svidela, bilo u prijateljskom ili ljubavnom smislu, ali da sa njom niste nikad odmakli dalje od kurtoaznog javljanja jedno drugome. Kako se ta greška ne bi više ponovila, bitno je da znate kada je taj neko rođen i za tili čas saznajte koje su to suptilne metode da biste mu se infiltrirali u život.

OVAN

Pripadnici ovog znaka su nezavisni i rođene vođe, zato ne treba da ga sputavate ili učite kako nešto treba da radi. Umesto toga, iskreno se smejte njegovim šalama i na sva usta hvalite njegovu duhovitost i Ovan će procvetati zbog vašeg divljenja. Ako pritom možete da propratite njegov ubrzani tempo života, on će biti iskreno oduševljen vama.

{adselite}BIK

Rođeni u ovom znaku su tvrdoglavi, zaštitnički nastrojeni i često zauzimaju gard kada su u prisustvu nepoznatih ljudi. Međutim, sve zidove koje je Bik podigao oko sebe srušićete ako mu nonšalatno i nasmejano priđete i nabacite neku foru. On u suštini voli zabavne, ali ne preterano nametljive ljude i na svakog ko ume da ga zasmeje gleda sa posebnim simpatijama.

BLIZANCI

Oni su neverovatno oštroumni i duhoviti, tako da su uvek okruženi ljudima koji se bore za njihovu naklonost. Ono što može da vam bude tajni adut za Blizanca je da će pre očekivati da on treba vas da zabavlja nego vi njega. Ako uspete da ga nasmejete, vaš je. Kad vam se misli nađu na istim talasnim dužinama jedno drugom ćete biti neiscrpni izvor optimizma i neko treći vam neće ni biti potreban.

RAK

Pripadnici ovog znaka su odani i pouzdani, ali i preosetljivi i umeju da budu vrlo temperamentni. Kao da su dve strane istog novčića i nikad ne znate koji će deo da padne na vašu stranu. Ukoliko ubedite Raka da može da se osloni na vas, a pritom ga i slušate kada mu naiđe žuta minuta i ne osuđujete ga, on će biti oduševljen vašom sposobnošću kako umete da držite korak sa njegovim promenljivim raspoloženjima.

LAV 

Oni su preterano sigurni u sebe što ih čini vrlo sujetnim. Ako im se podsmevate potpisali ste sebi smrtnu presudu. Međutim, ako mu laskate, konstatno ističete njegove dobre osobine i divite mu se Lav će narasti kao kvasac i poželeće da što duže u svojoj blizini ima osobu koja čini da se oseća veoma posebno.

DEVICA

Kod njih nikad ne znate šta će da upali, jer su em nezavisne em previše analitične. Ako im se npr. ne svidi način kako držite kašiku mogu zbog te sitnice da vas otpišu ali ako ih bespogovorno slušate i ne pokušavate da im ukažete na eventualne greške koje prave bićete im više nego srcu prirasli. Njima je veoma važno da se osećaju bitnim pa ako vam to pođe za rukom, neće želeti da vas puste iz svog života.

VAGA

Verovatno najpristupačniji znak u Zodijaku, jer je uvek otvoren za nova i neobična iskustva. Nema ona predrasuda i ako za nekog svi govore da je pomalo čudan, ona će ga prigrliti jer u dubini duše i ona je različita. Zato se ne plašite da svoju osobenost otkrijete pored njom, Vaga će vas još više ceniti zbog vaše specifičnosti.

ŠKORPIJA

Rođenima u ovom znaku najviše prijaju osobe koje su najsličnije njima. Ako joj pokažete svoju strastvenost i odanost biće iskreno opčinjeni vama. I te kako će umeti da cene vašu ličnost jer su Škorpije izuzetno lojalni prijatelji i partneri ali nikako im ne treba ići uz dlaku jer ste tada nagrabusili.

 

 

STRELAC

Pripadnici ovog znaka su veliki kreativci i prepuni su energije, što možda najbolje objašnjava njihovu avanturističku prirodu. Ako im se sami ponudite da učestvujete u realizaciji neke od njegovih pomalo suludih ideja, uživate u tome i pokažete se kao pogodan pratilac, u njegovom srcu zauzećete posebno mesto.

JARAC 

Oni možda jesu strpljivi i odani, ali mogu biti i vrlo nepoverljivi i umišljeni. Svesni su svojih mogućnosti i ako su se nameračili da urade nešto nikako ih od toga ne odgovarajte govoreći mu da on to ne može. Kako biste osvojili Jarca, dovoljno je da se sa većinom njegovih mišljenja složite i uzdržite od bilo kakvih rasprava.

VODOLIJA 

Inteligentne su, duhovite i veoma cene ljude koji umeju da im pokrenu mozak. Da biste im se što pre uvukli pod kožu najbitnije je da na zabavan način stalno sa njom diskutujete o nekoj temi. Može to da bude i žustrija razmena mišljenja, ali najvažnije je da podstaknete njen um da radi sa maskimalnim ubrzanjem.

RIBE 

Najsaosećajniji znak od svih, uvek posvećen ljudima, ali ume žestoko da bude teška samoj sebi i da se samosažaljeva preko svake mere. Ukoliko ste prema Ribi obzirni i nežni ona vam to nikada neće zaboraviti, a ako uspete da je ohrabrite u teškim momentima i okuražite je zasipanjem komplimentima ona će u vama videti osobu od koje se ne bi nikada rastajala.

 

(Izvor: BesnoPile.rs)

Scroll to top